Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβερνο-τρομοκρατία έχει και... παραφυάδες;

  • Η τρομοκρατία κατά των ελεύθερων ιστολογίων συνεχίζεται
Η ιστορία με τον εισαγγελέα εφετών (που διανύει τη δύση της ζωής του και που πιθανότατα δεν θα ζει για να δεχτεί τις μηνύσεις ή την πιθανή απόφαση της δικαιοσύνης εναντίον του) που κατέθεσε μήνυση επί παντός που "διαρρέει" ειδήσεις περί πτώχευσης της χώρας μας, δείχνει πως τελικά κατάφερε το ζητούμενο. Δηλαδή, να τρομοκρατήσει μερίδα ιστολογίων, για πιθανή συμμετοχή τους σε "κατρακύλα" της εθνικής οικονομίας.
Δεν θέλω να σχολιάσω τον ασχολίαστο εφέτη εισαγγελέα ή την δικαστική λειτουργό (άλλη εισαγγελέα) που ασχολείται με το θέμα σε μορφή κατεπείγοντος(!!!), γιατί το πρώτο που θα έπρεπε να έχει κάνει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της θα ήταν να κινηθούν κατά δικαστικών λειτουργών που έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στην εικόνα της δικαιοσύνης στους πολίτες της χώρας.
Αφού τελειώσουν με αυτό, αφού προχωρήσουν και ολοκληρώσουν την αυτοκάθαρσή τους, ας ασχοληθούν και με "τιτανικούς", με "πιστόλια", με δηλώσεις του τύπου "δεν υπάρχει σάλιο" και άλλα θλιβερά. Ας σύρουν στην δικαιοσύνη εκείνους τους πολιτικούς - κυβερνητικούς που τα είπαν περίτρανα και φρόντισαν να μεταφερθούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.
Στη συνέχεια, σωστό και πρέππον θα ήταν η αρμόδια εισαγγελέας να ασχοληθεί με τους διεθνείς οικονομικούς αναλυτές και τις αναλύσεις τους που γράφθηκαν ή μεταδόθηκαν μέσα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ (εξειδικευμένα στην οικονομία και όχι μόνο) του πλανήτη. Οι δικαστικές αρχές της χώρας ας αποδώσουν τις ευθύνες πρώτα στις "πηγές" των λεχθέντων περί πτώχευσης κι έπειτα ας ασχοληθούν με τους έλληνες πολίτες ιστολόγους.
Αυτά, περί δικαιοσύνης. Όμως, το θλιβερότερο στο συγκεκριμένο θέμα, είναι πως κάποια "ιστολόγια" έτρεξαν να συνδράμουν την επιβολή της "ομερτά" που "εμπνεύστηκε" ο εφέτης εισαγγελέας. Μάλιστα, τα ιστολόγια αυτά επιχαίρουν για τα αποτελέσματα, του φόβου που επέφερε η "δημοκρατική" τρομοκράτηση ελλήνων πολιτών. Πραγματικά, λυπάμαι ειλικρινά, για τους "ιστολόγους", που πολύ εύκολα (αν και τα "σημάδια" στήριξης των κυβερνητικών "διαρροών" υπήρχαν έντονα εδώ και μήνες) προσχώρησαν στην υποστήριξη της τρομοκράτησης των ελλήνων πολιτών. Τα ιστολόγια καταθέτουν απόψεις που ουδόλλως επηρεάζουν τους διεθνείς επενδυτές, οι οποίοι παρατηρούν τις κινήσεις των επισήμων αρχών (βλ. κυβέρνηση) για να πράξουν αναλόγως. Έτσι, λυπάμαι, ιδιαίτερα, επειδή αυτή η "προσφυγή" σε τακτικές ψυχολογικού πολέμου και επιβολής καθεστώτος τρομοκρατίας, βρίσκουν υποστηρικτές στον χώρο των ιστολογίων.
Διαβάστε ένα παράδειγμα ιστολογίου που χαίρεται επειδή η τρομοκρατία της κυβέρνησης έπιασε τόπο:

Το τι... "κωλοτούμπα" επικρατεί στην μπλογκόσφαιρα μετά την είδηση για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή δημοσιεύματα περί πτώχευσης της ελληνικής οικονομίας (σε μμε,sites,blogs) που διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράϊκου, δε λέγεται...
Το αντικείμενο της έρευνας είναι φυσικά να διαπιστωθεί αν από ποιους και για ποιο λόγο έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Αναρτήσεις που μιλούσαν σίγουρες πληροφορίες περί κοπής δραχμών στο νομισματοκοπείο σβήστηκαν,βαρύγδουπες αναλύσεις περί χρεοκοπίας...συμμαζεύτηκαν, αυτοαποκαλούμενοι οικονομικοί αναλυτές εξαφανίστηκαν κλπ.
Φιλική συμβουλή: Mην αναμεταδίδετε ειδήσεις που δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν και μη συμμετέχετε σε διασπορά φημών όταν δεν έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται.
Κρατήστε τα blogs (όπως και τις παραλίες άλλωστε..) καθαρά.


Τα ιστολόγια υπάρχουν για να μεταφέρουν απόψεις και για να συμβάλουν στην δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου κόσμου, που θα αντιπροσωπεύει τους πολίτες. Εκείνοι οι πολιτικοί που θέλουν να παράξουν έργο, ξέρουν πως οφείλουν να σκύψουν και να μελετήσουν τις τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα ιστολόγια, επειδή αυτές οι τάσεις σήμερα αποτελούν την φωνή των πολιτών. Αν κάποια ιστολόγια θέλουν να μεταφέρουν τις φωνές των πολιτικών, εξυπηρετώντας (ως μία σύγχρονη μορφή της ξεπεσμένης δημοσιογραφίας) πολιτικές και σκοπιμότητες ενός σαθρού και βρωμερού πολιτικού συστήματος, μπορούν να το πράττουν ελεύθερα. Αλλά το να χαίρονται με την επιβολή φασιστικών μεθόδων στην ελεύθερη φωνή των πολιτών που το διαδίκτυο προσφέρει, τότε ίσως οι "ιστολόγοι" αυτοί θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Αν δηλαδή θα συνεχίσουν να "κυκλοφορούν" στο διαδίκτυο με "μάσκα" ή χωρίς αυτήν...
Κωνσταντίνος


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]