Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

3ος Παγκόσμιος Πόλεμος - Προφητείες-Γεγονότα

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια αυξημένη τάση όλου του κόσμου προς την καταστροφή. Παντού βλέπουμε την απόγνωση που κάποιοι έντεχνα την προκαλούν για να εξυπηρετήσουν τους στόχους τους οι οποίοι μπορεί να είναι θρησκευτικοί-πολιτικοί-οικονομικοί-επεκτατικοί.
1)Γεγονότα
(Όποιος δεν ενδιαφέρεται για τα πολιτικά-στρατιωτικά γεγονότα μπορεί να πάει στο δεύτερο μέρος το στο οποίο γίνεται ανάλυση των προφητειών).
Όπως μας πληροφορεί και η Βίκυ Χρυσού από το Blog της τα επόμενα γεγονότα έλαβαν τόπο ως εξής τους περασμένους μήνες:
9 Μαρτίου 2009
Ο Κ. Zbigniew Brzezinski, συν-ιδρυτή της Τριμερούς Επιτροπής των Illuminati και επικεφαλής των μεντόρων και ελεγκτών του Barack Obama με πρόσχημα τις πιθανές εξεγέρσεις, (σαν τις καθοδηγούμενες ,όπως αποδείχθηκε , εξεγέρσεις του Δεκεμβρίου, πατήστε εδώ) λόγω της οικονομικής κρίσης και τον επακολουθών συνεπειών όπως είναι η ανεργία, οι μαζικές απολύσεις και κάνει λόγω για ‘ διάχυτες επείγουσες καταστάσεις δημόσιας υγείας’ (πως να ήξερε.. όταν τα έλεγε αυτά ότι σήμερα η γρίπη τον Χοίρων σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ θα εξαπλωθεί στο 1/3 του Παγκοσμίου Πληθυσμού.. Σύμπτωση ε; )
Πρέπει, λοιπόν, ο Στρατός να αναλάβει δράση καθώς σύμφωνα με τον κ Zbigniew Brzezinski ‘.. θα υπάρχει αυξανόμενη σύγκρουση ανάμεσα στις τάξεις και αν οι άνθρωποι είναι άνεργοι και πραγματικά πληγωμένοι,κόλαση, θα μπορούσαν να ξεσπάσουν ακόμη και ταραχές!"
"Ευρεία εξάπλωση της βίας ανάμεσα στους πολίτες... θα αναγκάσει την κατεστημένη άμυνα να αναπροσανατολίσει τις προτεραιότητες της σε ακραίες επιλογές για να υπερασπιστεί τη βασική τάξη και την ανθρώπινη ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας. Μια αμερικανική κυβέρνηση και άμυνα που εφησυχάζει αυτάρεσκα σε μια μακροχρόνια εγχώρια ασφάλεια, θα ήταν αναγκασμένη να κάνει πολύ γρήγορες παραχωρήσεις σε ορισμένες ή στις περισσότερες δεσμεύσεις εξωτερικής ασφάλειας, για να αντιμετωπίσει την ταχέως αναπτυσσόμενη ανθρώπινη ανασφάλεια εντός της χώρας.
Σύμφωνα με τις πιο ακραίες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τηχρήση στρατιωτικής βίας κατά των εχθρικών ομάδων στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών.’
Και φυσικά αυτό δεν θα σταματήσει μόνο να εφαρμόζεται στις ΗΠΑ αλλά σχεδιάζουν να το εφαρμόσουν και στις υπόλοιπες χώρες-επαρχίες τους.
"το Υπουργείο Άμυνας θα είναι ο "άξονας που θα επιτρέπει" τη "συνέχεια της πολιτικής εξουσίας σε ένα πολυεθνικό κράτος ή κατά τη διάρκεια συγκρούσεων πολιτών ή ταραχών σε εθνικό επίπεδο".
Με απλά λόγια: Ο Στρατός θα έχει τον έλεγχο της εκάστοτε Χώρας και οι εχθρικές ομάδες θα είναι ο κάθε πολίτης που θα τολμά να αμφισβητεί την στρατιωτική και πολιτική δικτατορία με κάθε μέσο ακόμη και προφορικό.
