Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

7 ημέρες θα μείνει κλειστή η Βουλή για να γιορτάσουν την 25η Μαρτίου οι βουλευτές

Οι μισθοί θα πληρωθούν κανονικά

Δεν είναι αστείο, όμως κανείς δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει και ως σοβαρό γεγονός.
Οι υπερπατριώτες βουλευτές, που αρνούνται να ορκιστούν αλλά επιθυμούν να δίνουν τον λόγο της τιμής τους όταν "ορκίζονται" ως βουλευτές, οι άνθρωποι που εργάζονται λιγότερο και πληρώνονται περισσότερο από οποιονδήποτε εργαζόμενο Έλληνα, οι υπηρέτες των πολιτών που τους πληρώνουμε μέχρι και τα αμάξια τους και την διαμονή τους σε πανάκριβα ξενοδοχεία, αποφάσισαν πως αξίζει να κλείσουν το Ελληνικό Κοινοβούλιο για μία εβδομάδα προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στην Επανάσταση του 1821 και στους αγωνιστές που πέθαναν υπέρ βωμών, εστιών, υπέρ της ελευθερίας και των ιδανικών, για να ζουν αυτοί σήμερα σαν βασιλιάδες.

Έτσι, για μια ολόκληρη βδομάδα θα μείνει κλειστή η Βουλή με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου!!! Την σχετική απόφαση έλαβε ο πρόεδρος του Σώματος Δημήτρης Σιούφας, έχοντας την σύμφωνη γνώμη όλων των πτερύγων της Βουλής.
Επί της ουσίας οι εθνοπατέρες θα παίρνουν επταήμερη άδεια, επιβεβαιώνοντας όσους πιστεύουν ότι το Κοινοβούλιο αποτελεί τον... καθρέπτη της ελληνικής κοινωνίας. Είναι όμως δυνατόν σ' αυτή την κρίσιμη συγκυρία η Βουλή να κλείνει για μια βδομάδα χωρίς μάλιστα να υπάρχει σοβαρός λόγος;
Κι' όμως είναι! Μάλιστα, εκείνο που εξοργίζει περισσότερο έχει να κάνει με την διακομματική συναίνεση που επιτυγχάνεται όταν πρόκειται για τέτοιου είδους αποφάσεις.
Ουδείς αντέδρασε. Ούτε ο Παπανδρέου, ούτε η Παπαρήγα, ούτε ο Αλαβάνος, ούτε φυσικά ο υπερπατριώτης Καρατζαφέρης. Όλοι είπαν ΝΑΙ στην λούφα!
Δουλεύετε όλοι εσείς οι άλλοι (κι εγώ μαζί, φυσικά) κοροϊδάρες... δουλεύετε για να μπορούν να σας δουλεύουν...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. αυτό το θέμα μίν βιαστής να το αλάξεις...

    άστο λήγο ακόμα να το βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφηστε τα παιδια να ξεκουραστουν λιγο.Μπαα τι παραξενος λαος που ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ....ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ......ΚΩΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ....ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.....ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ...
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]