Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μασσώνοι στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο!

Η δυστυχία να είσαι Έλληνας...

Είναι αυτοί που αποφάσισαν και την απάλειψη της διδασκαλίας της Γενοκτονίας των Ελληνικών Πληθυσμών της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και "βάπτισαν" την τρομερή Σφαγή της Σμύρνης και το Μαρτύριο τόσων και τόσων προγόνων μας με επικεφαλής τον αοίδιμο εκείνο μεγάλο πρωθιεράρχη τον Σμύρνης Χρυσόστομο σε "συνωστισμό".
Στα χέρια αυτών βρίσκεται η Ελληνική Παιδεία και το μέλλον του Έθνους εδώ και αρκετά χρόνια και βλέπετε όλοι τα αποτελέσματα.
Για την ιστορική γνώση: Η Γενοκτονία των Χριστιανικών Πληθυσμών της Τουρκίας (Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων) είχε προαποφασισθεί ήδη από την επανάσταση των Νεο-Τούρκων το 1908, την οποία είχαν ετοιμάσει οι Μασσωνικές Στοές της Δύσης και της Τουρκίας και η οποία εξετελέσθη από το 1908 έως το 1922.
Ο Γάλλος ιστορικός Thierry Zarcone αποκαλεί την περίοδο 1908-1918 ως το "Μασσωνικό Κράτος" επειδή την εξουσία στην Τουρκία κατείχαν Τούρκοι Μασσώνοι.
Την απόφαση για φυσική εκκαθάριση των Χριστιανικών Πληθυσμών της Τουρκίας είχε ανακοινώσει το 1913 στην Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας (Grand Orient de France) o Ταλάτ Πασά.(http://www.themasonictrowel.com/Articles/History/other_files/the_hystory_of_freemasonry_in_turkey.htm)
Διαβάστε κι εδώ για τις σχετικές θέσεις του π. Γεωργίου Μεταλληνού
Από τα "Θρησκευτικά"



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Που είστε ακόμα...
    Το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής σε όλο το δημοτικό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]