Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΣΟΚ ξεφορτώθηκε τα "βαρίδια" αλλά κράτησε τους "φελλούς"

Εκατοντάδες είναι τα e-mails που λαμβάνουμε με αφορμή τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ.Διαμαρτυρίες και αρνητικά σχόλια απο φερόμενους ως οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και χαμόγελα ικανοποίησης απο τους αντιπάλους των άλλων κομμάτων.
Τί μπορείς να πείς κ. Παπανδρέου στον Έλληνα οικογενειάρχη που παλεύει καθημερινά με όλες τις δυνάμεις της "Νέας Εποχής" οι οποίες θέλουν με το ζόρι να επιβάλλουν στο γυιό και την έφηβη κόρη του το πρότυπο ζωής του ομοφυλόφιλου όταν βλέπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας να "μοστράρει" ο περίφημος δήμαρχος της Τήλου;
Είπαμε για το κόμμα των κίβδηλων συνθημάτων ότι φανέρωσε τις νεο-εποχίτικες ιδέες του θέλοντας να φέρει τον Ψινάκη στη βουλή.
Τί να πούμε για εκείνους στο ΠΑΣΟΚ που επέλεξαν τον θεσμικό υποστηρικτή της ανωμαλίας και της διαστροφής στην τιμητική θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας;
Πως θα πείσεις κ. Παπανδρέου όσους πίστεψαν ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε όταν βάζεις στο "υπόλοιπο Αττικής" πρόσωπα σαν τον Πάγκαλο, τον Πομώνη και την Γράψα και δεν θεωρείς βάρος τις φιλοσκοπιανές δηλώσεις του Λοβέρδου;
Αν ο στόχος του ψηφοδελτίου που παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 4 του Οκτώβρη ήταν το "ψάρεμα" ψήφων, τότε και πάλι δεν έχει πιάσει το βάθος της σκέψης του απογοητευμένου Έλληνα πολίτη που απαιτεί απο την πολιτεία να τον προστατέψει απο τους
νεο-εποχίτες δούλους της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, του "ουράνιου τόξου" και της πολύχρωμης αριστεροδέξιας νεο-ταξικής παρέας των αποδομητών της ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας.
Αυτό που χαρακτηρίζει τον σημερινό Έλληνα ψηφοφόρο είναι η απογοήτευση απο τις προηγούμενες κυβερνήσεις του "εκσυγχρονισμού" και της "επανίδρυσης" και η πικρή γεύση που του άφησαν τα "σύμφωνα συμβίωσης", η εξωτερική πολιτική της δειλίας και του κατευνασμού, τα σκάνδαλα των υπουργών και των πρωτοκλασάτων στελεχών που "σεμνά και ταπεινά" γέμιζαν τα σεντούκια τους με το αίμα του ελληνικού λαού, η χειραγώγηση δικαστικών λειτουργών που είχαν μετατραπεί απροκάλυπτα σε κομματικά εκτελεστικά όργανα, ο βιασμός, της ήδη απο το παρελθόν, κακοποιημένης παιδείας με εκτελεστές τη Γιανάκου, την Ρεπούση, τον Σπηλιωτόπουλο, τον Ασκητή και όλο το νεο-εποχίτικο σκυλολόϊ των αριστεροδέξιων κοντυλοφόρων και τέλος η νομοθέτηση και φασιστική επιβολή του υπέρτατου συστήματος ηλεκτρονικού φακελώματος μέσω του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Κοινωνικής Ασφάλισης (των οποίων η άρνηση παραλαβής καταδικάζει τον Έλληνα πολίτη στην ανεργία και την περιθωριοποίηση).
Η αγανάκτηση και η πικρία του Έλληνα ψηφοφόρου δεν είναι αυτά που θα προσδώσουν μακροημέρευση στο ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση. Αυτό που θα έκανε τη διαφορά ποιοτική και όχι συναισθηματική θα ήταν ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο θα απουσίαζαν εκείνοι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπέσκαψαν στο παρελθόν κάθε αξία που μας διατήρησε ως έθνος, ως κοινωνία, ως οικογένεια.
Εκείνοι που με λύσσα στο παρελθόν αγωνίστηκαν ώστε να γίνουν αξίες και θεσμοί τα "μανιφέστα" της scientology, της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, της αποστασίας και της διαστροφής και που φυσιολογικά θα έπρεπε και αυτοί να αποτελούν "βαρίδια" διατήρησαν την πραγματική ιδιοσύστασή τους δηλαδή του "φελλού".
Αυτοί λοιπόν αντί να πάνε εκεί που έπρεπε δηλαδή στον πάτο της πολιτικής ανυπαρξίας, το "νέο" ΠΑΣΟΚ θα τους χρησιμοποιήσει για να κρατήσουν δήθεν τα δίχτυα της εκλογικής αλίευσης στον αφρό.
Αυτό που δυστυχώς ξεχνούν κάποιοι είναι ότι η ουσία δεν βρίσκεται στον αφρό, στο κύμα και στα θολά νερά.
Εκεί ζουν και υπάρχουν μόνο τα απόβλητα της σημερινής παγκόσμιας μόλυνσης της "Νέας Εποχής" και της ερχόμενης νεο-ταξικής δικτατορίας.
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ας μην ξεχναμε τις δηλωσεις Λιανη περι "μακεδονικης" γλωσσας,ας μην ξεχναμε την αναμιξη του Γειτονα στο σκανδαλο Ζιμενς,
    ας μην ξεχναμε τον Βαλλιανατο που μιλουσε τοσο για "μακεδονικη" γλωσσα οσο και για "μακεδονικη" μειονοτητα,που ενω μπορει να απομακρυνθηκε το 2008, αυτα τα διατυπωνε ηδη απο το 2005 και ολοι απο κατω τον χειροκροτουσαν!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΠΟΛΙΤΚΗ,Κ.Λ.Π - ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ@@@ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]