Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η απόδοση Ιθαγένειας αποσκοπεί στην δημιουργία "θυμάτων-δούλων"

  • Νομοσχέδιο που θα εξυπηρετήσει το κεφάλαιο και τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης προωθεί η λαθρο-κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου
  • Το "μετριοπαθές" ισλάμ αποτελεί εξόφθαλμο κίνδυνο που δεν θέλουν να βλέπουν (γιατί άραγε;) οι κυβερνώντες
Το νομοσχέδιο που σκοπεύουν να “περάσουν” στη Βουλή είναι τουλάχιστον απάνθρωπο. Οπως οι ίδιο αργυρώνητοι υπέρμαχοι του νομοσχεδίου (ΜΚΟ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και…CIA) λένε, το “δικαιούνται επειδή ζούνε και δουλεύουν χρόνια στην χώρα μας σκληρά και τίμια”.
Κανείς δεν αρνήθηκε την εργασία τους ούτε την δίκαιη αμοιβή τους, έστω κι αν χρησιμοποιήθηκαν από το κεφάλαιο για να διαλύσουν όλα τα κεκτημένα της εργατικής τάξης (κατάργηση 8ώρου, κατωτάτου μισθού, αορίστου εργασίας κτλ). Αλλά τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η σχέση τους με το κράτος που τους φιλοξενεί είναι κατα 99% καθαρά οικονομική! Δηλαδή ευκαιριακή! Δεν ήρθαν ούτε για τον πολιτισμό, όυτε για το τρόπο ζωής ούτε γιατί ήθελαν να γίνουν Ελληνες και να αποποιηθούν την ταυτότητα τους, τους συγγενείς και φίλους, τον εαυτό τους το ίδιο!
Ο άνθρωπος δεν είναι μηχανή ούτε αριθμός. Το ότι βρήκαν δουλειά εδώ τους κάνει ίσως υπηκόους αλλά όχι πολίτες-ιθαγενείς. Ούτε θέλουν, γιατί να θέλουν άλλωστε, να γίνουν Ελληνες, κι ακόμη περισσότερο δεν πρέπει κι εμείς να τους κάνουμε με το ζόρι Ελληνες. Ρωτήστε και τη κα Κούνεβα (Editorial στην ΑΤΗΕΝS VOICE). Γιατί πρέπει να πάψει να αγαπάει το τόπο της; Γιατί να θέλει το παιδί της να ξεχάσει τις ριζες του; Ο παππούς μου έζησε το 80 από τα 90 χρόνια του στην Άθήνα, αλλά πέθανε με το καημό της Αιολικής γής.
Θέλουμε να φτιάξουμε ανθρώπους-κηφήνες. Όσο έχουν δουλεία στην Ελλάδα θα γίνονται Έλληνες Ιθαγενείς. Αν χτιστεί ένα εργοστάσιο από την άλλη πλευρά των συνόρων περνάνε στο νέο εργοδότη και γίνονται Βούλγαροι Ιθαγενείς κ.ο.κ.;
Ο μαζικός καταναλωτικός οικονομικός πολιτισμός (τζην, κόλα, Χολυγουντ) που έχει ήδη κατακτήσει το κόσμο τείνει να γίνει και βιολογικός. Οι άνθρωποι θα αλλάζουν ιθαγένεια ανά γενεά όπως τα κεφάλαια. Ισως κι οι αγγλοσάξωνες δικαίως λένε Human Resources (HR) όταν απευθύνονται σε ανθρώπους.
Το νομοσχέδιο και το “άνοιγμα των συνόρων” είναι το μέλι! Το μέλι για τις στρατιές των εισαγόμενων θυμάτων-δούλων σε αυτό το φρικτό δουλεμπόριο των αποκτηνωμένων θυμάτων, τα οποία είναι εντελώς χειραγωγημένα και αιχμάλωτα εξαρτήσεων δουλοπαροικίας.
Όλοι αυτοί που έρχονται με κάθε μέσο και με το αζημίωτο (4000-5000 ευρώ το κεφάλι!), έχουν κι ένα πλεονέκτημα! Δεν έχουν ταξική συνείδηση! Ειναί άβουλες ψυχές, αποχαυνωμένες από τη απολυταρχική θρησκεία τους, που θεωρεί τον άνθρωπο αναλώσιμο (Τζιχάντ, Γυναίκες), στο σκοπό της με κάθε μέσω επικρατήσεως της θρησκείας τους (σκίτσα Αλλάχ,δολοφονία Βαν Γκονγκ).
Θα γίνουν Ελληνες; Με τρείς τάξεις στο σχολείο; Με τα μαθηματικά; Ελληνας; Πως ειναι κάποιος Ελληνας, με τόσους αγώνες και αίμα για τη δημοκρατία και την ισότητα μπορεί να βάζει φερεντζέ στη γυναίκα του; Δεν γονατίσαμε ποτέ ούτε στον ίδιο το Θεό, είτε Δία είτε Χριστό όχι γιατί δεν είμαστε ευσεβείς αλλά γιατί ο Θεός είναι Πατέρας Αγάπης κι όχι δυνάστης, θα γονατίζουμε τώρα στον Ιμάμη; Κι όποιοι θέλουν να μας πουν για "μετριοπαθές" Ισλάμ να μου στείλουν στο e-mail μια τέτοια χώρα (στο δικό μας Ηλιακό Σύστημα). (σημ. Δολοφονίες Χριστιανών στη “Μετριοπαθή” Αίγυπτο)
Και τέλος, πως και όλο το σύστημα του κεφαλαίου έγινε ξαφνικά τόσο ανθρωπιστικό; Ο όρος “ανοιχτή κοινωνία” που λέει και ξαναλέει Γιωργάκης εισήχθη πρώτη φορά από έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου! Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας το βιβλίο του Σόρος.

ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

Συγγραφέας: ΣΟΡΟΣ ΤΖΟΡΤΖ
Μετάφραση: ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ
Εκδόσεις: ΛΙΒΑΝΗΣ Α.Α.
- Χρονολογία Εκδοσης: 1999
- Σελίδες: 393
- ISBN: 960-14-0011-7



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Η γνωμη μου ειναι[με σεβασμο στις αντιθετες γνωμες]
    Οι ανθρωποι, οταν τους δοθουν ευκαιριες, για κλαλλιτερο μελλον και γινουν "δουλοι" ειναι επιλογη τους
    οΤΑΝ ΟΜΩς ΔΕΝ ΔΙΔΟΝΤΕ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕς ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩς ,ΔΥΣΤΥΧΩς
    κΑΝΕΝΑς ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΣΗ,ΑΞΙΕς ΙΔΑΝΙΚΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ "ΔΟΥΛΟς"
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι αυτοι που μας λένε ρατσιστες, ειναι οι ίδιοι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ κατα των Ελληνων και θα λογοδοτησουν γι'αυτο.
    Σε ποιους νομιζουν πως απευθυνονται? Δεν ειμαστε ολοι ο οχλος που θελουν να κουμανταρουν οι εκαστοτε αμορφωτοι, ανωμαλοι, προδότες τους εθνους μας...

    Δεν θα κανουμε τους εισβολεις του εποικισμου ελληνες, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

    Ειμαστε σοβαροι? Μαζικη ιθαγενεθια σε λαθρομεταναστες???
    Μειωνουν δηλαδη αυθαιρετως την εδαφικη περιουσια-κυριοτητα των ελληνων... ΓΙΑΤΙ, ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ????
    ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΝΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!!
    ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και το οποίο συνιστά επέμβαση στρατού για να επέλθει η τάξη.

    Ειμαι υπερηφανος για την φυλη μου, χαίρομαι που γεννηθηκα και είμαι Έλληνας... Και δεν θα συγκριθω με κανεναν καννιβαλο.
    Ουδεποτε, ως φυλη, τρυπησαμε με κοκκαλα τις μυτες μας, ουτε φαγαμε τους ιεραποστολους.
    Για δειτε τις αφρικανικες φυλες, που μεχρι προσφατως, τελη του '90, ετρωγαν η μια φυλη την αλλη (Χούτου και Τούτσι)...


    - Οι προμηθευτες των μαυρων–παρονομων υπαιθριων μικροπωλητων γιατι δεν συλλαμβανονται? Και οι ιδιοι οι μαυροι για αθεμιτο ανταγωνισμο?

    - Οι ενοικιαστες των σπιτιων των λαθρομεταναστων επισης. Ειναι παρανομο να νοικιαζεις το σπιτι σε ΕΙΣΒΟΛΕΑ στη χωρα, γιατι δεν υπαρχει ελεγχος γι'αυτο?

    ''Δενδρίτες'', ''Σκηνίτες''... και για όλα αυτα που εφευρισκουν καποιοι κυριοι που τολμουν να μας βριζουν και απο πανω επειδη ειμαστε Ελληνες
    Πατριωτες, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!


    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ελληνισμος ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος της Παγκοσμιοποιησης!!
    Οσοι κατεχουν την ιστορια μας,γνωριζουν οτι η Ελλαδα πρεπει να αποδομηθει!!
    Πραγματοποιειται ενας ανευ προηγουμενου ψυχολογικος πολεμος,με το να τσακισουν την οικονομια,την εθνικη υπερηφανεια,την παιδεια,την γλωσσα, την θρησκεια!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!
    ΠΟΤΕ!!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]