Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεγάλωσα και δεν πιστεύω στα παραμύθια

  • Και τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβουν την κατάσταση οι γνωστοί "διαμορφωτές της κοινής γνώμης"
Βγήκαν στα τηλεπαράθυρα οι γνωστοί δημοσιογράφοι να μας ανακοινώσουν ότι η ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα του Πα.Σο.Κ. ήταν ιστορική και… έπεισε λέει τους βουλευτές του για την αναγκαιότητα περικοπής των μισθών. Επειδή χαζοί μπορεί να είμαστε, μαράκες όμως δεν είμαστε, ας φροντίσουν όλοι αυτοί με τους υπερτροφικούς σιελογόνους αδένες, συνέπεια της συνεχούς χρήσης τους προς την εξουσία, και τους ατροφικούς γεννητικούς αδένες, συνέπεια της χρόνιας αχρησίας της αξιοπρέπειας και προσωπικότητάς τους, να παραιτηθούν του 34ου μισθού τους και των αστυνομικών που τους «προστατεύουν» και μετά να συζητήσουμε.
Φρόντισαν οι γλοιώδεις μισθοφόροι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, να στήσουν ένα φανταχτερό σκηνικό μιζέριας, σεισμών, λιμών και καταποντισμών. Σκέφτηκαν ότι έτσι θα είναι πιο εύκολο να δεχτούν αδιαμαρτύρητα οι πολίτες αυτής της χώρας τα διάφορα «πακέτα» οικονομικών στερήσεων που κάθε βράδυ «κλειδώνουν» στα κανάλια αφού τις εντολές που λαμβάνουν τις αποκαλούν διαρροές και τις προβάλλουν ως αποκλειστικές ειδήσεις.
Δεν ξέρω αν και πως θα αντιδράσουν οι τυμβωρύχοι του νεκρών πλέον δικαιωμάτων των εργαζομένων, που με περισσή θρασύτητα αυτοαποκαλούνται συνδικαλιστές, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει. Έχω δική μου ελεύθερη σκέψη, γνώμη και δεν έχω ανάγκη την ανάπηρη ιδεολογία τους και την ακρωτηριασμένη προσωπικότητά τους. Έχω πάρει εδώ και καιρό τις αποφάσεις μου. Θα βοηθήσω την πατρίδα μου, αλλά με δύο προϋποθέσεις.
- Είπε σήμερα ο πρωθυπουργός στην κοινοβουλευτική ομάδα του Πα.Σο.Κ. ότι η Ελλάδα είναι το σπίτι μας. Μπράβο του. Συμφωνώ απολύτως μαζί του, όπως πιστεύω ότι συμφωνούν όλοι οι Έλληνες. Επειδή στο σπίτι μας δεν επιτρέπουμε να μπαίνει κανείς και να εγκαθίσταται χωρίς την θέλησή μας, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το κοινό μας σπίτι, την χώρα μας. Αν θέλουμε θα φιλοξενήσουμε όποιους και όσους μπορούμε. Διά της βίας ή της νομικής οδού δεν μπορεί κανείς να επιβάλλει επισκέπτες στο σπίτι μας. Νομίζω ότι συνεννοηθήκαμε.
- Ρωτάει ο πρωθυπουργός τους Έλληνες «που πήγαν τα λεφτά;» Οι Έλληνες ξέρουν αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν. Καλώς λοιπόν ο κ. Παπανδρέου συνιστά εξεταστικές επιτροπές στην Βουλή. Επειδή όμως οι επιτροπές μπορεί να καθυστερήσουν να εκδώσουν τα πορίσματά τους, ας αρχίσει ο κ. Παπανδρέου από γεγονότα που έχουν ομολογηθεί και δεν χρειάζονται εξεταστικές επιτροπές. Με δεδομένο ότι η χώρα χρειάζεται επειγόντως χρήματα, ας γίνει η αρχή από τον κ. Τσουκάτο και το 1.000.000 μάρκα που ομολόγησε ότι πήρε από την SIEMENS. Εκεί πήγαν τα λεφτά και σε διάφορες άλλες παρόμοιες τσέπες αξιότιμε πρωθυπουργέ της Ελλάδος.
Έτσι θα πείσετε όχι μόνο τους βουλευτές σας, αλλά τους Έλληνες πολίτες και εμένα. Λοιπόν; ΠΑΜΕ;
Τάσος Καρ.
Πηγή



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]