Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Έλληνες πολίτες φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους!

Οι γειτονιές να δοθούν στους κατοίκους τους

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση. Είναι και η έξαρση της εγκληματικότητας.
Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα μεταλλάχθηκε σε χώρα σαν αυτές που κάποτε βλέπαμε στο σινεμά. Η Ελλάδα των ανοιχτών παραθύρων και της καλόπιστης γειτονιάς ανήκει πλέον στο παρελθόν.
Καλώς ή κακώς οι οικονομικές δυσχέρειες αντιμετωπίζονται με περικοπές, σφίξιμο του ζωναριού, μέτρα λιτότητας, υπομονή και… δεήσεις. Το αίσθημα όμως της ανασφάλειας ή αυτό του φόβου να κυκλοφορήσεις στο δρόμο μη τυχόν και σε πυροβολήσουν κάποιοι Τσετσένοι κακοποιοί δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Χτυπάει στον πυρήνα τόσο του καθενός από εμάς όσο και σ` αυτόν της κοινωνίας γενικότερα.

Δεν γίναμε ξαφνικά απολογητές της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, πολύ περισσότερο επειδή πρόκειται μόνο για τάξη των διαπλεκομένων και για ασφάλεια των λίγων πολιτικών και επιχειρηματικών οικογενειών που διαφεντεύουν τις ζωές μας και τις τύχες του έθνους. Ούτε είμαστε κόμμα, ή οργάνωση, για να κάνουμε πολιτικές αποδείξεις.
Δεν χρειάζεται όμως να είναι κανείς Αϊνστάιν για να αντιληφθεί την μόνη σημαντική πολιτική ατζέντα που μπορεί να υιοθετήσει άμεσα ένα κόμμα, ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου:
Στον τομέα της Οικονομίας: Να ελεγχθεί με αποφασιστικά μέτρα το τραπεζικό καρτέλ. Να εξυγιανθούν οι Τράπεζες. Να ανακουφισθούν τα νοικοκυριά από τις τοκοχρεωλυτικές δόσεις. Να πέσουν αμέσως οι τιμές με κοινή συμφωνία όλων για να ενισχυθεί η αγοραστική δύναμη των λαού.
Στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας: Να εξουδετερωθούν επιτέλους οι «κουκουλοφόροι». Έπιασαν την 17Ν κι αυτούς δεν μπορούν να τους βρουν; Να αποκατασταθεί η ακαδημαϊκή ελευθερία στα Πανεπιστήμια. Να απαλλαγούν οι Πολίτες από τον καθημερινό τρόμο στους δρόμους. Να αποδοθούν ξανά οι γειτονιές στους κατοίκους τους.
Όποιος τα κάνει όλα αυτά, θα έχει επιτύχει μια πραγματική αλλαγή προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα
Από AntiNews



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]