Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λαθρομετανάστευση είναι το όχημα της επερχόμενης παγκόσμιας κυβέρνησης;

Ασθένεια που αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά
και οδηγεί στην "υποταγή" ενός έθνους


Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ειδήσεων περιστατικών λαθρομετανάστευσης και συλλήψεων λαθρομεταναστών τόσο στη χώρα μας, όσο και παγκοσμίως. Βλέπουμε από τις εικόνες των τηλεοράσεων τις φιγούρες ταλαιπωρημένων ανθρώπων (συνήθως παιδιών για να συγκινηθούμε περισσότερο), διαβάζουμε στις εφημερίδες και στα περιοδικά ιστορίες φρίκης για τα όσα αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι προκειμένου να φτάσουν στον πολιτισμένο κόσμο ευελπιστώντας σε μία καλύτερη ζωή…
Φορτισμένοι συναισθηματικά, όσοι από εμάς διατηρούμε συναισθήματα για τον συνάνθρωπο γινόμαστε υποχείρια εκείνων που χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες προκειμένου να μας ενοχοποιήσουν και να αποδεχθούμε ευκολότερα την πρόσμιξη των δικών μας πολιτιστικών στοιχείων και την αλλοίωση της δικής μας καθημερινότητας ή ακόμη και την οικειοθελή μας συμμετοχή και συναίνεση σε μία περισσότερο «ευέλικτη», ως προς το έγκλημα, κοινωνία.
Η λαθρομετανάστευση, με την πρώτη ματιά δείχνει το μέγεθος του προβλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και την οργάνωση και την υποδομή που έχει δημιουργηθεί για την πραγμάτωσή της. Κυρίως, όμως, η λαθρομετανάστευση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους εμάς για την εθνική αλλοίωσή μας (ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός της εθνικής αλλοίωσης (δηλαδή της αλλοίωσης της ιστορικής, πνευματικής μας υπόστασης και του πολιτισμού μας), δεν έχει εθνικιστικό χαρακτήρα, αλλά ρεαλιστικά προσεγγίζοντας το συγκεκριμένο ζήτημα διαπιστώνουμε πως ευκολότερα μπορούν να ελεγχθούν λαοί που δεν θα έχουν ιδιαιτερότητες αλλά θα αποτελούν μία πρόσμιξη χαρακτηριστικών τα οποία αλληλοσυγκρουόμενα δεν θα επιτρέπουν την κοινή τοποθέτηση, δράση ή αντίδραση σε κάποιο πρόβλημα ή σε κάποια ενέργεια που θα βλάπτει μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες ή ακόμη και το σύνολο των πολιτών ενός κράτους. Η απώλεια των εθνικών χαρακτηριστικών και ιδιαιτεροτήτων εάν καταφέρει να ξεπεράσει τα όρια του κράτους και εξαπλωθεί σε ηπείρους, τότε δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους να χειρίζονται τεράστιες μάζες ανθρώπων κατά το δοκούν, χωρίς να υπάρχει πιθανότητα οποιασδήποτε αντίδρασης!!!) που έχει προγραμματισθεί μέσα από το προσωπείο του ανθρωπισμού όλων εκείνων που ποτέ δεν θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν λαθρομετανάστη ή ποτέ δεν θα ζήσουν μέσα στα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται ή ποτέ δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι με το έγκλημα το οποίο ακολουθεί (κυρίως λόγω εξαθλίωσης) τους λαθραίους μετανάστες που ακολουθούν τον δρόμο προς το όνειρο που τους έδειξαν, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν ως οχήματα μετάλλαξης των δημογραφικών αλλά και πολιτισμικών στοιχείων των κοινωνιών που βρίσκονται στην «δύση»…
Ο ΟΗΕ κατά της Ιταλίας λόγω των λαθρομεταναστών
Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες προειδοποίησε την Παρασκευή την Ιταλία πως η πολιτική της να στέλνει τα πλοιάρια που μεταφέρουν μετανάστες πίσω στις ακτές της Λιβύης παραβιάζει διεθνείς συμβάσεις, ωστόσο η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι θα τη συνεχίσει.
Ο Λοράν Ζολ, εκπρόσωπος της UNHCR στην Ιταλία, συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών Ρομπέρτο Μαρόνι προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την πρακτική της απέλασης μεταναστών που αναχαιτίζονται στη θάλασσα, η οποία ξεκίνησε νωρίτερα αυτόν το μήνα και ενώ οι σχέσεις με τη Λιβύη βελτιώνονται σταθερά.
Ο Ζολ ανέφερε σε μία δήλωση μετά τη συνάντηση πως ο επαναπατρισμός με αυτό τον τρόπο αντίκειται στη Συνθήκη της Γενεύης του 1951, η οποία έχει πεδίο εφαρμογής ακόμη και σε διεθνή ύδατα.
Η UNHCR δηλώνει πως ανάμεσα στους εκατοντάδες ανθρώπους που απελάθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες περιλαμβάνονται και αιτούντες άσυλο και καλεί την Ιταλία να τους δεχθεί.
