Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλα άρχισαν την άνοιξη του 2008...

Οι συμπτώσεις που δεν ήταν

και τόσο πολύ... συμπτώσεις

Άνοιξη 2008 – Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να χτυπήσουν Ελλάδα, με αρχή το Βατοπαίδι. Προειδοποιούνται διάφοροι άνθρωποι από ορισμένα κοινωνικά στρώματα να μην έχουν σχέση με το Βατοπαίδι επειδή θα «μπλεχτούν». Επίσης σημαντικός υπουργός μεγάλης χώρας είπε ότι η Ελλάδα θα πληρώσει πολύ ακριβά το «Μπούργκας-Αλεξανδρούπολη». Επίσης σχετικά με τον αγωγό, μερικά πολιτικά πρόσωπα από την Ελλάδα έκαναν της ίδιες απειλές όπως ξέρουμε από τον τύπο και από πολλά ιστολόγια.

Καλοκαίρι 2008 – Στήνονται τα επεισόδια που ξέσπασαν στο Δεκέμβριο μέσω των… διαφόρων κοινωνικών δικτύων και άλλων μέσων επικοινωνίας στο Ίντερνετ – τα ξέρουμε πολύ καλά σήμερα (hi5 κτλ.)

Φθινόπωρο 2008 – Η υπόθεση Βατοπαιδίου. Φοβερός πόλεμος παραπληροφόρησης και συκοφαντίας με πολλούς στόχους: Άγιο Όρος, Κυβέρνηση, Εκκλησία γενικά κτλ. Το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής θα έβγαινε στης αρχές Δεκεμβρίου αποδεικνύοντας, μαζί με όλα τα άλλα γεγονότα που συνέβησαν, για κάθε αντικειμενικό παρατηρητή ότι η ενοχή πάει κάπου αλλού…

Ο πόλεμος κατά της Εκκλησίας συνεχίζεται σήμερα με άλλους στόχους: Άλλες Μονές του Αγίου Όρους και η Εκκλησία της Ελλάδος.

Μοσκόβη, 5 Δεκεμβρίου 2008 – Μια μοίρα από το Ρωσικό στόλου του Βορείου Ατλαντικού αποτελούμενη από τον αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνετσόβ», τον αντιπυραυλικό «Ναύαρχος Λευτσένκο» και άλλα δυο σκάφη υποστήριξης ξεκίνησαν από την κύρια βάση του Βορείου Στόλου προς τον Ατλαντικό και Μεσόγειο όπως δήλωσε τότε ο Ρώσος λοχαγός Ίγορ Δγάλο.

Σύμφωνα με αυτόν η μοίρα θα εκτελέσει ασκήσεις με το Ρωσικό Στόλο της Μαύρης Θάλασσας (!) καθώς και επίσκεψη σε ορισμένα λιμάνια στο Μεσόγειο.

Άλλη μοίρα από το Βόρειο Στόλο (το πυρηνικό «Pyotr Velikiy» μαζί με το μεγάλο αντιτορπιλικό «Admiral Chabanenko» και άλλα σκάφη για υποστήριξη) ήταν ήδη στην Βενεζουέλα για ασκήσεις με τον Στόλο της Βενεζουέλας.

Επίσης, μια μοίρα από τον Ρωσικό Στόλο του Ειρηνικού Ωκεανού θα έφευγε στις 9 Δεκεμβρίου από το Βλαδιβόστοκ για ασκήσεις με τον Στόλο της Ινδίας στο Ινδικό Ωκεανό.

Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2008 – Δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Σε λίγες ώρες όλη η Ελλάδα είναι σε φωτιές. Κατά ακρίβεια, ξέρουμε ήδη ότι αναζητείτο παράθυρο μέχρι 15 Δεκεμβρίου (δηλ. μετά το πόρισμα για το Βατοπαίδι) για να ξεκινήσει το σχέδιο της αποβολής της έννομης τάξης στην Ελλάδα.

Washington, 11 Δεκεμβρίου 2008 – Η ηγεσία των ΗΠΑ αποφασίζει να εξασφαλίσει «εναντίον των στρατιωτικών κινδύνων» (against military risks) τα εμπορικά πλοία της που θα πλεύσουν στην Μαύρη Θάλασσα μέχρι τον Μάρτιο. Πολλοί αναλυτές βλέπουν αυτό σαν σημάδι θερμού επεισοδίου στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Τέλη Δεκεμβρίου 2008 – Οι Κούρδοι δηλώνουν ότι είναι στην ακμή της δύναμής τους και ο κύριος σκοπός τους στο 2009 είναι να λύσουν το «πρόβλημά» τους.

Χριστούγεννα 2008 – Αρχίζει ο πόλεμος στην Γάζα

Όλα εντελώς τυχαία. Μήπως έχει κάποιος άλλη άποψη;…

Από Vatopaidi
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]