Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποινικοποιείται η κουκούλα..

Από τους κουκουλοφόρους της πολιτικής

ποιός θα καταφέρει να μας γλυτώσει;


Η χρήση της κουκούλας και η απόκρυψη των χαρακτηριστικών του προσώπου θα συμπεριληφθούν σε μία σειρά διατάξεων για την προστασία της κοινωνικής ειρήνης, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.
«Ο Έλληνας πολίτης δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά του και δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του, ιδίως όταν διαμαρτύρεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δένδιας ανακοίνωσε επίσης ότι θα μειωθεί η προσωρινή κράτηση, καθώς «κατά την κρίση της κυβέρνησης, ο θεσμός θα πρέπει να περιοριστεί δραστικά, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τις γενικές αρχές του δικαίου».
Εξάλειψη της εγκληματικότητας
Ενιαίο μέτωπο ενάντια στην εγκληματικότητα με απομόνωση των εχθρών της Δημοκρατίας ζήτησε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος από το βήμα συνεδρίου.
«Όταν όλοι μαζί, με απομονωμένους τους εχθρούς της Δημοκρατίας, με πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά της Δημοκρατίας μας και των ελευθεριών μας, όταν από κοινού σκεφτούμε ότι αυτές οι μορφές της εγκληματικότητας πρέπει να εξαλειφθούν χωρίς εκπτώσεις στη Δημοκρατία, τότε είναι εύκολη όλη αυτή η επιχείρηση, παρά τους δύσκολους καιρούς, που θα οδηγήσει στην εξάλειψη αυτών των φαινομένων».
ΠΑΣΟΚ: «Σχέδιο στο πόδι» τα μέτρα αστυνόμευσης
«Σχέδιο στο πόδι» χαρακτήρισε τα μέτρα για την έντονη αστυνομική παρουσία και φύλαξη της πρωτεύουσας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, συμπληρώνοντας ότι «το πράγμα έχει πάρει πολύ άγριες διαστάσεις».
«Χρειάζεται πιο μεθοδική, συστηματική δουλειά, να αντληθούν πληροφορίες, να οργανωθεί μία προσπάθεια, ώστε να συλληφθούν αυτοί που δημιουργούν τα γεγονότα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε παράλληλα το φόβο ότι «η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον παραδοσιακό αναρχικό χώρο και κάποιους “πατέρες” του αναρχισμού που οργάνωναν επεισόδια στην Αθήνα».
Γ. Καρατζαφέρης: «Δεν χρειαζόμαστε τα φώτα της Σκότλαντ Γιαρντ»
«Δεν χρειαζόμαστε τα φώτα της Σκότλαντ Γιαρντ. Χρειάζεται να αλλάξει πολιτική βούληση ο κ. Καραμανλής και η παρέα του. Εάν αποφασίσουν να αναμετρηθούν με το έγκλημα, με την οργανωμένη αυτή προσπάθεια αποσταθεροποίησης, θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα. Διαφορετικά, αν δεν αποκτήσουν βούληση, καμιά Σκότλαντ Γιαρντ δεν μπορεί να βοηθήσει». Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, αναφορικά με την προοπτική συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. με τη Σκότλαντ Γιαρντ.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]