Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής ψηφίζει ΠΑΣΟΚ, αλλά...

Οι εντολές του Προξενείου μέσα από τα τζαμιά

Πλήρης διαμοιρασμός και ενίσχυση ΠΑΣΟΚ

Στόχος του Σαρνίτς να φύγει ο Σταμάτης

Σήμερα, όπως ήταν αναμενόμενο, το Τουρκικό Προξενείο πέρασε έμπρακτα, μέσα από τα ιερά τεμένη, τις εντολές για την ψήφιση συγκεκριμένων μουσουλμάνων υποψηφίων (μόνο αυτών που είναι υπό τον πλήρη έλεγχο της Άγκυρας) στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης.
Έτσι, σήμερα, οι ιμάμηδες που επηρεάζονται από την Άγκυρα, αφού πρώτα κατέγραψαν τους πιστούς που προσήλθαν στα τζαμιά για προσευχή, στη συνέχεια ανακοίνωσαν τις «γραμμές» που όρισε ο τούρκος πράκτορας πρόξενος Σαρνίτς, ο οποίος μέχρι την τελευταία στιγμή κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, αφού περίμενε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποιούνταν (για λογαριασμό του;) μέχρι και την Πέμπτη.
Έτσι, με δεδομένο πως η τάση που έχει σχηματιστεί υπέρ ΠΑΣΟΚ, οι ιμάμηδες έδωσαν γραμμή για ψήφιση των «σοσιαλιστών» μουσουλμάνων υποψηφίων (κατά κύριο λόγο), ενώ στο νομό Ξάνθης καταγράφηκε και μία τάση (προφανώς για να καλύψει την περίπτωση «εκπλήξεων» της κάλπης), σύμφωνα με την οποία η Άγκυρα πριμοδοτεί τον κύριο Μαλκότς (υποψήφιος με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ στην Ξάνθη).
Έτσι, ενώ η κύρια μάχη θα δοθεί προκειμένου να μην εκλεγεί ο κύριος Στυλιανίδης στην Ροδόπη, ταυτόχρονα, ένα «μέτωπο» αριστερών και σοσιαλιστών δείχνει να ενισχύεται στην Θράκη (επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του κυρίου Τσίπρα που μίλησε για μεγάλη έκπληξη του ΣΥΝ στην περιοχή της Θράκης).
Σκοπός της Άγκυρας, είναι να χάσει ο Κώστας Καραμανλής τις επικείμενες εκλογές, προκειμένου να απαλλαγεί το Τουρκικό Προξενείο από την παρουσία του κυρίου Σταμάτη, του περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Να σημειωθεί πως ο κύριος Σταμάτης έχει γίνει το «κόκκινο πανί» για τους «ειδικούς» της Άγκυρας, επειδή με τον τρόπο του (με λόγια και με έργα) εξευτέλισε όλες τις πρακτικές και τους «νεωτερισμούς» που αποπειράθηκαν οι φανατικοί οπαδοί της Άγκυρας να εφαρμόσουν στην Θράκη, ελέω ανυπαρξίας των Ελληνικών ΥΠΕΞ (Ντόρα Μπακογιάννη) και ΥΠΕΣ (Προκόπης Παυλόπουλος).
Επανερχόμενοι στις ρητές εντολές που μετέφεραν οι ιμάμηδες, να σημειωθεί πως αποτελεί συνήθη προεκλογική τακτική η στοχοποίηση προς ψήφιση συγκεκριμένων μουσουλμάνων υποψηφίων. Μάλιστα, η «διαρροές» μουσουλμάνων ψηφοφόρων και η απείθειά τους να ακολουθήσουν τις προτροπές των θρησκευτικών τους λειτουργών (γνωρίζοντας πολύ καλά πως εκφράζουν τη «γραμμή» του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής), έχει φέρει ανησυχία στους «ειδικούς» της Άγκυρας, οι οποίοι 15 ημέρες προ των εκλογών αποφάσισαν να υποσχεθούν «πριμοδότηση» της μαντήλας με 700 € μηνιαίως, σε όσες νέες κοπέλες αποφασίσουν να την φορέσουν!!! Η ιδιαιτερότητα όμως που εμφανίστηκε στην τελευταία αυτή «καθοδήγηση», είναι πως γίνεται πλήρης διαμοιρασμός ανά τέμενος και ανά νομό, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ακόμη και στην περίπτωση που θα καταγραφεί τάση «διαφυγής» από τις εντολές του Σαρνίτς.
Να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως οι πληροφορίες που παρατέθηκαν είναι από 12 διαφορετικά τεμένη και μας μεταφέρθηκαν από μουσουλμάνους που δεν ανέχονται τον παρεμβατισμό της Άγκυρας και των πρακτόρων της στην Θράκη.
Σαρνίτς και Ερντογάν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, κρατώντας μία «πισινή» για εκπλήξεις από πιθανή συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας. Ο σοβαρότατος παράγοντας, που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος, είναι οι μεταφερόμενοι εκ Τουρκίας ψηφοφόροι… Συγκεκριμένα, τόσο ο αριθμός τους όσο και οι τόποι «διασποράς» και ψήφου τους, θα δώσουν την τελική εικόνα των προτιμήσεων, αλλά κυρίως των επιδιώξεων της Άγκυρας, η οποία προτιμά σαφέστατα την πολιτική του Γιώργου, από την «βολική» πολιτική της Ντόρας. Έτσι, στην καλύτερη περίπτωση, η Άγκυρα θα καταφέρει να εκλέξει 5 βουλευτές(!) στην Θράκη (εάν ο αριθμός των μεταφερόμενων φτάσει τις 15.000 κάτι τέτοιο είναι εφικτό), ενώ στην χειρότερη περίπτωση, ο τούρκος πρόξενος Σαρνίτς θα έχει καταφέρει να «εκλέξει» 3 έως τέσσερις «δικούς του» μουσουλμάνους βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τι σημαίνει αυτό; Πολλά… Δυστυχώς… Και θα είναι η αρχή για τα χειρότερα για την Θράκη, δεδομένης της αποδοχής Παπανδρέου πως προτιμά να δώσει μερικά στρέμματα γης για να κοιμάται ήσυχος… Και η Θράκη μπορεί να συμπεριληφθεί σε αυτά τα «στρέμματα»… δυστυχώς…
Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΕΔΩ:
    http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php

