Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην Κύπρο συντελείται ακόμη μία εσχάτη προδοσία

Επικίνδυνος ο Χριστόφιας

Με αφορμή τις τελευταίας εξελίξεις στον ευαίσθητο χώρο του Αιγαίου, αλλά και στην Κύπρο και με δεδομένη την εμφάνιση μίας αναβαθμισμένης Τουρκίας, ελέω Λευκού Οίκου, οι πολιτικοί ηγέτες του Ελληνισμού δείχνουν μία πρωτοφανή «ραθυμία» στο να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους έναντι των πολιτών Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και στο να απαιτήσουν την εφαρμογή όλων των δικαιωμάτων που πηγάζουν από αποφάσεις της Διεθνούς Κοινότητας.
Ενώ η Ελλάδα βυθίζεται σε μία πολιτική και οικονομική κρίση, η Κύπρος δείχνει να σκεπάζεται με το βαρύ πέπλο της «εσχάτης προδοσίας»… Μία προδοσία που κατάφερε να «δώσει» το βόρειο τμήμα της στην Τουρκία, η οποία επί 36 συναπτά έτη καταπατά όλα όσα της επιτρέπουν ή βρίσκει την ευκαιρία να καταπατήσει!
Μία προδοσία που εξαφάνισε ανθρώπους και αν και αγνοούμενοι δεν τους αναζητά κανείς διεθνής οργανισμός, συνεχίζοντας το έγκλημα που η μπότα του κατακτητή επέβαλε, ελέω «εφιαλτών»…
Σήμερα μία ακόμη προδοσία, εσχάτη, πραγματοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Για την μεν Ελλάδα και τον Ελλαδικό χώρο, υπάρχουν ακόμη χρονικά περιθώρια και αναμένονται πολλές τραγικές εξελίξεις, για τους πρωταγωνιστές του παραχωρητισμού. Στην Κύπρο όμως, η κατάσταση είναι τραγική. Στο όνομα της δημοκρατίας και της ελευθερίας, καταπατάται το ίδιο το πολίτευμα!!! Η δημοκρατία αλώνεται με δημοκρατικές διαδικασίες και αρχίζουν πλέον να διαφαίνονται η ηλιθιότητα, η ανικανότητα αλλά και ο πλήρης ενδοτισμός που υπάρχουν στα πολιτικά κλιμάκια.
Κατοικώ στην Ελλάδα, αλλά δεν αντέχω να βλέπω το δράμα της Κύπρου να επαναλαμβάνεται και να προχωρούν τα σχέδια των στρατοκρατών Τούρκων με τέτοιο τρόπο… Η Κύπρος έχει παραδοθεί, ελέω Χριστόφια… έχει κατεβάσει τα χέρια της και περιμένει τον «ανθρωπισμό» της αντίπαλης πλευράς. Τα αποτελέσματα της πολιτικής Χριστόφια και οι αποφάσεις του σημερινού προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από όση έκαναν οι βομβαρδισμοί κατά την εισβολή, το 1974. Στρατιωτικά φυλάκια κλείνουν, σαν να είναι περίπτερα που έχουν αναδουλειές!!! Στρατιωτικές μονάδες διαλύονται σαν να είναι ένα πανηγύρι που τελείωσε!!! Και η Κύπρος μένει ανοχύρωτη στις ορέξεις του Έρογλου, του Νταβούτογλου, του Ερντογάν και των στρατηγών (οι οποίοι στρατηγοί ψάχνουν μανιωδώς να ταράξουν το εσωτερικό της Τουρκίας και να ανακτήσουν το χαμένο τους γόητρο με τέτοιο τρόπο που να αμφισβητηθεί η αποτελεσματικότητα της πολιτικής έναντι του στρατού).
Βασικό μέλημα ενός αρχηγού κράτους, είναι η προστασία των πολιτών, των περιουσιών τους, της υγείας, της παιδείας και της ευνομίας που πρέπει να παρέχει στο μέγιστο δυνατό βαθμό… Μέσα σε αυτές τις υποχρεώσεις ενός αρχηγού κράτους, βρίσκεται και η ύψιστη όλων, να κινείται έτσι ώστε να προστατεύει τα υπάρχοντα εδάφη και να λειτουργεί με τρόπο αποτρεπτικό απέναντι σε κάθε επιβουλέα…
Και ο κύριος Χριστόφιας φαίνεται πως έχει αμελήσει πλήρως τις ευθύνες του αλλά και τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Ελληνισμό της Κύπρου… και μέσω μίας τραγικής και ανεκδιήγητης υποχωρητικότητας προσπαθεί να ευαρεστήσει τον συνομιλητή του, ξεχνώντας πως οφείλει να αντιπροσωπεύει τις εντολές των πολιτών της Κύπρου και κανενός άλλου...
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εσύ,εγώ ,ενδιαφερόμεθα,εσύ Θράξ,εγώ Ηπειρώτισσα,αυτοί οί Κύπριοι τί κάνουν;
    Αυτοί δέν τόν ψήφισαν;Αυτά φαίνεται θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]