Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Προκόπης Παυλόπουλος συνεχίζει να προκαλεί

Το αποτέλεσμα της ατιμωρησίας του...

Την στιγμή που η φωτιά κατακαίει την ΒΑ Αττική και μπαίνει στην πρωτεύουσα μέσω της Π. Πεντέλης, ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος παραδέχθηκε ότι «η κατάσταση εξελίσσεται και είναι δύσκολη, και εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και εξαιτίας της ιδιομορφίας της περιοχής». Πρόσθεσε δε ότι στην «όλη προσπάθεια ο κρατικός μηχανισμός είναι ενιαίος και συντονισμένος» και εξήρε τη συνδρομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μάλιστα, ο "αόρατος" υπουργός, αυτός που γνωρίζει πολύ καλά πως να καταστρέφει και να εξαφανίζεται, ο χειρότερος της ομάδας Καραμανλή (μετά την κυρία Μπακογιάννη), εν μέσω της καταστροφής που ζει η Αθήνα, του ακήρυχτου πολέμου κατά των Ελλήνων, τολμά να δηλώνει πως "ο κρατικός μηχανισμός είναι ενιαίος και συντονισμένος".
Προσωπικά, δεν αμφιβάλω... Το θέμα όμως είναι ως προς τι είναι ενιαίος ο κρατικός μηχανισμός και προς τα που είναι προσανατολισμένος...
Τα σχόλια για την πολιτική ικανότητα του κυρίου "αόρατου" τα αφήνω σε εσάς, προκειμένου να μην κατηγορηθώ (όπως ήδη έχει γίνει από αναγνώστες του ιστολογίου) ως χαιρέκακος και ως "βαλτός" κατά του πολιτικού ανδρός(!) κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου.
Δικός σας, να τον χαίρεστε, αγαπητοί Παυλοπουλο-λάτρες. Προσωπικά, δεν θα του εμπιστευόμουν ούτε... καμένο σπίρτο. Να θυμηθώ τις προηγούμενες πυρκαγιές, μήπως να θυμηθώ την "αναγέννηση" της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, θα έπρεπε άραγε να σκεφτώ τον βαθμό της προσωπικής του πολιτικής ανικανότητας που οδήγησε στα έκτροπα του Δεκεμβρίου 2008; Μήπως να αναρωτηθώ για την κατάσταση του κρατικού μηχανισμού στον δημόσιο τομέα; Τι να πιάσω και τι να αφήσω...!
Τα σχόλια, δικά σας. Ο ανικανότερος στην κρίση σας (θα παρακαλούσα μόνο τα σχόλια να είναι για τον πολιτικό Παυλόπουλο και όχι σε προσωπικό επίπεδο)...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μας έπιασαν και πάλι…στον ύπνο.

    Ξυπνάς ένα πρωί ακόμα ξαφνιασμένος. Στην Ελλάδα ζεις σκέφτεσαι. Φωτιά, καπνός και πυροσβεστικές σειρήνες. Κάθε χρόνο τα ίδια. Τι φταίει άραγε…

    Τα πολιτικά κόμματα; οι αλαζόνες γείτονες; οι οικοπεδοφάγοι; εμείς οι ίδιοι; τα ΜΜΕ; ποιος φταίει τελικά;

    Το χειμώνα καταστρεφόμαστε από τους γνωστούς – αγνώστους και το καλοκαίρι καιγόμαστε από τις φωτιές. Δεν γνωρίζω ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις καταστροφές. Δεν ξέρω τι συμφέροντα υπάρχουν. Είναι εύκολο να εικάσω και να…ανακαλύψω ενόχους.

    Δεν με ενδιαφέρει να τους ανακαλύψω. Βαρέθηκα. Ας τους ανακαλύψουν οι αρμόδιοι και μετά να τους κρεμάσουν.

    Βαρέθηκα να ζω σε αυτή τη χώρα, βαρέθηκα να είμαι ο έντιμος φορολογούμενος πολίτης, βαρέθηκα να με ξευτιλίζουν, βαρέθηκα να κυνηγάω χίμαιρες.

    Ποιος ο λόγος να παραμείνω σε αυτή τη χώρα;

    Πόσο με περισσότερη πίκρα θα με ποτίσει αυτή η χώρα; Όσο και λάθος να είμαστε, δεν αξίζουμε τέτοια τύχη.

    Σε λίγο θα κινδυνεύω και εγώ λόγω που η φωτιά κατεβαίνει προς τα κάτω ανεξέλεγκτη. Ωστόσο δεν τρομάζω για αυτό που βλέπω και βιώνω. Τρομάζω στο τι θα δω όταν ΣΒΗΣΕΙ η φωτιά και…πέσουν τα φώτα.

    Λουκάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι για την κατάντια της χώρας μας. Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον που μπορεί να καταλήξει. Το σίγουρο είναι ότι βασιλεύει η ανομία η ατιμωρησία και η κοινωνική αδικία. Όλα αυτά συνθέτουν μια κοινωνία παραπαίουσα. Πλέον δεν έχουμε ούτε τα ηθικά εφόδια για τα στήσουμε οργανωμένη κοινωνία. Ας αναλάβει ο κάθε πολίτης την ευθύνη που του αναλογεί. Η λήθη και το "δε βαριέσαι εμείς να είμαστε καλά" δεν είναι λύση. Είναι πρόβλημα. Ενεργοί πολίτες όλοι για μια οργανωμένη κοινωνία από δω και πέρα. Όλοι έχουμε ευθύνη. Αφού η κρατική μηχανή δεν κάνει τίποτα ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]