Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν η ΕΡΤαε προσπαθεί να (ξανά)γράψει την ιστορία!!!

Ας γελάσουμε επιτέλους...!
Αντιγράφω από το http://www.ert.gr/almanak

Το 1915... κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί Ναζί νικούν τους Ρώσους στη δεύτερη μάχη των Λιμνών της Μασουρίας.
Οι Ρώσοι χάνουν περισσότερους από 200.000 άνδρες.
Καλά, οι Γερμανοί ήταν ανέκαθεν Ναζί; Τόσος αντί -γερμανικός ρατσισμός, τώρα που η κυρία Μέρκελ συμφώνησε για το ευρώ-ομόλογό;
Και οι Ρώσοι δεν χάθηκαν, παραδόθηκαν. (αλλά οι «χαμένοι» έχουν παραδοθεί προ πολλού στην άγνοια αλλά έχει και κερασάκι η τούρτα.
«το 1916... ξεκινάει η Μάχη της Βερντούν στη Γαλλία, η οποία προκάλεσε το θάνατο 250.000 ανθρώπων». (Πειράζει που η «Βερντούν» είναι το Βερντέν;)
το 1939... αρχίζει στην Ελλάδα(;) η Βαλκανική Διάσκεψη Βουκουρεστίου, με τη συμμετοχή του Έλληνα Πρωθυπουργού. (Το Βουκουρέστι είναι στην Ελλάδα η ή Ελλάδα στο Βουκουρέστι;)
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]