    Γράφει μεταξύ άλλων:

    «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Αυτά που θα επακολουθήσουν την επαύριον των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου(09) μοιάζουν πράγματι με εκείνα που συνέβησαν πριν από μια 20ετια... Μοιάζουν πολύ και έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το «Βρώμικο 89»... Ένα έτος που πράγματι έγραψε ιστορία με μελανές σελίδες όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τον Ελληνισμό της Αμερικής...
    Το 1989 είναι ένα έτος που όλοι οι Ομογενείς της Αμερικής θα θυμούνται για πολλές γενιές και για όσο θα ζουν ακόμα οι «πρωταγωνιστές» τής πιο σκοτεινής, βρώμικης, ύποπτης και θολής υπόθεσης για την Ελλάδα...
    Μια υπόθεση που ουδείς ποτέ έμαθε την αλήθεια. Μια βρώμικη ιστορία που κόστισε πολύ ακριβά όχι μόνο στο Ελληνικό δημόσιο και την Ελλάδα αλλά κυρίως κόστισε και στοίχισε στον απλό Έλληνα ομογενή που εμπιστεύτηκε την τότε Ελληνική κυβέρνηση(του ΠΑΣΟΚ)…

    «Επιχείρηση Ζορμπας»

    Με αυτή την κωδική ονομασία οι πράκτορες του FBI μετά από πολύμηνες έρευνες του IRS, των τελωνειακών αρχών της πολιτείας της ΝΥ και άλλων ομοσπονδιακών κυβερνητικών γραφείων αποκάλυψαν την μεγαλύτερη επιχείρηση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος μετά την ιταλική μαφία! Μια καλοστημένη επιχείρηση που είχαν στήσει περίτεχνα ανώτατα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Νέα Υόρκη από το 1983, και σταδιακά μέχρι της 21 Ιουνίου του 1989 που γράφτηκε το άδοξο τέλος της μεγαλύτερης οικονομικής απάτης με λεία περισσότερα από 700.000.000$, απλώθηκε και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ με 12 υποκαταστήματα. Η μεγαλύτερη κομπίνα όπως χαρακτηριστικά έγραφε ο Αμερικάνικος Τύπος, που με περίσσιο θράσος όχι μόνο είχε στήσει η τότε ελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά διαφήμιζε και απροκάλυπτα στον τοπικό ομπενειακό Τύπο, είχε αποκαλυφθεί με την μεγαλύτερη ομαδική έρευνα και έφοδο σε όλα τα υποκαταστήματα της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ στις ΗΠΑ! Έφοδος που κατέληξε σε σαρωτικές συλλήψεις ανώτατων στελεχών, υπαλλήλων αλλά και ομογενών καταθετών…

    Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

    http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=6152&Itemid=83

    A-ΠΑ-ΤΕ-Ω-ΝΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωνσταντίνε,
    Η γραμμή στα τζαμιά, δεν ήταν ονομαστική. Η κλασσική ατάκα:''Τούρκος φηφίζει, μόνο Τούρκο''. Απόψε το ΤΡΤ ίσως φανερώσει την καθαρή γραμμή. Ίσως το αποφύγουν για να μην εκτεθούν περισσότερο και με δεδομένο ότι το εκλογικό αποτέλεσμα έχει κριθεί. Η εκτίμησή μου για Μαλκότς έχει γραφεί προ καιρού και δυστυχώς δικαιώνομαι. Αλλά μου προκαλεί έκπληξη η μεταστροφή αυτοδιοικητικών υπέρ Τσετήν, παραβλέποντας τη Συμβουλευτική. Σημείωσε και κάτι:Πιθανός υποψήφιος δήμαρχος Σελέρου; Μπουρχάν! Πώς αλλιώς θα εξαργυρώσει την πλήρη υποταγή του στη Συμβουλευτική, αλλά και να ''καθαρίσει'' παλιές αμαρτίες (Αξίζει να το ψάξεις...)
    Αλλά και ο μέγιστος Δήμαρχος Τοπείρου, μάλλον καταφέρνει να εκλέξει,δίχως μεγάλη προσπάθεια, 2 βουλευτές ΠΑΣΟΚ. Επίσης, έγινε κι αυτό:Χριστιανός ψευτοπαράγοντας, να μοιράζει φυλλάδια μουσουλμάνου υποψήφιου. (Υπάρχει απόδειξη).Τώρα για τα ποσά που δίνονται σε περιθωριακές ομάδες,επαναλήφθηκε και πάλι,αλλά πιο διακριτικά. Τα κουπόνια των 40 ευρώ για βενζίνη, στο Δροσερό κυρίως, έχουν γίνει αντικείμενο χουβαρντάδων κομματαρχών!''Ρε φιλαράκι;Θέλεις τζάμπα βενζίνη;).
    Δικηγόροι φαίνονται αποφασισμένοι να βοηθήσουν το συνάδελφό τους, με κάθε τρόπο. (με ότι συνεπάγεται αυτό. Προβλέπω αρκετά παρατράγουδα...)
    Συμπερασματικά:
    Η Ν.Δ.προσπαθεί να διασώσει την ελάχιστη αξιοπρεπή παρουσία της.
    Το ΠΑΣΟΚ φαίνται να εκλέγει 2 Βουλευτές. Ο Σωκράτης Ξυνίδης, έκανε ότι κι ο Σγουρίδης πιο παλιά. Δυνατό φίνις κι ότι βγει.
    Στη Ροδόπη τα πράγματα είναι χειρότερα...Ο Θεός να βάλει το χέρι του, αλλά κι όποιος άλλος μπορεί!!!
    Αδέρφια, πάμε το πρωι για ένα κεράκι στην εκκλησία κι αν ο καλός Θεός, ακόμα μας αντέχει, ας μας φωτίσει για τη σωστή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς, η εντολή ήταν ονομαστική και χαρακτηριστική. Οι ιμάμηδες πρώτα έγραφαν τα ονόματα των παρευρισκομένων και στη συνέχεια έκαναν το κήρυγμά τους αφήνοντας τελευταία την πολιτική προσταγή της Άγκυρας. Επικοινώνησε μαζί μου με e-mail για περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]