Σήμερα οι ΗΠΑ σκοπεύουν να ξοδέψουν γύρω στα 6 εκατομμύρια δολάρια για εξοπλισμό εξεγέρσεων.
Μέρος της επιστολής που φέρεται να έχει σταλεί το 1871 από τον Albert Pike,έναν κυρίαρχοGrand Commander του σκωτικής Στοάς των Ελευθεροτεκτόνωνστην Αμερική, προς τον Giuseppe Mazzini, τον "επαναστατικό" Illuminati στην Ιταλία. Στην επιστολή αυτή λέγεται πως ο Πάικ αναφέρει το λεπτομερώς το παρασκήνιο τριών παγκόσμιων πολέμων που σχεδιάζουν οι Illuminati για να επιφέρουν την παγκόσμια δικτατορία. Οι δύο πρώτοι συνέβησαν όπως ακριβώς προέβλεψε, ενώ σχετικά με τον τρίτο είπε:
«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να υποδαυλιστεί επωφελούμενος από τις διαφορές που προκαλούνται από την " Agentur " των "Illuminati "μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος θα πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να αλληλοκαταστραφούν. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για άλλη μια φορά διίστανται σχετικά με το θέμα αυτό, θα περιορίζονται στην καταπολέμηση του, μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης...
...Εμείς θα απελευθερώσουμε τους Νιχιλιστές (μηδενιστές) και τους άθεους, και θα προκαλέσουμε ένα τεράστιο κοινωνικό κατακλυσμό, που θα δείξει στα έθνη ξεκάθαρα και σε όλη του τη φρίκη το αποτέλεσμα της απόλυτης Αθεΐας, που είναι η προέλευση όλων των αγριοτήτων και των πιο αιματηρών αναταραχών.
Στη συνέχεια παντού, οι πολίτες υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στην παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξοντώσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος, απογοητευμένο με τον Χριστιανισμό, (του οποίου τα θεϊκά αποστάγματα θα μείνουν από τη στιγμή εκείνη δίχως πυξίδα ή κατεύθυνση, με αγωνία για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει ποιο σημείο να καταστήσει ως λατρεία)
θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί επιτέλους σε κοινή θέα. Αυτή η εκδήλωση θα είναι αποτέλεσμα της γενικής αντιδραστικής κίνησης που θα προκύψει από την καταστροφή του χριστιανισμού και του Αθεϊσμού, που θα εξοντωθούν ταυτόχρονα και τα δύο..."
15 Μαρτίου 2009
3 θέματα εμφανιζόταν σε όλα τα δελτία ανεξαιρέτως καναλιού:
* η οικονομική κρίση
* οι ταραχές και η αύξηση της εγκληματικότητας
* το μήνυμα του Μπιν Λάντεν
Ο τρόπος βέβαια που τα παρουσιάζουν αφήνει να εννοηθεί πως οι ταραχές και η αύξηση της εγκληματικότητας είναι αποτέλεσμα της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης όμως...
Για όσους έχουν εμβαθύνει στα θέματα και γνωρίζουν
* Πως προκλήθηκε τεχνητά, η παρούσα οικονομική κρίση -όπως είχαν προκληθεί και οι προηγούμενες μεγάλες οικονομικές κρίσεις... που ακολουθήθηκαν από μεγάλους παγκόσμιους πολέμους και
* πως η "ελίτ" ή αλλιώς οι "μυστικές οργανώσεις", με τα πλοκάμια τους να είναι απλωμένα σε όλο τον κόσμο, χειρίζονται και ελέγχουν την πορεία της ανθρωπότητας δεν νομίζω να έχουν πολλές απορίες σχετικά με τα παρουσιαζόμενα.
