Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δήλωση φόβου και υποταγής από τη Ντόρα προς την Τουρκία!

Νταηλίκια στην Ευρώπη δεν χωράνε…


Λάθος Ντόρα μου, έκανες πολύ μεγάλο λάθος

Νταηλίκια στην Ελλάδα δεν χωράνε

Με μία δήλωση κόλαφο κατά της Ελλάδας και όχι κατά της Τουρκίας, όπως πολλοί χωρίς σκέψη μεταδίδουν σήμερα, η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών προσπάθησε να ανακτήσει το χαμένο πολιτικό έδαφος μετά από τις τελευταίες τραγελαφικές σε ζητήματα εθνικού ενδιαφέροντος υποχωρήσεις της.
«Νταηλίκια στην Ευρώπη δεν χωράνε…» διαμήνυσε η κυρία Μπακογιάννη, περιχαρής και έριξε στην άβυσσο την στρατιωτική αμυντική ικανότητα της Ελλάδας, προτάσσοντας σαν σοβαρό και μοναδικό αντίπαλο της τουρκικής επιθετικότητας την… Ευρώπη!!! Μόνο που η κυρία υπουργός ξέχασε ένα σημαντικότατο ζήτημα, αυτό της ανύπαρκτης στρατιωτικά Ευρώπης. Της Ευρώπης που δεν μπορεί να συμφωνήσει σε οτιδήποτε στρατιωτικού ενδιαφέροντος και εν πάση περιπτώσει δεν έχει τους μηχανισμούς άμεσης στρατιωτικής αντίδρασης, λόγω της γραφειοκρατίας αλλά κυρίως λόγω των συγκρουόμενων συμφερόντων σχετικά με "συμμαχίες" και στρατιωτικούς εξοπλισμούς.
Της Ευρώπης που δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ σύσταση προς την Άγκυρα για τις συνεχείς προκλήσεις και παραβιάσεις που πραγματοποιεί στο Αιγαίο. Χαρακτηριστικό δείγμα της επικίνδυνα αυξανόμενης προκλητικότητας είναι οι αριθμοί, όπου παρατηρούμε πως ενώ μέχρι τον Ιούνιο του 2009 είχαμε 22 τουρκικές παραβιάσεις, μόνο κατά τη διάρκεια του Ιουλίου 2009 πραγματοποιήθηκαν 28 παραβιάσεις με αυξημένη την πιθανότητα εμπλοκής ή κάποιου ατυχήματος.
Η κυρία Μπακογιάννη, πιθανότατα βρίσκεται σε διακοπές ή δεν την ενδιαφέρουν στατιστικά στοιχεία παρά μόνο εκείνα που αφορούν την πολιτική της ύπαρξη. Ειδάλλως δεν δικαιολογείται το… κενό πληροφόρησής της για τα όσα άκρως επικίνδυνα διαδραματίζονται στο Αιγαίο.
ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ έπρεπε να πείτε κυρία Μπακογιάννη, για να τελειώνει μια και καλή η υπόθεση αυτή με την τουρκική προκλητικότητα. Στους ψευτονταήδες απαντάς με ένα χαστούκι, κυρία υπουργέ και δεν τους παραπέμπεις στον «μεγάλο αδελφό» που θα τους κάνει «ντα»!!! Και θα χρησιμοποιήσω μια Κυπριακή παροιμία, για να γίνω περισσότερο κατανοητός σε αυτό που εννοώ: «Τον Τούρκο φύλευε, τον κώλο σ’ φύλαγε»… Κι εν πάσει περιπτώσει, κυρία υπουργέ μας, έχετε το δικαίωμα της αυτοδιαχείρισής σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σας έχει δοθεί το δικαίωμα διαχείρισης του δικού μας πισινού…
Η Ελλάδα έχει ικανότατο στράτευμα για να αντιπαρατεθεί σε οποιαδήποτε σύρραξη με τον «νταή» των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου, την Τουρκία. Η δύναμη πυρός και η ικανότητα πλήρους αντίδρασης, απόλυτα καταστροφικής για την Τουρκία, είναι ένα γεγονός για το οποίο κυρία Μπακογιάννη μάλλον δεν σας έχουν πληροφορήσει ή σας έχουν παραπληροφορήσει. Εάν η Τουρκία έστω και για μία ημέρα είχε την βεβαιότητα πως θα μπορέσει να πάρει έστω και ένα νησάκι από την Ελλάδα, έστω και μία βραχονησίδα, με την χρησιμοποίηση στρατιωτικών δυνάμεων, θα το είχε κάνει. Δεν το τολμά, επειδή απλά γνωρίζει το αποτέλεσμα ενός τέτοιου εγχειρήματος. Το μόνο στο οποίο ελπίζει η Τουρκία, είναι να μπορέσει (με την επίδειξη στρατιωτικών δυνάμεων) να φοβίσει την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας και να καταφέρει χωρίς ούτε μία ντουφεκιά να πάρει όσα ονειρεύεται επί δεκαετίες.
Η συνέχεια της συνέντευξης της κυρίας Μπακογιάννη δυστυχώς ήταν χειρότερη από την παραπομπή στην Ευρώπη για τιμωρία της Τουρκίας. Η Ελληνίδα υπουργός, συνεχίζοντας τον κόλαφο των δηλώσεων της, ανέφερε «το λέω εγώ που είμαι παλιά φίλη του τουρκικού λαού…»!!! Κι εδώ όλοι μας αναρωτιόμαστε: Μήπως κυρία υπουργέ μπορείτε κάποια στιγμή να γίνετε φίλη και του Ελληνικού λαού; Μήπως κάποια στιγμή θα μπορέσετε να κατανοήσετε τα προβλήματα των Ελλήνων; Μήπως κάποια στιγμή, εάν σας περισσεύει λίγος χρόνος από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας, μπορέσετε να σκύψετε και να αφουγκραστείτε τις αγωνίες των Ελλήνων;
Τέλος, τι σκοπεύετε να κάνετε κυρία Μπακογιάννη όταν η Ευρώπη αρνηθεί την είσοδο στην Τουρκία; Γιατί εάν τώρα χρησιμοποιείτε την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν θα πάψει να υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, σε ποιόν θα στρέψετε την προσοχή της Τουρκίας για να μην μας ενοχλεί; Μήπως στον Λευκό Οίκο;… Θα είναι ωραίο ανέκδοτο...
Κι επειδή θέλω να είμαι δίκαιος απέναντί σας κυρία υπουργέ, θα σας θυμίσω
(και σας προτείνω να το εφαρμόσετε άμεσα) το εξής:
Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς
Κωνσταντίνος

Ολόκληρη η συνέντευξη της κυρίας Μπακογιάννη εδώ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η κυρια υπουργος ζει στη δικια της πραγματικοτητα και ενεργει με αυτο των τροπο,και εμεις οι ελληνες πολιτες που ψιφηζουμε την καθε κυρια μπακογιαννη φερουμε το αναλογο μεριδιο ευθυνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συμβουλοι της εν λογω "πολιτικου" την συμβουλεψαν
    "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ".
    Επειδη ομως δεν εχει μαθει να μιλαει, ειναι λογικο οτι η πρωτη προσπαθεια θα ηταν ανεπιτυχης.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]