Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένας πολίτης νεκρός από πυρά Αλβανών κακοποιών

  • Και ο Χρυσοχοΐδης συνεχίζει να βρίσκεται στη θέση του!
  • Πόσους νεκρούς έλληνες θέλει άραγε για να παραιτηθεί;
Ο τίτλος του υπουργείου είναι χαρακτηριστικός: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη... Ο υπουργός όμως φαίνεται πως δεν έχει αντιληφθεί (ακόμη) πως ο πρωθυπουργός της χώρας και το Σύνταγμα (στο οποίο υποτίθεται πως ορκίστηκε) τον έχουν τοποθετήσει προϊστάμενο και πολιτικό ΥΠΕΥΘΥΝΟ στο συγκεκριμένο υπουργείο. Δηλαδή, υποτίθεται πως ο κύριος Χρυσοχοΐδης προστατεύει τους Έλληνες πολίτες...
Απλά υποτίθεται, όμως αφού τα γεγονότα και η μέχρι στιγμής πολιτική πορεία (ή αστάθεια) του κυρίου Χρυσοχοΐδη, μάλλον τον θέλουν να σφυρίζει αδιάφορα για τα δικαιώματα των ελλήνων πολιτών (εάν όμως πρόκειται για αλλοδαπούς ή μαθητευόμενους των αντεξουσιαστών φίλων του των Εξαρχείων, τότε οι αντιδράσεις είναι άμεσες, χάριν... φιλίας φυσικά).
Σήμερα, ένας πολίτης, έλληνας, έπεσε νεκρός από σφαίρες Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι πυροβολούσαν αδιακρίτως στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από την αστυνομία. Μπορεί να έπεσε νεκρός ένας πολίτης, αλλά ο κύριος Χρυσοχοΐδης δεν σκοπεύει να κουνηθεί από τη θέση του. Εξάλλου, την έχει αποκτήσει αυτή, κληρονομικώ δικαίω, λόγω της πρότερης υπηρεσίας του στο πρώην υπουργείο Δημόσιας Τάξης, οπότε είναι "παλιός" και τους "παλιούς" δεν τους κουνάει κανείς...
Αλήθεια, κύριε Χρυσοχοΐδη, πόσους νεκρούς έλληνες σκοπεύετε να συμπληρώσετε στο "πολιτικό σας προφίλ" ώστε να προχωρήσετε σε παραίτηση; Δεν είστε σε θέση να αντιληφθείτε πως είστε υποχρεωμένος έναντι της Πολιτείας και των πολιτών της και σεβόμενος τον ίδιο σας τον εαυτό, να δηλώσετε αμετάκλητη παραίτηση; Δεν μπορείτε να κατανοήσετε πως η παρουσία σας ενέχει περισσότερους κινδύνους παρά οφέλη για τους έλληνες πολίτες αυτής της χώρας;
Το περιστατικό της δολοφονίας του έλληνα πολίτη
Ένας 25χρονος αλβανικής καταγωγής έπεσε νεκρός από την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε δυο ληστές και αστυνομικούς στο Βύρωνα, στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Παλαιών Πατρών Γερμανού.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληφορορίες, ο 25χρονος, ο οποίος εργάζεται ως βοηθός υδραυλικού, δέχθηκε τις σφαίρες την ώρα που... πήγαινε σε μια παρακείμενη αποθήκη.
Οι δυο δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οι «ληστές με τις βαριοπούλες», πέταξαν και χειροβομβίδες κατά των αστυνομικών, τραυματίζοντας δυο από αυτούς.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, προηγήθηκε επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής για τη σύλληψη ληστών, σε οικία στην περιοχή.
Ο ένας εκ των ληστών συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο δεύτερος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιχείρησε να διαφύγει, εγκλωβίστηκε σε φούρνο, πέταξε χειροβομβίδα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των αστυνομικών.
Ο πολίτης εικάζεται πως είναι κάτοικος της περιοχής που δεν πρόλαβε να καλυφθεί κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών του κακοποιού με τους αστυνομικούς.
Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο ληστές, ενώ στο σημείο βρέθηκε και άλλη χειροβομβίδα που δεν έχει εκραγεί.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Δεν γνωρίζετε ότι στο Πασοκ δεν ξέρουν να παραιτούνται και ειδικά ο Υπουργός δημόσιας προστασίας .Ξέρουν μόνο να ζητούν παραιτήσεις άλλων όταν κυβερνούν. Μα τι λέω τώρα?? ασχολούμαστε με φαύλους που μας έχουν διαλύσει σαν κράτος και μας έδωσαν σκλάβους στους φραγκολεβαντίνους.αει στο ...πρέπει να γίνει Γουδί εδώ και τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ουσία είναι κατά τη γνώμη μου μία: Η Ελληνική Αστυνομία, βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία να προστατεύσει τον εαυτό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω με τουσ προλαλισαντεσ.ΓΟΥΔΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΦΕΡΡΥ ΜΠΟΥΤ Ή ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και γενικά συμφωνώ με το άρθρο, πρέπει να επισημάνω το εξής:
    Βεβαίως και ο Χρυσοχοϊδης είναι επικίνδυνος και φθοροποιός για την ΕΛ.ΑΣ., όμως στο συγκεκριμένο περιστατικό πρέπει να ληφθεί υπ’ όψη ότι σε τέτοιου είδους αστυνομικές επιχειρήσεις, ΔΕΝ υπάρχει ο λεγόμενος «ασφαλείς» τρόπος, που επικαλούνται πολλοί ξορόλες δημοσιογράφοι, ώστε να αποκλείονται οι πιθανότητες παράπλευρων απωλειών! Και να το εξηγήσω: σε αστικό περιβάλλον, η σύλληψη κακοποιών, εκ φύσεως εγκυμονεί κινδύνους για περαστικούς, από το να χρησιμοποιηθούν ως όμηροι από τους κακοποιούς, προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη, μέχρι τον τραυματισμό και τον θάνατό τους. Σε καμμία χώρα του κόσμου, δεν είναι εφικτή η αποτροπή αυτού του κινδύνου και οι αστυνομικές επιχειρήσεις διεξάγονται αποδεχόμενες αυτή την πιθανότητα, διότι δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Εάν υιοθετούσαμε το σκεπτικό «να μην γίνονται τέτοιες συλλήψεις στην πόλη», τότε όλοι οι κακοποιοί γνωρίζοντας την αδυναμία της Αστυνομίας, θα δρούσαν ανενόχλητοι και απερίσπαστοι, με ακόμη πιο ακραία εγκληματική συμπεριφορά και με πολλά περισσότερα θύματα αθώων πολιτών. Είναι προτημιταίο και διεθνώς, το ρίσκο (ενδεχόμενο) της πολιτείας, να θυματοποιηθούν κάποιοι πολίτες σε μία αστυνομική επιχείρηση, παρά να μην ανασχεθεί η εγκληματική δράση των κακοποιών που σίγουρα και εγγυημένα αποφέρει μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων. Αυτό δυστυχώς είναι το τίμημα της σύγχρονης κοινωνίας για την εξασφάλιση της νομιμότητας και της ασφαλούς κοινωνικής δραστηριότητος. Επίσης να ληφθεί υπ’ όψη, ότι κακοποιοί τέτοιου είδους, βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα ένοπλης αντίδρασης, είναι αποφασισμένοι να σκοτώσουν και δεν παραδίδονται αμαχητί, οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα ασφαλούς συλλήψεώς τους, ποτέ και πουθενά. Αν λοιπόν κοιτάξετε παρόμοια περιστατικά σε όλον τον κόσμο, ακόμα και σε αυτά που θεωρούμε πως έχουν τις καλλίτερες Αστυνομίες, θα διαπιστώσετε ότι συμβαίνουν τα ίδια και μάλιστα πολύ συχνότερα. Καλώς λοιπόν να χτυπάμε τον Χρυσοχοϊδη, αλλά όχι για το συγκεκριμένο περιστατικό, καθότι αποτελεί μία αστυνομική ενέργεια, από αυτές που θα έπρεπε η ΕΛ.ΑΣ. να διεξάγει συχνότερα και που απλά δεν είχε την καλλίτερη δυνατή εξέλιξη (εμείς δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοια περιστατικά). Ας μην αποθαρρύνουμε την Αστυνομία από το να κάνει την δουλειά της.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο νεκρός είναι Έλληνας Βορειοηπειρώτης και όχι Αλβανός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ!
    ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΗΣΤΗ ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ!
    ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΜΗ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΦΥΓΑΣ Η ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!
    ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ Η ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙ (ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ).
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ,ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΘΗΚΑΤΕ !!! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ?
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ -ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΕΙΤΕ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]