Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συμφώνησε το Ισραήλ για εκεχειρία αλλά επεκτείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις

Κοροϊδεύουν τους πάντες!!!

Σε αρχές του γαλλοαιγυπτιακού σχεδίου εκεχειρίας ανακοίνωσε ότι συμφώνησε το Ισραήλ, επισημαίνοντας πάντως απομένει η διευθέτηση σημαντικών λεπτομερειών σχετικά με την εφαρμογή της.
«Υπάρχει συμφωνία σε αρχές, όμως το «να μεταφράσουμε» αυτές τις αρχές σε πράξη είναι μία πρόκληση που ακόμη είναι μπροστά μας» σημείωσε χαρακτηριστικά υψηλόβαθμος Ισραηλινός αξιωματούχος, δίνοντας παράταση στις μάχες που διεξάγονται στη Λωρίδα της Γάζας.

ΜΜΕ Ισραήλ: Ελήφθη απόφαση για επέκταση των ισραηλινών επιχειρήσεων
Την επέκταση των επιχείρησων εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν ισραηλινά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ανέφεραν ακόμη πως ανατέθηκε στο υπουργείο Άμυνας η υλοποίηση του κυβερνητικού αυτού σχεδίου.
Νωρίτερα, πολιτικές πηγές στην Ιερουσαλήμ είχαν αναφέρει πως η λήψη της σχετικής απόφασης είχε απορριφθεί νωρίτερα σήμερα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]