Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σηκώστε τις σημαίες για να τους πείτε ότι εδώ είναι Ελλάδα και όχι Παπανδρεϊστάν

  • Σηκώστε τις Σημαίες για την Υπογραφή της συμφωνίας με το ΔΝΤ...
  • Ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτή τη χώρα είναι ο Ελληνικός Λαός...
  • Η χώρα πρέπει να σημαιοστολιστεί. Η χώρα πρέπει να φορέσει τα γιορτινά της για την ημέρα της ανακοίνωσης της υπογραφής της συμφωνίας με το ΔΝΤ
Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου
Η χώρα πρέπει να φορέσει τα γιορτινά της για να σταλεί ένα ισχυρότατο μήνυμα ανεξαρτησίας ενάντια σε αυτούς τους έσχατους.
Για να τονιστεί και να εμπεδωθεί σε όλους του ΔΝΤαριους και άλλους το μη διαπραγματεύσιμο της εθνικής μας ανεξαρτησίας πέρα από λεγόμενα των κυβερνώντων.
Για να γίνει αντιληπτή παντού η ισχύς της λαϊκής κυριαρχίας.
Να σταλεί το μήνυμα ότι ο απόλυτος κυρίαρχος εδώ κάτω είναι ο Ελληνικός Λαός.
Η χώρα πρέπει να φορέσει τα γιορτινά της και να ομορφύνει για να υποδεχτούμε τα μουσαιφιριά που μας κουβάλησε το αφεντικό.
Και με αυτή την σοφή κίνηση να γίνει το πρώτο βήμα προς την κοινωνική απελευθέρωση του Ελληνικού Λαού από κληρονόμους και δυναστείες από τους πρίγκιπες και τις αυλές τους.
Η χώρα πρέπει να σημαιοστολιστεί την Κυριακή από το πρωί και για μια εβδομάδα. Και αυτός ο Σημαιοστολισμός πρέπει να γίνει παγκόσμια είδηση.
Ακόμη και για το χαβαλέ μας. Γιατί απλά μπορούμε και γουστάρουμε να το κάνουμε.
Βγάλτε την σημαία στο Μπαλκόνι λοιπόν και Διαδώστε το.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. και που να παη βρε παιδια η κυβερνηση? εχουμε κανεναν καλυτερο να κυβερνηση αυτη την χωρα? και ποιος ειναι αυτος? που θα ειναι ικανος και πανω απ'ολα καθαρος? δειξτον και σε μενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]