Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο τέταρτος δρόμος, η γυναίκα του κ. Πάγκαλου και η… Μόνικα

Toν… τέταρτο δρόμο για τον σοσιαλισμό αναζητεί ο Γιωργάκης. Ο έρμος…. Εκτός του ότι έχει χαθεί γενικώς, τα έχει κι εντελώς χαμένα.

Στραβός δεν είναι ο γιαλός, χαμένα τα έχει ο καπετάνιος…

Συμπτωματικό θα είναι ότι μαζί με την περίοδο του κυνηγιού ανοίγει και η… υπόθεση του ανασχηματισμού!

Θεωρητικώς δεν απειλείται η κ. Μπιρμπίλη αφού εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση για το κυνήγι αγριοκούνελου (…που νομίζει πως είναι γάτα με πέταλα!)

Λοβέρδος στο Υγείας: Γιατί όχι. Αφού κατάργησε την εργασία, να κλείσει και τα νοσοκομεία.

Αν τελικά πάει στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης ο Παπουτσής θα διαψευθούν κατηγορηματικά όσοι μέχρι πρότινος διέδιδαν ότι ο Γιωργάκης δεν... έχει χιούμορ.

Κι αποφάσισε από τώρα και στο εξής… να μας κάνει πλάκα!

Είναι πάντως η μόνη περίπτωση να εξαρθρωθεί η τρομοκρατία . Θα παραδοθούν από μόνοι τους όταν μάθουν ποιος τους κυνηγάει.

Δηλώνει η σύζυγος Πάγκαλου ότι δεν κατεβαίνει για δήμαρχος ως σύζυγος του Πάγκαλου. Αλλά; Ως πρώτη ξαδέλφη της Λίτσας Διαμάντη;

Θέλει, λέει, να εκλεγεί δήμαρχος Σαρωνικού επειδή μένει εκεί και της αρέσει η περιοχή. Αναλογικά σ΄εμάς αφού μας αρέσει η Ιταλία και πίνουμε μακιάτο πρέπει να μας… ”κάτσει” η Μόνικα Μπελούτσι!

Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]