Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν δηλώνει ότι η Τουρκία ξεπερνά επιτυχώς την οικονομική κρίση!

Προσπαθεί να τονώσει το ηθικό του κεφαλαίου

"Η Τουρκία εκθέτει μία σταθερή θέση κατά της μεγαλύτερης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης", δήλωσε ο Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Τουρκία ως μία ηγήτρια χώρα στον τομέα του κοσμήματος.
Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μετά από την τελετή εγκαινίασης ενός ξενοδοχείου στο Ατακόι (Ataköy) της Ιστανμπούλ πήρε μέρος στη σύνοδο που διοργανώθηκε με τη συμβολή της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Κοσμήματος στο ίδιο χώρο.

Στην ομιλία του, ο κος Ερντογάν αναφερόμενος στη σύνοδο κορυφής των G-20 στο Λονδίνο είπε: "Εμείς αυτό που ζητήσαμε ήταν το ΔΝΤ τη χρέωση των χωρών να κάνει με βάση το χρυσό".
Όσο για την παγκόσμια οικονομική κρίση ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: "Κατ’ αρχήν η σταθερή δομή του τραπεζικού συστήματος και η αποφασιστική στάση στην πολιτική οικονομία μας οδήγησαν εντός του αγώνα για το ξεπέρασμα της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης. Μέχρι στιγμής έχουμε διαισθανθεί στο ελάχιστο τις αρνητικές επιπτώσεις της κρίσης σε σχέση με τις οικονομικά αναδυόμενες χώρες. Είμαστε αποφασισμένοι από τώρα και στο εξής να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ώστε η Τουρκία στο τέλος της κρίσης αυτής να γίνει το λαμπερό αστέρι της οικονομίας".


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]