Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συκοφαντούν τον Αλαβάνο πως μένει σε πλούσια έπαυλη...!

O Aλαβάνος δε μένει σε βίλα - Να και η απόδειξη...

Αισχρές συκοφαντίες!!!

"Κάποιοι αισχροί συκοφάντες παρουσιάζουν μιαν χλιδάτη βιλάρα στην Πεντέλη ως το σπίτι του Αλέκου Αλαβάνου. ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ!
Αυτή η βίλα ανήκει σε κάποιον μεγάλο εφοπλιστή ή μεγαλοβιομήχανο, δεν ανήκει στον Αλέκο Αλαβάνο. Ο Αλέκος είναι αριστερός άνθρωπος, υπερασπίζεται τη φτωχολογιά και τους κατατρεγμένους, την εργατική - λαϊκή τάξη και τους λαθρομετανάστες.
Πως θα μπορούσε να ζει... μέσα σε τέτοια χλιδή; Είναι ποτέ δυνατόν;
Θα του επέτρεπε η συνείδηση του να μένει σε τέτοια έπαυλη που χωράει 600ους λαθρομετανάστες πεινασμένους και με βρώμικα ρούχα, χωρίς να φιλοξενεί τουλάχιστον 300ους από αυτούς; Με τι καρδιά θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο;

Ο άνθρωπος είναι αριστερός λέω, μοιράζει τον ένα από τους δύο χιτώνες του, κομμούνης δηλαδή, από το λατινικό Communis που σημαίνει κοινός, δηλαδή μοιράζομαι τα πάντα με τους συνανθρώπους μου και πεινάω μαζί τους. Αυτό σημαίνει αριστερά, αυτός είναι και ο Αλέκος της αριστεράς, την πραγματικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει και ο ίδιος ο Αλέκος.
Ο Αλέκος δε θα μπορούσε ποτέ να μείνει πουθενά αλλού εκτός από τον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, που για να δεις Έλληνα πρέπει να έχεις πιάσει το τζόκερ πρώτα.
Εκεί μένει, στον Άγιο Παντελεήμονα για να συμπάσχει και να βοηθά τους λαθρομετανάστες συνανθρώπους του, που έχουν την ανάγκη του.
Μάλιστα προσπαθεί να βγάλει κάνα φράγκο παραπάνω ζητιανεύοντας για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους φτωχούς λαθρομετανάστες...
Από Gianniotis


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]