Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απογοητευμένη από τα μέτρα αστυνόμευσης η Δημοκρατική Αναγέννηση

Τα ίδια Παντελάκη μου...

"Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά μερικές ημέρες από τότε που ακούσαμε με ανακούφιση τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Μαρκογιαννάκη, να εξαγγέλλει τη δημιουργία κεντρικού συστήματος αστυνόμευσης στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας και οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν.
Για μια ακόμη φορά ακούμε για "πασαλείμματα αστυνόμευσης" περί αστυνομικών που θα κυκλοφορούν με "παπιά" κλπ γνωστά και τετριμμένα. Που αποδεικνύουν πως σε αυτή τη χώρα, το κεντρικό πολιτικό διαχειριστικό κατεστημένο, δεν θέλει και δεν μπορεί να απογαλακτιστεί από νοοτροπίες του παρελθόντος, πελατειακού ψηφοθηρικού τύπου.

Η Δημοκρατική Αναγέννηση τόλμησε από την ίδρυσή της κιόλας να αναφερθεί στην ανάγκη συνολικής αντιμετώπισης του οξύτατου προβλήματος της εγκληματικότητας, που κατατρώει το αίσθημα ασφάλειας του Έλληνα πολίτη.
Αντί όμως να δούμε μέτρα ουσιαστικά, με βάση δοκιμασμένα μοντέλα όπως η αστυνόμευση στο Ιστορικό Κέντρο του Παρισιού, ξαναγινόμαστε "στο ίδιο έργο του παραλόγου θεατές. Γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως από τη σημερινή πολιτική τάξη, δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτε, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτε. Είθε ο λαός να δώσει την απάντησή του στις επερχόμενες ευρωεκλογές".



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]