Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι κατοχικές δυνάμεις συνέλαβαν Ρώσο τουρίστα

Πρόκειται για επίδειξη ηλιθιότητας

Συνεχίζονται οι έρευνες στα κατεχόμενα σχετικά με 43χρονο Ρώσο, ο οποίος συνελήφθη χθες από τις κατοχικές αρχές όταν εισήλθε σε στρατιωτική περιοχή, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα.
Σε σχέση με την υπόθεση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου ανώτερος υπαστυνόμος Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι «χθες καταγγέλθηκε από Ρωσίδα τουρίστρια, η οποία διαμένει σε τουριστικά διαμερίσματα στην περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι, ότι ο σύζυγος της επίσης Ρώσος ηλικίας 43 χρόνων, αρχιτέκτονας, αναχώρησε από το διαμέρισμά τους γύρω στις επτά το πρωί για το καθημερινό του τροχάδην».
Σύμφωνα με την καταγγελία της Ρωσίδας, ο σύζυγός της δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι μέχρι τις έντεκα το βράδυ.
Από εξετάσεις που έκανε η Αστυνομία της Δημοκρατίας σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη διαπιστώθηκε ότι ο Ρώσος εκ λάθους πέρασε στις κατεχόμενες περιοχές όπου και συνελήφθη, είπε.
Ο κ. Οικονόμου ανέφερε ακόμα ότι η Αστυνομία προέβη σήμερα σε «νέες παραστάσεις προς τα Ηνωμένα Έθνη όπου και πληροφορηθήκαμε ότι ο Ρώσος τουρίστας σήμερα θα παρουσιαζόταν ενώπιον ψευδοδικαστηρίου για κάποια αδικήματα τα οποία αφορούν παράνομη είσοδο στα κατεχόμενα».
Την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία της Δημοκρατίας σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Εθνη.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]