Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καρατζαφέρης: πολιτικός καιροσκόπος ολκής


Από τη μια δέχεται τις αρχές (νεoταξικά-ιδεολογήματα) του αυτοπροσδιορισμού μιας χώρας και από την άλλη μας πουλάει «αδιάλλακτο πατριωτισμό» για τα Σκόπια.
Αυτά τα είπε στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ:
Γεώργιος Καρατζαφέρης: Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να σεβόμαστε τις αρχές της κάθε χώρας. Ανεξαρτήτως, αν αυτή η χώρα είναι φιλική, λιγότερο φιλική ή περισσότερο φιλική, αυτή η χώρα έχει αποφασίσει μια ονομασία. Δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε την ονομασία αυτής της χώρας. Τα άλλα –νομίζω το αντιλαμβάνεται ο καθένας– δεν είναι δημοκρατικά, είναι ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας χώρας. Όπως και εάν επιθυμεί αυτή η χώρα να αποκαλείται, οφείλουμε να το σεβαστούμε.
ΟΤΑΝ αποδέχεσαι αυτή τη στρατηγική λογική και την επικυρώνεις, είναι αβυσσαλέα υποκρισία και θηριώδης καιροσκοπισμός και κοροϊδία, να μιλάς εναντίον του αυτοπροσδιορισμού των Σκοπίων ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΑΝΟΙΞΤΕ για λεπτομέρειες το «ΙΧΝΟΣ»
Μπήτε στο λινκ των πρακτικών, ΕΔΩ.
Καρατζαφέρη για αυτό σε έστειλε ο λαός στην Ευρώπη; Για να κάνεις τέτοιες δηλώσεις; Τι το διαφορετικό έχουν από αυτά που κατηγορείς ότι «δήθεν» κάνουν οι άλλοι; Ολο αυτό τον καιρό μας «δουλεύεις» με κάλπικα πατριωτιλίκια υπολογίζοντας τι; πως δεν θα τα μάθουμε; Oταν λες στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τα κάτωθι τι εννοείς εκτός από το ότι μπορούν και τα Σκόπια να ονομάζοντας όπως θέλουν; Ρε πολιτικέ σαλταδόρε, Ρε δίγλωσσε γιαλατζί υπερπατριώτη, τόλμησες να εκστομίσεις αυτές τις λέξεις και δεν έπεσε το ταβάνι να σε πλακώσει; δεν ντρέπεσαι καθόλου; και πόσα άλλα έχεις κάνει που μας τα κρύβεις; Oλα θα τα βρούμε και θα τα δώσουμε στον κοσμάκη να τα μάθει.
7. Ονομασία αντιπροσωπείας: βλ. Συνοπτικά Πρακτικά
Πρόεδρος. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στη συνεδρίασή της στις 6 Απριλίου η Διάσκεψη των Προέδρων δέχθηκε το αίτημα της Αντιπροσωπείας για τις Σχέσεις με το Ιράν σχετικά με την αλλαγή της ονομασίας της σε Αντιπροσωπεία για τις Σχέσεις με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν.
Αν δεχθούμε αυτή την πρόταση, ουσιαστικά τροποποιούμε ένα από τα ψηφίσματα του Κοινοβουλίου, το ψήφισμα που ορίζει τις ονομασίες των αντιπροσωπειών για τις σχέσεις με τρίτες χώρες. Αυτό που χρειαζόμαστε επομένως είναι να μην αντιτεθεί κανείς σε αυτή την πρόταση. Αν δεν αντιτεθεί κανείς, η ονομασία αυτής της αντιπροσωπείας θα αλλάξει όπως υπέδειξα.
Γεώργιος Καρατζαφέρης (IND/DEM): Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να σεβόμαστε τις αρχές της κάθε χώρας. Ανεξαρτήτως, αν αυτή η χώρα είναι φιλική, λιγότερο φιλική ή περισσότερο φιλική, αυτή η χώρα έχει αποφασίσει μια ονομασία. Δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε την ονομασία αυτής της χώρας. Τα άλλα –νομίζω το αντιλαμβάνεται ο καθένας– δεν είναι δημοκρατικά, είναι ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας χώρας. Όπως και εάν επιθυμεί αυτή η χώρα να αποκαλείται, οφείλουμε να το σεβαστούμε.
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. OXI STO PSEMMA OXI STHN SYKOFANTIA!!
    KAMMIA XA-MENH PSHFOS!!

    LAOS LAOS KAI PALI LAOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΜΠΟΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ..ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ..Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ..ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ..ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΤΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΧΑΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]