Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαμαρτύρεται η Τουρκία για την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων

Ενοχλήθηκαν οι φονιάδες!!!

Διαμαρτύρεται εκ νέου η Άγκυρα, επειδή η ημέρα μιας μεγάλης τουρκικής εθνικής εορτής, η 19η Μαΐου, χαρακτηρίσθηκε μετά το 1994 στην Ελλάδα, ως «Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων».
Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με γραπτή ανακοίνωσή του, επανέλαβε ότι «η απόφαση έχει στόχο τη χώρα μας και ειδικότερα τον ιδρυτή της Δημοκρατίας μας, ύψιστο ηγέτη Ατατούρκ».
Στη φετινή ανακοίνωση προστίθεται ότι η απόφαση αυτή εντάσσεται στην «εκστρατεία εχθρότητας των κύκλων, που στερούνται ιστορικής συνείδησης» και θέλει να «φθείρει το κλίμα φιλίας και εμπιστοσύνης, που δημιουργείται μεταξύ των δύο λαών».
Στιγματίζεται, επίσης, η παρουσία, στις σχετικές εκδηλώσεις, μελών της Βουλής των Ελλήνων, αξιωματούχων των πολιτικών κομμάτων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης.
«Αυτά δείχνουν ότι υπάρχει υποστήριξη πίσω από αυτές τις δραστηριότητες», υποστηρίζεται στην ανακοίνωση.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. καλησπέρα κώστα κάνεις πολύ καλή δουλειά σε παρακολουθώ σε καθημερινή βάση!Ήμουν στην εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τη γενοκτονία και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι όσοι μίλησαν στην εκδήλωση, εκτός από τον Αυστραλό και τον Ψωμιάδη, δεν ανέφεραν τη λέξη Τουρκία ούτε το όνομα του Κεμάλ, τόσος φόβος πιά?λές και όλοι αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν μόνοι τους!!!
    ο δε Αυστραλός είπε το εξής ανατριχιαστικό ότι η γενοκτονία των Ποντίων συγκρίνεται σε συστηματικότητα μόνο με την εξόντωση των Εβραίων από τους Ναζί. Ναί αυτός ήταν ο Κεμάλ ένας μέθυσος, δικτάτορας, δολοφόνος, τύραννος, άνανδρος ένας φονιάς γυναικόπαιδων ένα απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ . Αυτό λοιπόν το απόλυτο τίποτα φοβούνται μέχρι και σήμερα οι κυβερνώντες.Επειδή ο πρόεδρος της Παμποντιακής ειπε ότι θα επιταχύνουν τις διαδικασίες αναγνωρισης της γενοκτονίας, εγω προτείνω μαζί με την αναγνώριση της γενοκτονίας να προωθήσουμε και την καταδίκη της δράσης Μουσταφά Κεμάλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o synaspismos de symparasta8hke stous filous geitones? h ntoroula? oute kan o kyrios dhmou? ma ti apogohtefsh, mono o dhmhtras yparxei s'afto ton topo, ki aftos ta pernei apo allou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]