"Είναι επιβεβαιωμένο ότι οι επαναπατρισμοί θα προχωρήσουν, όπως προβλέπεται από τη συμφωνία ανάμεσα στη Λιβύη και την Ιταλία", ανέφερε ο Μαρόνι σε ξεχωριστή δήλωση μετά τη συνάντηση.
Περίπου το 70% των 31.200 αιτήσεων ασύλου στην Ιταλία πέρυσι είχε κατατεθεί από μετανάστες που έφθασαν στις νότιες ακτές της, ανέφερε η UNHCR. Οι απελάσεις έχουν επικριθεί με σφοδρότητα από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και από το Βατικανό.
Παρατηρώντας την είδηση, εύκολα γεννάται το ερώτημα. Γιατί έγινε όλος αυτός ο σχεδιασμός από τον ΟΗΕ και από διάφορους οργανισμούς προκειμένου να διασφαλισθούν οι λαθρομετανάστες; Μάλιστα, η εξασφάλιση των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών έγινε πολλά χρόνια πριν εμφανισθεί αυτό το κύμα προς τις χώρες της Ευρώπης!!! Ποιοι και γιατί σχεδίασαν αυτή την «μετάβαση» (δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων) προς κοινωνίες οι οποίες δεν μπορούν να υποδεχθούν αυτούς τους τεράστιους αριθμούς μεταναστών; Ποιος αλήθεια έχει υπολογίσει τα δικαιώματα των κοινωνιών υποδοχής των (κατά κοινή ομολογία) εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών; Ποιος και πως «αναγκάζει» την δημιουργία αυτού του λαθρομεταναστευτικού κύματος; Γιατί δεν αντιμετωπίζεται τα πρόβλημα στις χώρες από όπου προέρχονται οι λαθρομετανάστες, αλλά εντέχως δημιουργείται πρόβλημα και σε κοινωνίες όπου δεν υφίσταται;
Καταγγελίες Κατσανέβα για σχέδιο κατά της Ελλάδας μέσω των λαθρομεταναστών
Πρόσφατα, σε τηλεοπτική εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου κυρίου Χαρδαβέλα τέθηκε το θέμα της λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας και συγκεκριμένα, την σχεδιασμένης λαθρομετανάστευσης που σκοπό έχει να πλήξει τον δημογραφικό χαρακτήρα της Ελλάδας, να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της Ελληνικής κοινωνίας πολιτών προκειμένου να δημιουργηθεί εκείνη η «υποδομή» που θα επιτρέψει (αν δεν επιβάλει) την διάλυση και τον διαμελισμό της χώρας, όπως μέχρι σήμερα την γνωρίζουμε γεωγραφικά.
Σε άλλο ένα βίντεο από την τελευταία εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα ακούστε τον κ. Κατσανέβα, επί σειρά ετών βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, να λέει ξεκάθαρα ότι αν δεν αντιμετωπίσουμε τον σχεδιασμό των Τούρκων για την πληθυσμιακή αλλοίωση της πατρίδας μας, μέσα από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, τότε η Ελλάδα θα τερματίσει σε 10 χρόνια το πολύ!!! Δεν συγκινείται κανείς από τα 2 κυβερνητικά κόμματα άραγε με αυτή την κατάσταση; Δεν τους ενδιαφέρει το μέλλον της Ελλάδος;
Το παγκόσμιο μοντέλο της Κοσοβοποίησης
Η σύγχρονη μέθοδος Κοσοβοποίησης έχει τεθεί σε εφαρμογή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται τα ίδια με τον κύριο Κατσανέβα, και φοβούμενοι τα χειρότερα κινούνται εχθρικά προς τους λαθρομετανάστες.
Δεν μπορεί όμως κάποιος να δώσει και άδικο στην σπασμωδική αυτή αντίδραση σημαντικότατης μερίδας των Ελλήνων, εάν παρατηρήσει τους δείκτες εγκληματικότητας (που παρουσιάζουν ιδιαίτερη άνοδο). Όλοι οι Έλληνες, πλην ελαχίστων (όπως οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ), αναγνωρίζουν πως η άνοδος της εγκληματικότητας οφείλεται σε «εγκληματικά στοιχεία» που έχουν παρεισφρύσει στη χώρα μας ως λαθρομετανάστες και δρουν ανενόχλητοι, γνωρίζοντας πως δεν είναι καταγεγραμμένοι πουθενά αλλά και εκμεταλλευόμενοι την πολιτική απάθεια που υπάρχει απέναντί τους.
