Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δώσε δράμα με τρομοκράτες στο λαό για να ξεχάσει το… παλούκι το χοντρό

  • Το ωραιότερο από όλα είναι πως ο ένας αποτυχημένος δίνει συγχαρητήρια στον άλλο αποτυχημένο...
  • Το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρετε;
  • Όταν η τρομοκρατία χρησιμοποιείται ως αναισθητικό ή ως... βαζελίνη!!!
Συγχαρητήρια Μιχάλη… Μ’ αυτή τη φράση ο Γ. Παπανδρέου απευθύνθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη θέλοντας να τους απονείμει τα εύσημα για τις συλλήψεις των υπόπτων για τρομοκρατία. Αλλά ένας νομοταγής πολίτης, που πιστεύει στο Σύνταγμα και τους νόμους και που γνωρίζει πως δρουν οι διωκτικές αρχές θα πρέπει να αναρωτηθεί: Γιατί συγχαρητήρια;
Το ερώτημα προκύπτει έπειτα από μια σειρά ερωτημάτων που έχουν προκύψει. Ωστόσο, θα πρέπει να ειπωθούν κι ορισμένες αλήθειες που αποδομούν πλήρως την “επιτυχία” του Μ. Χρυσοχοϊδη ο οποίος διεκδικεί πάντοτε τον τίτλο του “δελφίνου” στη μετά Παπανδρέου εποχή:
1. Κατ’ αρχάς για ποια επιτυχία μιλάμε αφού στην ουσία η υπόθεση είναι στον αέρα καθώς τα στοιχεία δεν επαρκούν για να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες οι οποίες θα οδηγήσουν σε καταδίκες. Αν καταδικαστικά στοιχεία είναι οι χειρόγραφες σημειώσεις ή αυτή η αθλιότητα με τους διαλόγους – παρωδία που έχει διαρρεύσει η Αστυνομία, τότε εμείς τι να πούμε. Άλλωστε, το να κρατάς στοιχεία που θα σε κάψουν για 40 ημέρες από το θάνατο του Λάμπρου Φούντα, αυτό είναι εξωπραγματικό.
2. Να πεις συγχαρητήρια για κάποιον που δούλεψε μεθοδικά να το καταλάβω. Εδώ έτυχε να γίνει η συμπλοκή στη Δάφνη και να ξετυλιχθεί το κουβάρι, αν βέβαια ισχύει κάτι τέτοιο.
3. Οι συνήθεις ύποπτοι, οι στοχοποιημένοι και παρακολουθούμενοι επί χρόνια έγιναν οι νέοι στόχοι του Χρυσοχοϊδη και της κυβέρνησης στην προσπάθειά τους να επιδείξουν έργο στον τομέα αυτό;
4. Αν δεν βρεθούν όπλα και δεν υπάρξουν άλλα πιο σημαντικά στοιχεία, θα πάνε στα δικαστήρια με τα βιβλία για τον αναρχισμό; Ειδικά για τους 5 από τους 6 (αν βγάλουμε τον Μαζιώτη) τα στοιχεία είναι ελάχιστα και περιορίζονται στις φιλικές σχέσεις με άλλους υποτιθέμενους τρομοκράτες.
5. Αν ευσταθούν τα σενάρια για ύπαρξη δεκάδων άλλων τρομοκρατών που τα τελευταία χρόνια βάζουν βόμβες ή τραβάνε πιστόλι, τότε οι “6” είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Προς τι λοιπόν τα μπράβο;
Η απάντηση είναι απλή. Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι οι νοικοκυραίοι και το αίσθημα ασφάλειας που πρέπει να εμπεδωθεί. Σ’ αυτούς απευθύνονται, εκεί ο Χρυσοχοϊδης βαφτίζεται σερίφης και προασπιστής του νόμου και της τάξης.
Άλλωστε, το έχουμε ξαναγράψει, με άδεια κοιλιά μπορείς να ζήσεις, με πιστόλι στον κρόταφο όχι. Άρα, δώσε δράμα και τζιπάκια με τρομοκράτες στο λαό για να ξεχάσει το… παλούκι το χοντρό που έρχεται αλλά ακόμη δεν το έχει καταλάβει.
Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο "Μιχάλης" ακουμπάει σε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ δυνατές γυναικείες πλάτες........γι αυτο και δεν τον κουνάει τίποτα. Αλήθεια σε ΠΟΙΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]