Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

To CNN έδειξε video που αποκαλύπτει την ενοχή του Ισραήλ για το ξεκίνημα των σφαγών!!!

Το έγκλημα ξεσκεπάστηκε!!!

Αλλαγή πλεύσης για τις ΗΠΑ;

Με ένα video, που κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι θα το έδειχνε το CNN, αποκαλύπτεται ο "πραγματικός ένοχος" για την έναρξη της σφαγής που βλέπουμε όλες αυτές τις ημέρες να διαδραματίζεται στη Λωρίδα της Γάζας.
Άγνωστο παραμένει εάν η εμφάνιση αυτού του video σηματοδοτεί και μία αλλαγή πλεύσης στην πολιτική των ΗΠΑ ή εάν τελικά ακόμη και τα ΜΜΕ (εκ των οποίων τα περισσότερα βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία εβραϊκών συμφερόντων) αναγκάστηκαν να εμφανίσουν επιτέλους την αλήθεια, κάτω από την αφόρητη πίεση που δέχθηκαν όλες αυτές τις ημέρες από την κοινή γνώμη.

Ευχαριστώ το πολύ καλό CloudConnected που βρήκε το συγκεκριμένο Video, το οποίο "σοκάρει" όλους εκείνους που τολμούσαν να υποστηρίζουν το "δίκαιο" του Ισραήλ!!! Δυστυχώς ή ευτυχώς, η αλήθεια δεν είναι δυνατόν να κρύβεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ελπίζουμε πάντως, η "στροφή" αυτή του CNN να σηματοδοτεί και μία ουσιαστική (και όχι τυπική) στροφή του Λευκού Οίκου και του επόμενου κατοίκου του, του Μπάρακ Ομπάμπα...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]