Το δυστύχημα, στην περίπτωση της Ελλάδας, είναι η σιωπηρή συναίνεση των "αρχόντων", των κυβερνώντων (η αναφορά γίνεται για εκείνα τα κόμματα που δεκδικούν την εξουσία ή που σκέφτονται "συν-εξουσία" εκμεταλλευόμενα καταστάσεις), ανεξαρτήτου χρώματος. Μια σιωπή που αποδεικνύει την ενοχή αλλά και την συμμετοχή σε έναν επερχόμενο κατακερματισμό ή, στην καλύτερη των περιπτώσεων, σε μία δραστική αλλαγή των γεωγραφικών συνόρων της Βαλκανικής (άρα και της Ελλάδας), όπως είχε δηλώσει ανερυθρύαστη (και χωρίς ποτέ να κληθεί να το εξηγήσει) η κυρίαΨαρούδα Μπενάκη... Η σιωπή της ανικανότητας των εκλεγμένων να υπερασπίσουν την χώρα, μεταφράζεται σε πράξη εσχάτης προδοσίας και υπό συνθήκες πραγματικής δημοκρατίας τιμωρείται αρμοδίως από το νόμο... Τραγική ειρωνεία, ο νόμος φτιάχτηκε έτσι ώστε να προστατεύει μόνο εκείνους που θα τον παραβιάσουν και θα ανήκουν σε πολιτικούς χώρους, εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού...!!!
Τα στοιχεία που εξάγονται από την ανάγνωση των καθημερινών αστυνομικών δελτίων είναι αδιάψευστοι μάρτυρες αυτής της ανόδου του εγκλήματος με κύριο μοχλό (αλλά και άξονα) αλλοδαπούς που έχουν μπει στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες. Το Ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά και γενικότερα η Ελληνική κυβέρνηση δείχνουν ατολμία (αν και πολλοί ισχυρίζονται πως οι κυβερνήσεις της χώρας συμμετέχουν στο σχέδιο αλλοίωσης και διαμελισμού της Ελλάδας μέσω των λαθρομεταναστών) μεγιστοποιώντας έτσι την ήδη υπάρχουσα προβληματική κατάσταση που εξελίσσεται εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.
Η εφαρμογή του δόγματος Οζάλ
Τέλος, θα ήθελα να παρατηρήσω πως όσοι βιάζονται να χαρακτηρίσουν ρατσιστές τους Έλληνες, καλό είναι να αναλογιστούν τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Αγαθονήσι, του οποίου οι κάτοικοι με χαρά και μεστοί ανθρωπισμού υποδέχονται τους λαθρομετανάστες που τους «πετάνε» Τούρκοι λαθρέμποροι στο νησί τους. Σε αυτό το νησί, να θυμίσω στους επιλήσμονες, οι λαθρομετανάστες έχουν γίνει περισσότεροι από τους γηγενείς κατοίκους, οι οποίοι αδυνατούν πλέον να παράσχουν την οποιαδήποτε βοήθεια… Αλλά σε αυτό το νησί, ζητήθηκε από την Τουρκία, να επιβληθεί ιδιαίτερο καθεστώς, επειδή δεν είναι Ελληνικό (λόγω πληθυσμιακής διαφοράς) και πρέπει ο ΟΗΕ μέσω ειδικής ομάδας να αναλάβει την διακυβέρνησή του!!! Η Τουρκία φυσικά δεν ευελπιστεί να γίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον τώρα. Αλλά «δοκιμάζει» τις αντιδράσεις τόσο της χώρας μας, όσο και της διεθνούς κοινότητας και των οργανισμών της. Στο μέλλον, αναλόγως των αντιδράσεων, δεν θεωρείται διόλου απίθανο να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ και όχι να ζητήσει την αποποίηση, εκ μέρους της Ελλάδας, ενός ή περισσότερων Ελληνικών νησιών. Και, δυστυχώς, πολύ κοντά στην απαίτηση βρίσκεται και η απειλή. Και η Άγκυρα μόνο με έναν τρόπο ξέρει να απειλεί: στρατιωτικά…
Για όσους δεν κατάλαβαν, ο Δούρειος Ίππος ήταν ένα άκακο κατασκεύασμα (που ίσως να ήταν και κακότεχνο), που για τον φόβο όμως της ασπλαχνίας τον έβαλαν οι Τρώες μέσα από τα τείχη της πόλης τους. Όταν βράδιασε, βγήκαν μέσα από τον Δούρειο Ίππο πολεμιστές και αφού άνοιξαν τις πύλες, έφεραν την καταστροφή, τον θάνατο και την εξαφάνιση της ηρωϊκής Τροίας…
Η ιστορία καταγράφεται για να μας διδάσκει…
Κωνσταντίνος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εμείς φταίμε γιά όλα,διότι τούς ψηφίζουμε,καί θά συνεχίζουμε νά τό κάνουμε,διότι είμαστε πλέον σάν αυτά τά ζωάκια τά Lemmings(έτσι ονομάζονται,νομίζω),πού όλα μαζί πηγαίνουν στήν άκρη τού βράχου καί αυτοκτονούν.
    Ο τελευταίος (Ελληνας),παιδιά νά σβήσει το φώς καί νά κλείσει τήν πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι σχεση εχει η λεσχη μπιλντενμπερκ , οι συμετεχοντες πολιτικοι απο την ν.δ. και το πασοκ με αυτα που συμβαινουν τα τελευταια χρονια στην χωρα μας , τα οποια ας συμειωσουμε οτι σε ολους τους τομεις ειναι εις βαρος των ελληνων και της χωρας . διορθωστε με αν κανω λαθος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]