Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άνοιξαν πάλι οι κρουνοί του ψεύδους των ΜΜΕ

Αιδώς αχρείοι προστατευόμενοι λακέδες!

Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς πολύ μυαλό για να καταλάβει το ψεύδος και την υποκρισία των «νταβάδων» και των λακέδων τους. Δαιμονοποιούν τον «αντιρατσισμό», όπως έχουν δαιμονοποιήσει την τρομοκρατία. Τα δικά τους τρομοκρατικά κατασκευάσματα: Ιδεολογικά, πολιτικά και «ομάδων κρούσης» (η πρακτική).
Στην πρώτη γραμμή, λοιπόν, εναντίον του «ρατσισμού» οι πολυεδρικοί μηχανισμοί του πλανητικού κράτους, οι «νταβάδες», τα φερέφωνά τους και οι διεθνείς αθλητικοί μηχανισμοί: η «ποίηση» της καπιταλιστικής αχρειότητας και της εμπορικής αναισχυντίας!!!
Και ο πλέον κρετίνος είναι σε θέση να αντιληφθεί (αν το θέλει) ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι βρωμάει το να ηγούνται της αντιρατσιστικής υστερίας οι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί.
ΟΛΟΙ αυτοί, λοιπόν, οι μακάβριοι μηχανισμοί, ξεσηκώνονται με αναθέματα και υστερικές κραυγές για το κάψιμο του Κορανίου!!!
Και όλη η «αριστερή» επιδοτούμενη ηλιθιότητα, με οργιώδη και εμετική υποκρισία «κόπτεται» και θορυβεί για το προσβλημένο, θρησκευτικό αίσθημα των Μουσουλμάνων!!!
Παλαιότερα χειροκροτούσαν τη βάναυση προσβολή αυτού του αισθήματος στο όνομα της «ελευθερίας της άποψης»!!!
Σήμερα, όμως, στην Ελλάδα, υπάρχουν άλλοι σχεδιασμοί των μεγάλων αφεντικών. Σήμερα το «μουσουλμανικό στοιχείο» αποτελεί προνομιούχο «στοιχείο» για την άλωση της ελληνικής κοινωνίας και την κατασκευή των τρομοκρατικών «ταγμάτων εφόδου».
Γι’ αυτό οι επιδοτούμενες «αριστερές» μαϊμούδες χοροπηδάνε στα κτυπήματα του ντεφιού των αφεντικών τους.
Ουρλιάζουν, σαν ύαινες, για το «κοράνι» που ο «μπάτσος» το έκαψε!!!
Εδώ έχουν κάνει σταχτή έθνη και λαούς και οι «ευαίσθητοι» ήταν με αυτούς που σπέρνανε το θάνατο και την καταστροφή.
Έχουν κάνει, οι δήθεν αντιεξουσιαστικές συμμορίες, στάχτη Πανεπιστήμια, Ναούς, Μοναστήρια, έργα Τέχνης, Βιβλιοπωλεία και πολλά άλλα και οι γενίτσαροι των ΜΜΕ και οι «αριστεροί ευαίσθητοι» δεν βγάλανε άχνα. Κάποιοι μάλιστα (ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ) τα επικροτούσαν και δίνανε και το πολιτικό άλλοθι.
Το Δεκέμβρη κατακάηκε η Αθήνα, ζήσαμε εμπρηστικές καταστροφές, τρομοκρατικούς βανδαλισμούς και ένα όργιο πλατσικολογίας και αυτοί που ωρύονται, τώρα, ΤΟΤΕ μίλαγαν για επαναστατικές εξεγέρσεις, εφάμιλλες, αν όχι και μεγαλύτερες, και αυτής της Επανάστασης του 1821!!!
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…
ΜΟΝΟ να τοποθετήσει κανείς πολιτικά τα γεγονότα θα καταλάβει, αν θέλει βεβαίως να σκεφτεί, το προβοκατόρικο παιχνίδι που παίζουν οι «νταβάδες» (ξένοι και εγχώριοι») με του αλλοδαπούς.
Κατασκευάζουν με όλες αυτές τις τρομοκρατικές «γυμναστικές» τις αλλοδαπές ομάδες κρούσης εναντίον των αντιστάσεων της ελληνικής κοινωνίας.
Χθες ήταν οι Αλβανοί και οι ουτσεκάδες.
ΣΗΜΕΡΑ ο προνομιούχος «χώρος» είναι οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί. Το μουσουλμανικό «στοιχείο».
Οι ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ.
Μόνο οι εντελώς ηλίθιοι και ασφαλώς οι ποικίλοι και πολύχρωμοι επιδοτούμενοι δεν θέλουν να δούνε ότι η μηχανισμοί του πλανητικού ιμπεριαλισμού και τα εγχώρια πρακτορεία τους, συστηματικά, σταθερά και οργανωμένα «παίζουν το τέλος» μας…
Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]