Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο "λαγός" του Γιώργου άρχισε πάλι τα... γνωστά του

  • Είναι άγνωστο εάν του ανέβηκε πάλι το ζάχαρο, όπως επίσης είναι άγνωστο γιατί δυσκολεύεται στην καρέκλα του υπουργείου, η οποία είναι η μόνη που τον κάνει να... σιωπά
  • Δείχνει την έξοδο σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κύριος Πάγκαλος
Κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Πάγκαλος είναι από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα της πασοκικής αλαζονείας. Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως ανήκει στην κατηγορία εκείνων που φιλάνε εκεί όπου πριν λίγο έφτυναν. Άλλοι πάλι, αναφέρονται σε κληρονομικά "χαρίσματα" που πήρε από τον δικτάτορα παππού του που είχε εμπνευστεί τα τάγματα ασφαλείας. Γεγονός είναι πως πολλοί έχουν να αναφέρουν πολλά για την προσωπικότητα του Πάγκαλου, που μετείχε σε όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και που έχει καταθέσει σκληρά λόγια για το κόμμα με το οποίο εκλέγεται.
Πόσο άραγε αντέχει κανείς να παρακολουθήσει την... συνέπεια του εν λόγω πολιτικού;
- που είχε βρει μαύρη τρύπα στο ΥΠΠΟ (μετά τον κ. Βενιζέλο) αλλά την ξέχασε όταν τον έδιωξαν
- που συσχετίζει την ανάρτηση της σημαίας με τον άνεμο
- που το ΠΑΣΟΚ του 2000 – 2004 κατέστρεψε την χώρα
- που είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ανθρώπου που θα τον οδηγούσε σε φυγή από την πολιτική αν ποτέ κυβερνούσε
- που ως διπλωματης(!), αποκαλούσε πριν χρόνια την Γερμανία ως “Γίγαντα με μυαλό νάνου”
- που έδειρε μεταφράστριες στο υπουργείο Εξωτερικών που ζητούσαν το δίκιο τους
- που είχε χάσει από τον κύριο Τίποτα
- που ανήκει στο κόμμα των εντιμότερων "αμπελουργών"
- που θα δουν οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ που… διαφωνούν
- που 88χρονοι του... επιτέθηκαν
…θα ήθελε σελίδες ολόκληρες κάποιος να γράψει όλες τις δηλώσεις του απλά όμως αρκεί να πεις… Πάγκαλος…
Από τιμητές των πάντων αυτή η χώρα έχει γεμίσει, γι’ αυτό και βουλιάζει… Αλλά να το παίζει τιμητής ο άνθρωπος που παρέδωσε τον Οτσαλάν, ο πολιτικός που έχει προσβάλλει ότι κινείται και εκφράζεται αντίθετα από εκείνον, ε αυτό πάει πολύ.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, έδωσε συνέντευξη στη Real News και σε ρόλο «λαγού» του Γ. Παπανδρέου επιτέθηκε και πάλι κατά πάντων.
Έδειξε λέει την έξοδο στον Χρ. Παπουτσή και σε όσους διαφωνούν με το κόμμα.
Προσέβαλε τον Κ. Σκανδαλίδη επειδή λέει «σακούλιασε» (στην αργκό του Ζαμπέτα) τη δική του διαφωνία. Χαρακτήρισε «υποκινητή επεισοδίων» τον Α. Τσίπρα και το σημαντικότερο: Επιτέθηκε κατά του Μ. Γλέζου γιατί όπως υποστηρίζει ο Πάγκαλος, δεν είχε καμιά δουλειά να επιτεθεί στη φρουρά του Αγνώστου Στρατιώτη !!!. Τα ΜΑΤ που έριξαν δακρυγόνα με το κιλό σε έναν 88χρονο ήρωα της Αριστεράς ήταν η φρουρά.
Και κοίτα ποιος μιλάει. Ο άνθρωπος που κατέβασε την ελληνική σημαία από τα Ίμια να επιτίθεται στον άνθρωπο που κατέβασε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη.
Δεν ξέρουμε αν πράγματι ο κ. αντιπρόεδρος λειτουργεί ως «λαγός» του πρωθυπουργού. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και πάλι του… ανέβηκε το σάκχαρο του κ. Πάγκαλου και λέει όσα λέει. Όμως, κάποιος πρέπει να τον μαζέψει. Αρκετά πια με τις «εκρήξεις» του κ. Πάγκαλου.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. μου αρέσει που όλους τους πολιτικούς τους λέμε κύριους και κυρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]