Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έπεσε ξύλο στην ψευτοβουλή των Τουρκοκυπρίων

Δείγμα του Τουρκικού πολιτισμού...

Ο τουρκοκυπριακός Τύπος αναφέρει ότι μέχρι και γρονθοκοπήματα σημειώθηκαν χθες στη λεγόμενη βουλή των κατεχομένων όταν ο «βουλευτής» του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (ΡΤΚ) Σονάι Αντεμ αποκάλεσε τον «πρωθυπουργό» Ντερβίς Ερογλου «ψεύτη».
Η τ/κ εφημερίδα «Κίπρις» γράφει ότι η συνεδρία της λεγόμενης βουλής μεταδίδονταν ζωντανά από τον παράνομο «Μπαϊράκ» και μετά τη συμπλοκή των λεγόμενων βουλευτών, οι τηλεθεατές, με τηλεφωνήματά τους στην εφημερίδα, διαμαρτύρονταν για τις σκηνές που εξελίχθηκαν.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι τηλεθεατές εξέφρασαν παράπονα, λέγοντας ότι «εμείς δεν τους στείλαμε στη βουλή για να τσακώνονται και να βρίζονται».
Η φιλονικία και οι διαξιφισμοί άρχισαν κατά την ομιλία του «υπουργού γεωργίας» Ναζίμ Τσαούσογλου όταν παρενέβη «βουλευτής» του ΡΤΚ και επανέφερε δήλωση του κ. Ερογλου, ο οποίος σε δημοσιογραφική διάσκεψη ισχυρίστηκε ότι η λεγόμενη κυβέρνηση ΡΤΚ προσέλαβε 64 υπαλλήλους στο ίδρυμα γεωργικών προϊόντων.
Στους διαξιφισμούς των δύο προαναφερθέντων αναμίχθηκαν και άλλοι, με τα επεισόδια να μην παίρνουν διαστάσεις λόγω παρέμβασης από κάποιους πιο ψύχραιμους.
Έτσι λοιπόν, η ψευτοβουλή των Τουρκοκυπρίων έδειξε με περίσσια ειλικρίνεια πως εννοεί τον πολιτικό λόγο και που πραγματικά στηρίζει τα επιχειρήματα ενός πολιτικού λόγου... Είναι ένα καλό μάθημα προς την Ελληνική πλευρά, για να κατανοήσουν κάποιοι το μέγεθος, την ποιότητα αλλά και το ύφος της πολιτικής και των πολιτικών με τους οποίους συζητούν προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]