Όπως άνθρωποι της "ελίτ" των Rothchild και των υπόλοιπων παρακλαδιών των Ιλλουμινάτι, είχαν καταφέρει να ξεσπάσουν οι μεγάλες επαναστάσεις της σύγχρονης ιστορίας, (που μας έφεραν συντονισμένα στο σημείο που τώρα βρισκόμαστε) έτσι και σήμερα ενεργοποιείται ο ίδιος μηχανισμός που εκμεταλλευόμενος
* τη λαϊκή δυσαρέσκεια για την υπάρχουσα κατάσταση και
* την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον,
έρχεται να "φυτέψει" το σπόρο των ταραχών. (Υποστηριζόμενο ίσως και με τις τακτικές που προβάλει ως θεμιτές το κίνημα του Zeitgeist...)
Οι προβοκάτορες έπιασαν πλέον δουλειά... και η αστυνομία "διατάχτηκε" να μην επέμβει"... όπως μας ενημερώνουν...
Όμως και το μήνυμα του "κολλητού" των Μπους, του άραβα Μπιν Λάντεν,που "δυσαρεστημένος" από την ανοχή που έδειξαν οι άραβες ηγέτες στη φρίκη που έσπειρε το Ισραήλ στη Γάζα, τους ζητά τώρα να κινηθούν εναντίων του Ισραήλ, θυμίζει κατά λέξη τα λόγια του τέκτονα Αλμπερτ Πάϊκ (από το 1871!) στο πρόσφατο άρθρο του David Icke που είχα αναρτήσει με τίτλο "Μην προκαλείτε ταραχές, γιατί ακριβώς αυτό είναι που θέλουν":
"Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να υποδαυλιστεί επωφελούμενος από τις διαφορές που προκαλούνται από την " Agentur " των "Illuminati "μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος θα πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να αλλλοκαταστραφούν. ..." Albert Pike, 1871
Αυτό ακριβώς φαίνεται πως φροντίζει να συμβεί ο "φίλτατος" Bin Landen, ο οποίος απλώνει τώρα τα φιτίλια για τον 3ο παγκόσμιο Πόλεμο που ορέγονται τα ανθρωποειδή της "ελίτ".
Στον ίδιο φυσικά χρωστάμε επισήμως όλα τα "ευεργετικά" μέτρα που επιτυχώς πέρασαν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου "ωςαντιτρομοκρατικές νομοθεσίες", μετά την 11η Σεπτεμβρίου (παρόλο που η ίδια η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε μόνη της φροντίσει για την επιτυχή κατάρρευση των δίδυμων πύργων και μόνη της έριξε τον TOMAHOΚ στο Πεντάγωνο), τα οποία περιορίζουν τις ελευθερίες όλων μας και κάλλιστα μπορούν να εφαρμοστούν στον κάθε απλό πολίτη, αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένος ειδικός όρος του ποιος είναι ή δεν είναι "τρομοκράτης" ή ταραξίας...
Βολικότατη ρύθμιση για την επερχόμενη παγκόσμια δικτατορία...
Και τι έλεγε ο άλλος "φίλτατος" ο Brzezinski;
"... θα υπάρχει αυξανόμενη σύγκρουση ανάμεσα στις τάξεις και αν οι άνθρωποι είναι άνεργοι και πραγματικά πληγωμένοι,κόλαση, θα μπορούσαν να ξεσπάσουν ακόμη και ταραχές!"
Προφητικός ε; Λέτε;
Απλά ξέρει τι θέλουν να συμβεί και τι μαγειρεύουν τα πλοκάμια της ελίτ.
Οι προβοκάτορες έπιασαν δουλειά και άρχισαν τις ταραχές και τις εγκληματικές πράξεις σε όλο τον κόσμο για να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του και προ πάντων στρώνουν το δρόμο για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο του σχεδίου τους: την εγκατάσταση παγκόσμιας δικτατορίας -πριν ή μετά τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, που μάλλον θα ξεσπάσει στη Μέση Ανατολή...
Με βάση τα παραπάνω... δεν θα εκπλαγώ αν τελικά η επίσημη δήλωση πτώχευσης των ΗΠΑ που αναμένεται για τα μέσα της χρονιάς, σύμφωνα με τη δήλωση του Fulford, δεν συμπέσει με την έναρξη του 3ου Παγκόσμιου Πολέμου...
