Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πυθαγόρας: Να μη βαδίζεις στους εύκολους δρόμους

"Τας λεωφόρους μη βαδίζειν"

Διαβάζοντας την δήλωση του Γ.Καρατζαφέρη στο «Έθνος της Κυριακής» όπου ευθαρσώς τοποθετείται «συζητάω ακόμη και με το ΠΑΣΟΚ, στην περίπτωση που έρθει πρώτο κόμμα αν δεν σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση..» ομολογώ ότι αιφνιδιάστηκα θετικά!
Η σωστή κίνηση που δικαιολογεί την ύπαρξη κάθε σωστού μικρού κόμματος σκέφτηκα! Σου λέει ο άνθρωπος το 10% των όσων με το πρόγραμμά μου επιδιώκω αν καταφέρω θά 'ναι καλό για την Χώρα και για το κόμμα μου!
Και καπάκι το μυαλό μου πετάει απευθείας στα Αριστερά λεγόμενα κόμματα!

Απογοήτευση πλήρης! Δεν συνεργάζονται ούτε μεταξύ τους! Μόνιμα διαζευγμένα, με τον ξύλινο μαξιμαλιστικό τους λόγο! Μόνο αυτά είναι τα έντιμα!
Μόνο αυτά έχουν εκ γενετής την τιμιότητα την ορθότητα και την μαγική συνταγή της επιτυχίας! ελπίζοντας κάποια μέρα να λάβουν το 45% της εμπιστοσύνης του Λαού για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους!!
Σου λένε εμείς καλά είμαστε βολεμένα στα ποσοστά που μας εξασφαλίζουν την μάσα εκ του ασφαλούς της κρατικής επιχορήγησης!
Τους υπενθυμίζω αυτό που μας συμβούλεψε ο Πυθαγόρας "Τας λεωφόρους μη βαδίζειν" (Να μη βαδίζεις στους εύκολους δρόμους.)!
Αν δεν μας δουλεύουν ας το πάρουν υπόψη τους!
Από το Diaporon



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]