Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ντόρα στις ΗΠΑ με το υπουργείο Εξωφρενικών-Μητσοτακικών, για δημόσιες σχέσεις

Ετοίμασε τις βαλίτσες και φεύγει

Στο καλό και μην ξανάρθεις…


Έτοιμη είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως δήλωσε το υπουργείο Εξωφρενικών-Μητσοτακικών, για την επίσκεψη στην κυρία Κλίντον. Θέμα της συνάντησης αυτής είναι οι δημόσιες σχέσεις που επιθυμεί να αναπτύξει, με την αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών, η Ντόρα.
Αφού έκανε και τις τελευταίες της αγορές (φορέματα, τσαντούλες, κοσμήματα και παπούτσια –λόγω μεγέθους και τεχνικής δυσκολίας είχαν παραγγελθεί προ μηνός από γνωστό υποδηματοποιό vips των Αθηνών), γέμισε τις βαλίτσες της, συμπλήρωσε την λίστα με τις φωτογραφίες που πρέπει να βγει (αριθμό φωτογραφιών και με ποιες διασημότητες), η κυρία Μπακογιάννη είναι έτοιμη να ξεκινήσει για το ταξιδάκι της. Μανικιούρ, πεντικιούρ και χτένισμα, θα γίνουν στις ΗΠΑ, σε γνωστό κομμωτή της οικογένειας Μητσοτάκη...

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης (ημέρα συνάντησης με την κυρία Κλίντον) ειδικό αεροσκάφος θα καταφθάσει με υπάλληλο του υπουργείο Εξωφρενικών – Μητσοτακικών ο οποίος και θα παραδώσει ιδιοχείρως 2 ταπεράκια με κεφτεδάκια της μαμάς (Μαρίκα Μητσοτάκη), τα οποία θα δοθούν ως ΤΟ ΔΩΡΟ της οικογενειακής αγάπης που τρέφει η οικογένεια στο πρόσωπο της κυρίας Κλίντον, υπενθυμίζοντάς της έτσι να ανταμείψει την «κορούλα» με κάποια προώθηση στη θέση της πρωθυπουργού.
Η Dora, arxise idi na meletaei tin Aggliki glossa gia na deiksei oti pano apo ola metraei I thelisi!!!
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως το υπουργείο Εξωφρενικών-Μητσοτακικών έχει κατεβασμένα τα ρολά σε όλα τα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός του και έχει ρίξει όλο του το βάρος και την προσοχή στην προετοιμασία της συνάντησης, μελετώντας σειρά βιβλίων με ανέκδοτα καθώς και παραφράσεις στα αμερικανικά του «με λένε Ντόρα και τα κάνω όλα αρκεί να κυβερνήσω αυτή τη χώρα»!!! Κύκλοι της ομογένειας των ΗΠΑ, αναφέρουν με νόημα πως το «μοντελάκι Dora» δεν πρόκειται ποτέ να γίνει σοβαρή ή επικρατούσα επιλογή, λόγω «κατασκευαστικών μειονεκτημάτων και γενικότερων προβλημάτων, τόσο στο ύφασμα όσο και στο ράψιμο...»
Παρεπιμπτόντως, οι αναμένοντες οποιαδήποτε εμπλοκή του υπουργείου Εξωφρενικών-Μητσοτακικών, στην υπόθεση της φυλάκισης αλλά κυρίως της απελευθέρωσης του Vasko Gligorievits από το ψυχιατρείο των Σκοπίων, θα πρέπει να περιμένουν άγνωστο αριθμό εικοσιτετραώρων μέχρι να δούνε τον Vasili ελεύθερο. Οι κακές γλώσσες από τα Σκόπια λένε πως «όταν κάποιος παίρνει ψυχοφάρμακα μπορεί να υπάρξουν αιφνίδιες παρενέργειες με θανατηφόρες καταλήξεις…» (οι οποίες δεν θα είναι καθόλου δυσάρεστες για το φασιστικό καθεστώς του Γκρούεφσκι, προσπαθώντας να προϊδεάσουν την κοινή γνώμη της Ελλάδας για ένα νέο «ιατρικό σφάλμα» στα Σκόπια.
Πολιτικοί αναλυτές των Σκοπίων, διακωμωδώντας την τραγικότητα της κατάστασης, με νόημα αφήνουν να διαρρεύσει πως σε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο μερών (δεν μας είπανε ονόματα, δυστυχώς) λέχθηκε «Νίκο μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω ή να σου δημιουργήσω προβλήματα εν όψει εκλογών, τις οποίες και εύχομαι να κερδίσεις, αλλά θα ήθελα εσύ να δημιουργείς συνέχεια προβλήματα προκειμένου να αναγκαστεί ο «χοντρός» να κάνει εκλογές»!!!
Κωνσταντίνος




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]