16 Μαρτίου 2009
Ο κυβερνητικός προϋπολογισμός του 2010, θα περιλαμβάνει την πιο δραστική περικοπή δημόσιων δαπανών στην αμερικανική ιστορία, που θα οδηγήσει σε κοινωνικό χάος και εξαθλίωση εκατομμυρίων ανθρώπων. Οιδαπάνες για την Άμυνα και οι επιδοτήσεις των τραπεζών (bailouts) θα απορροφήσουν όλα τα δημόσια έσοδα και θα προκύψει δημοσιονομική κατάρρευση που με τη σειρά της θα οδηγήσει σε ιδιωτικοποίηση του κράτους.
Πόλεμος και Wall Street
Αυτός είναι ένας "Προϋπολογισμός πολέμου". Τα μέτρα λιτότητας πλήττουν όλα τα μεγάλα ομοσπονδιακά προγράμματα δαπανών, με εξαίρεση:
* τα Προγράμματα Άμυνας και του πολέμου στη Μέση Ανατολή
* την επιδότηση (bailout) της Wall Street
* τις αποπληρωμές τόκων για το ιλιγγιώδες δημόσιο χρέος.
1. Ο προϋπολογισμός εκτρέπει τα φορολογικά έσοδα για τη χρηματοδότηση πολέμου και
2. Νομιμοποιεί τις δόλιες μεταφορές των χρημάτων των φορολογουμένων στην οικονομική ελίτ, με τη μορφή "επιδοτήσεων των τραπεζών".
Το σχέδιο διεξαγωγής δαπανών με -προκαλούμενο/προγραμματισμένο) έλλειμμα δεν είναι επεκτατικό. Δεν αφορά το στυλ ελλείμματος Keyne, που τονώνει τις επενδύσεις και την καταναλωτική ζήτηση, με αποτέλεσμα την επέκταση της παραγωγής και της απασχόλησης...
Σχόλια της Βίκυς Χρυσού:
1. Οι παραπάνω αναφορές ΔΕΝ αφορούν την Αμερική ΜΟΝΟ, αλλά δείχνουν τι συμβαίνει και τι περιμένει και όλους εμάς στην Ευρώπη και την Ελλάδα, μιας και οι "στρατηγικές" στο σχεδιασμό των προϋπολογισμών ταυτίζονται...
2. Τα σενάρια που μιλούν για "συντονισμένη" οικονομική κατάρρευση και την "κλασική διέξοδο" με τη μορφή "παγκόσμιου πολέμου"... δυστυχώς επαληθεύονται από την πραγματικότητα
3. Αυτό που ακόμη δεν ξέρουμε, είναι η ημερομηνία που θα ξεσπάσει ο Γ' Παγκόσμιος πόλεμος και η "επίσημη" αφορμή, αν και ο Μπιν Λαντεν -δικαιώνοντας την επιστολή του μασόνου Πάϊκ- μας έδωσε μία ιδέα, για τα σχεδιαζόμενα... Ενώ ο Φούλφορντ μίλαγε για τα μέσα της χρονιάς... (καλοκαίρι 2009)
4. Στο χέρι μας όμως είναι να μη συνεργαστούμε,
* να μην "χρηματοδοτήσουμε" -μέσω καταβολής φόρων- τον πόλεμο που σχεδιάζουν και
* να μην στείλουμε, να μη θυσιάσουμε, ούτε ένα παιδί στο αιματοκύλισμα που ορέγονται
4 Απριλίου 2009
Μας εξαπατούν συστηματικά! Ενώ όλα τα ΜΜΕ αναφέρονται στη σύσκεψη του ΝΑΤΟ και το πρόγραμμα που συζητήθηκε, κανείς δεν ανέφερε το νέο χτύπημα στη Γάζα!
Ενώ μας "ενημερώνουν" για τις συναντήσεις Ομπάμα, Καραμανλή και δε συμμαζεύεται ΚΑΝΕΝΑ τους δεν μας είπε πόσους Παλαιστίνιους σκότωσαν και πάλι! με την ανοχή όλων αυτών που "συνεδρίαζαν" κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ!
