Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ταλάτ τέλος; - Προηγείται ο Έρογλου στα κατεχόμενα!

Δημοσκόπηση "θάβει" τον Ταλάτ

Το Κόμμα Εθνικής Ενότητας του εθνικιστή Ντερβίς Έρογλου θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις "βουλευτικές εκλογές" της 19ης Απριλίου με ποσοστό 44,5%, σύμφωνα με δημοσκόπηση την οποία διενήργησε το ίδρυμα Καντέμ στα κατεχόμενα, γράφει σήμερα η "Βολκάν".
Υπό τον τίτλο "Ιδού η δημοσκόπηση που ο Ταλάτ διαψεύδει", γράφει ότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (ΡΤΚ) βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό 25,1% και ακολουθούν το Δημοκρατικό Κόμμα με 7,2% και Κόμμα Ελευθερίας και Μεταρρύθμισης με 5,8%.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τ/κ ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ διαψεύδει ότι ζήτησε από το Καντέμ τη διενέργεια δημοσκόπησης για τις "εκλογές", ενώ αναφέρεται σε χθεσινή δήλωση της "προεδρείας" ότι οι δημοσκοπήσεις που ζήτησε δεν έχουν να κάνουν τίποτα με τη δύναμη των κομμάτων και τις ''εκλογές.
Η "Βολκάν" δηλώνει έτοιμη να δώσει τα αποτελέσματα σε όποιον τα ζητήσει.
Στα της δήλωσης της λεγόμενης προεδρίας αναφέρεται και η "Γκιουνές" υπό τον τίτλο "Αναληθής δήλωση από την προεδρία" και γράφει ότι το "προεδρικό" συνεχίζει να κρύβει την δημοσκόπηση που διενήργησε το Καντέμ τον περασμένο Ιανουάριο. Προειδοποιεί ότι θα δημοσιεύσει τη δημοσκόπηση αν η λεγόμενη προεδρία συνεχίσει να διαψεύδει τη δημοσκόπηση αυτή.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]