Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συγνώμη ζητάνε οι τουρκολάγνοι συκοφάντες της Χαράς Νικοπούλου

  • Η τουρκόφωνη εφημερίδα Μπιρλίκ, που πρωτοστάτησε στην εκτόξευση λάσπης κατά της Χαράς Νικοπούλου, ζητάει εγγράφως συγνώμη για τις συκοφαντίες και τα ασύστολα ψεύδη που δημιουργούσαν κλίμα τρομοκρατίας κατά της δασκάλας του Δερείου και του συζύγου της
  • Μία συγνώμη αρκεί; Την απάντηση πρέπει να την δώσει η ίδια η Χαρά Νικοπούλου...
Τι οδήγησε τους τουρκολάγνους συκοφάντες να ζητήσουν (ως όφειλαν άλλωστε) συγνώμη από τον άνθρωπο που κατασυκοφάντησαν και πάνω στον οποίο επεχείρησαν να ασκήσουν την απόλυτη ψυχολογική (και όχι μόνο) τρομοκρατία; Μα, φυσικά τα χρήματα που έπρεπε να καταβάλουν για το "ατόπημα" της εσκεμμένης κατασυκοφάντησης ενός δημόσιου-κρατικού λειτουργού, μίας δασκάλας που λειτούργησε όπως το υπουργείο Παιδείας ορίζει. Μόνο που έκανε το "σφάλμα" να ακολουθεί τις "νόρμες" της ελληνικής εκπαίδευσης κα"ι όχι της τουρκικής.
Έτσι, αυτή η γυναίκα, η Χαρά Νικοπούλου, στοχοποιήθηκε από τον έντυπο τουρκόφωνο (και τουρκολάγνο) τύπο της Θράκης, που παρέθεσε πλαστά στοιχεία προκειμένου να εξωθήσει "κάποιους" ένθερμους οπαδούς του τουρκισμού, σε πράξεις εκτός νόμου. Η ενέργεια ήταν εσκεμμένη. Αν όχι, το ελληνικό κράτος οφείλει να κλείσει σε ίδρυμα για νοητικά καθυστερημένους (με επικίνδυνες τάσεις για την υπόλοιπη κοινωνία) τους συγγραφείς και τον εκδότη της τουρκόφωνης εφημερίδας "Μπιρλίκ".
Η "συγνώμη" της Μπιρλίκ, όπως δημοσιεύτηκε
"Με αυτό το άρθρο που δημοσιεύουμε ζητάμε συγγνώμη από την δασκάλα του μειονοτικού σχολείου του Μεγάλου Δερείου για άρθρο μας της 6-1-2010 με τίτλο ¨Ζωγραφίστε μου την εικόνα του Αλλάχ¨. Στο συγκεκριμένο άρθρο αναφερόταν πως η δασκάλα είχε ζητήσει από τους μαθητές της να ζωγραφίσουν τον Αλλάχ, πως εκείνα αρνήθηκαν να πάνε σχολείο και πως πολλά παιδιά είχαν γυρίσει στα σπίτια τους κλαίγοντας.
Αποδείχτηκε πως όλο το άρθρο δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια. Η εφημερίδα μας υπήρξε θύμα παραπληροφόρησης από λίγους κατοίκους του χωριού. Τα άτομα αυτά που θέλανε να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά, με ένα απαράδεκτο τρόπο μας εγγυήθηκαν για την αλήθεια του περιστατικού και οδήγησαν την εφημερίδα μας να δημοσιεύσει το άρθρο. Μετά από έρευνα που κάναμε σαν εφημερίδα με τους γονείς στο χωριό, με τους δασκάλους και την τοπική κοινωνία, και σαν αποτέλεσμα των εγγράφων που είδαμε πιστεύουμε πως τα στοιχεία του δημοσιεύματος δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και πως η Χαρά Νικοπούλου είναι ένα άτομο που εφαρμόζοντας τις οδηγίες του υπουργείου, τους νόμους της πατρίδας μας και το σύνταγμα ασχολείται μόνο με τα εκπαιδευτικά της καθήκοντα. Δεν είχαμε καμμια πρόθεση να προσβάλλουμε την τιμή και την υπόληψη της σαν εκπαιδευτικό, οικογενειάρχισα και πολίτη. Αισθανόμαστε σεβασμό για αυτήν. Επιθυμούμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη τόσο από τους δασκάλους του 4θέσιου μειονοτικού σχολείου του Μεγάλου Δερείου όσο και από τους μαθητές, καθώς με το δημοσίευμα μας που αποδείχτηκε ψευδές, διαταράχτηκε η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.
Εφημερίδα Μπιρλίκ"


Σχόλιο: Μία από τις αμέτρητες βρωμιές σε βάρος της ηρωίδας του Δερείου… η οποία θα πρέπει να τοποθετηθεί στους μέχρι και σήμερα τρομοκράτες της


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Μετά από έρευνα που κάναμε σαν εφημερίδα....πιστεύουμε πως τα στοιχεία του δημοσιεύματος δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια,..."

    Αρα οι Τουρκοι γραφουν αρθρα χωρις προηγουμενως να εχουν πραγματοποιησει ερευνα!!!???
    Μπραβο επαγγελματισμος!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]