Όλα τα MME μίλησαν για τον νέο γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, τον Δανό πρωθυπουργό Anders Fogh Rasmussen, κανείς τους όμως δεν ανέφερε πως και αυτός ήταν στη Λέσχη Bilderberg.
Κανείς δεν είπε πως και αυτόν η Λέσχη Bilderberg τον έσπρωξε στη θέση του πρωθυπουργού αρχικά και του ΝΑΤΟ σήμερα!
The current Prime Minister of Denmark, Anders Fogh Rasmussen, attended Bilderberg in 2000 and became Prime Minister a year later. This happened to Blair and Clinton. You attend Bilderberg one year and become leader of your country the next. Bilderberg really are excellent "talent spotters"! Rasmussen also attended Bilderberg in 2003, and supported the war on Iraq.
It was Rasmussen who refused to issue an apology to the Muslim community, thus leading to the breakdown in international relations between Islam and the rest of the world (as it was supposed to for the coming "clash of civilizations" which Iran is now adding to).
(από thetruthserumblog.blogspot.com/2006)

Οι δολοπλόκοι συνεργάζονται τώρα στενότερα;
Κάνουν τα τελευταία δημόσια βήματα και συνεννοήσεις για να κινήσουν
ολοταχώς για τον "ιδιωτικό*" Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο?
Ήδη γίνονται πολλές συναντήσεις κορυφής, σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο... σύντομα η μία μετά την άλλη θα έλεγα. Ο Ομπάμα περιοδεύει...
Κάποιοι μιλούσαν για τα μέσα του καλοκαιριού... ο καιρός πλησιάζει... και θα δείξει...
Ας έχουμε το νού μας πάντως...
Μόνο πότε θα είναι η σειρά μας δεν ξέρουμε ακόμη... και σίγουρα δεν θα το μάθουμε από τα ΜΜΕ...
2)Προφητείες
Τις Προηγούμενες μέρες παρακολουθώντας τις εξελίξεις έμεινα έκπληκτος από το πόσο γρήγορα εξελίσσονται τα γεγονότα γύρω μας και κατά πόσο επαληθεύονται με τον χρόνο όσες προφητείες-σημεία των καιρών μας έχουν δώσει οι Άγιοι της Ορθοδοξίας μας. Μετά από κάποιον Συσχετισμό γεγονότων θα προσπαθήσω να παρουσιάσω πως κάποιες προφητείες έχουν επαληθεύει η τείνουν προς εκπλήρωση. Πολλοί θα πούνε ότι κινδυνολογώ κ.α
Φυσικά και θα έχουν εν μέρει δίκιο, εξάλλου οι πιο πολλές προσπάθειες ανάλυσης προφητειών έχουν πέσει πολλές φορές στο "κενό" είτε λόγω παραπληροφόρησης είτε "λανθασμένης" ερμηνείας.
Α) Αεροναυτικές ασκήσεις της Ρωσικής Ναυτικής Μοίρας στο Αιγαίο πραγματοποιήθηκαν 03.01.2009 αφού αν θυμάστε είχε προηγηθεί επεισόδιο με τους Τούρκους και την Ελλάδα.
Πολλοί θεώρησαν πως ο στόλος που ήρθε (Το γιγαντιαίορωσικό αεροπλανοφόρο "Κουζνέτσοβ) ότι είναι το λεγόμενο ΄΄χιλιάρμενο΄΄ που αναφέρει και ο Κοσμάς ο Αιτωλός: Όταν δείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά νερά, τότε θα έλθει το ποθούμενο». (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)
Θα πρέπει να προσέξουμε ότι, ο Άγιος δεν λέγει τα χιλιάρμενα, οπότε να εννοήσουμε ότι θα είναι καράβια πολλά, που στο σύνολό τους θα έχουν χίλια κατάρτια, αλλά λέγει το χιλιάρμενο.
Ένα δηλαδή καράβι μεγάλο, το οποίο θα έχει δύναμη και ισχύ όσο θα είχαν, όλα μαζί τα καράβια με τα χίλια κατάρτια. Αυτό είναι το χιλιάρμενο.
Ξαφνικά βλέπουμε, με την άδεια της ελληνικής Κυβερνήσεως, να παρουσιάζεται στα ελληνικά νερά για ασκήσεις, -εντελώς τυχαία;- ένα τεράστιο ρωσικό πολεμικό καράβι, μήκους 991 πόδια, με 2646 άτομα πλήρωμα, 12 μαχητικά αεροπλάνα, 24 ελικόπτερα και 12 εκτοξευτές πυραύλων με βεληνεκές 400 χιλιομέτρων κ.α.
Όσοι είδαν αυτό το καράβι από τηλεοράσεως είπαν, αυτό είναι το χιλιάρμενο!
«Όταν θα δείτε το χιλιάρμενο στα Ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθή το ζήτημα της Πόλης» - Κοσμάς Αιτωλός
Β) «Όταν γίνει η Εγνατία οδός, τα στρατεύματα θα περάσουν από αυτήν. Η κεφαλή των στρατευμάτων θα φθάσει στην Κωνσταντινούπολη και η ουρά θα βρίσκεται στην Αυλώνα»
(Προφητεία Κοσμά του Αιτωλού / Συλλογή Τριανταφύλλου)
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ: Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάσταχτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν (να τους εισπράξουν)...
Σήμερα έχουν δοθεί σχεδόν όλοι οι οριζόντιοι άξονες πράγμα που σημαίνει πως μπορεί κανείς να φτάσει μέχρι την Πόλη.
Η Κυβέρνηση Καραμανλή έχει σχεδιάσει να εφαρμόσει 3 στάδια, όπως αναφέρει κι η εφημερίδα Έθνος (13/6/2009).
ΙΟΥΛΙΟΣ: 1 δισ. το πρώτο κύμα
Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, το πρώτο κύμα των μέτρων θα προβλέπει:
Aύξηση 10%-15% στον ειδικό φόρο κατανάλωσης των υγρών καυσίμων, που θα οδηγήσει σε άνοδο της τιμής πετρελαίου και βενζίνης κατά περίπου 4 λεπτά το λίτρο.
Aύξηση 10%-20% του τέλους κινητής τηλεφωνίας και επιβολή φόρου στα καρτοκινητά.
Aύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα τσιγάρα και τα αλκοολούχα ποτά.
Eπιβολή ειδικού τέλους για τους κλειστούς ημιυπαίθριους χώρους που θα κυμαίνεται στο 10% έως 30% της αντικειμενικής αξίας, με στόχο να εισπραχθούν φέτος περίπου 2 δισ. ευρώ.
Παραχώρηση τίτλων ιδιοκτησίας σε καταπατητές δημοσίων εκτάσεων.
Nομιμοποίηση των ψυχαγωγικών τεχνικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών, με την επιβολή ειδικού τέλους διενέργειας παιγνίων.
Aύξηση του ορίου του τζίρου για την υπαγωγή των εμπορικών επιχειρήσεων και των επιτηδευματιών στην αυτοπεραίωση και επέκταση της ρύθμισης για την περαίωση των εκκρεμών υποθέσεων και για τη χρήση του 2007.
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ: Φοροκαταιγίδα 2 δισ.
Tο δεύτερο κύμα των πρόσθετων μέτρων περιέχει καυτές αυξήσεις στη φορολογία όπως:
Aύξηση συντελεστών αυτοτελούς φορολόγησης για ορισμένες κατηγορίες εισοδημάτων, όπως επιδόματα, μπόνους και αμοιβές, μεταξύ των οποίων και οι τόκοι των καταθέσεων και των ομολόγων.
Aναπροσαρμογές 25%-50% στα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων.
Διπλασιασμός του συντελεστή για το ETAK από το 0,1% στο 2% ή κλιμάκωσή του, ανάλογα με την αξία της ακίνητης περιουσίας.
Eπαναφορά του φόρου κληρονομιών και γονικών παροχών.
Aύξηση του ανώτατου συντελεστή φορολογίας εισοδήματος από το 40% στο 42% ή 45%.
Ψαλίδισμα ή και κατάργηση φοροαπαλλαγών για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.
Kαθιέρωση νέων τεκμηρίων διαβίωσης, με στόχο τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών και εμπόρων που εμφανίζουν χαμηλά εισοδήματα.
Eπιβολή νέας εισφοράς σε υψηλά εισοδήματα και επιχειρήσεις.
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2010
Και νέο «πάγωμα» μισθών

Oι σχεδιασμοί του οικονομικού επιτελείου για την περιστολή των κρατικών δαπανών προβλέπουν:
Mηδενικές αυξήσεις σε βασικούς μισθούς και συντάξεις και το 2010 με βάση το φετινό μοντέλο και «πάγωμα» των επιδομάτων και των πρόσθετων αμοιβών.
Mαχαίρι στις δαπάνες για τη χρηματοδότηση της κοινωνικής ασφάλισης μέσω της κατάργησης των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, της μείωσης των συντάξιμων αποδοχών και της επιμήκυνσης του εργασιακού βίου. Eπίσης, θα υπάρξει περιορισμός της συμμετοχής του Δημοσίου στο κόστος για νοσήλια, αμοιβές ιατρών και εξετάσεις.
Θέσπιση νέου μισθολογίου για τους δημοσίους υπαλλήλους που θα προσληφθούν από την 1-1-2010 με χαμηλότερες συνολικές αποδοχές, αφού θα ψαλιδιστούν ή και θα καταργηθούν επιδόματα και έκτακτες αμοιβές.
Aναστολή των προσλήψεων μόνιμων υπαλλήλων στο Δημόσιο εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.
Γέροντας Παΐσιος
«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί….Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»
Ακολουθούν και άλλα κείμενα από τον π. Παΐσιο
► «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σελ. 417
► «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…» σελ. 417 - 418
► Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν….» σελ. 418-419 σ.σ. πρόκειται για την γνωστή Προφητεία του Αγίου Κοσμά.
► «Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει…»
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μένοντας στο 1ο κυρίως κομμάτι που αφορά μεγαλοσχήμονες Αμερικάνους "προφήτες" & οχι μόνο θα ήθελα να προτείνω στους αναγνώστες του ιστολογίου να διαβάσουν το βιβλιο του Eustace Mullins, The World Order,The history of parasitic capitalism.
    Υπάρχει στο scribd και μέσα θα δει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί παγκοσμίως από το 1600 περίπου & έπειτα. Τότε είναι και η εποχή που το χρέος αρχίζει και λογίζεται ως κεφάλαιο.Παρατίθονται πληροφορίες που μας δίνουν την δυνατότητα πραγματικής κατανόησης των τεκτενομένων παγκοσμίως. Να πω επίσης οτι ο Ευστάθιος Μιούλινς είχε ως μεντορα τον γνωστό Έζρα Πάουντ και έχει γράψει επίσης και το The secrets of the federal reserve. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα στους αναγνώστες σου. Να τονίσω οτι τα βιβλία του δεν δέχεται κανένας εκδοτικός οίκος στην Αμερική και στην Αγγλία να τα εκδόσει. Επίσης μπορεί κανείς να δει και συνεντεύξεις του στο youtube. Οι πληροφορίες του είναι ανατριχιαστικές και προσφέρουν μια ευκαιρία σε αυτους που τις κατέχουν να "βλέπουν πίσω από τις γραμμές".
    Vachus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε ξέρω βρε παιδιά.
    Νομίζω πάντως πως υπάρχει μια γενικότερη παρόμοια αίσθηση στον κόσμο πως πάμε σε κάτι "νέο".
    Κάτι άλλο που δε φαίνεται να προκύπτει ούτε ειρηνικά, ούτε ομαλα.
    Οι προφητείες των γερόντων όντως βγαίνουν η μια μετα την άλλη και κάθε φορά που ακούμε μια είδηση καινούρια η τρίχα μας σηκώνεται κάγκελο γιατί πια ξέρουμε, βλέπουμε, συνδυάζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]