Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είχαν σαν στόχο τη δημοκρατία και την ομαλότητα

Οπλισμένοι αδίστακτοι δολοφόνοι

κυκλοφορούν ανάμεσά μας


Σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία τόσο η χώρα όσο και η παγκόσμια κοινωνία βρίσκονται σε ιδιαίτερη οικονομική κρίση αλλά και με σοβαρό κίνδυνο κατά της παγκόσμιας ειρήνης λόγω της συνεχιζόμενης εγκληματικής εισβολής του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας, σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης λόγω της κλιμακούμενης προκλητικότητας της Τουρκίας στο Αιγαίο (και όχι μόνο), πραγματοποιήθηκε μία δολοφονική ενέδρα και επίθεση μέσα στα Εξάρχεια κατά ομάδας αστυνομικών που περιπολούσαν στην περιοχή.

Το γεγονός, πως η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιήθηκε ακριβώς μετά την αποκάλυψη εγγράφων αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας, που εμφάνιζαν την 17Ν ως ιδιαίτερα επικίνδυνη οργάνωση (δεν μας έχουνε πει ότι η 17Ν έχει εξολοθρευθεί;), πως στην συγκεκριμένη ενέδρα θανάτου χρησιμοποιήθηκε χειροβομβίδα (αμυντικού τύπου) παρόμοια με αυτές που βρέθηκαν σε γιάφκα της 17Ν και πως χρησιμοποιήθηκε πολεμικό πυροβόλο όπλο Kalasnikov και ένα πιστόλι 9 mm που είχε χρησιμοποιηθεί παλιότερα σε άλλες επιθέσεις της «τρομοκρατικής οργάνωσης» Επαναστατικός Αγώνας, συντείνουν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια!!!
Η μεγαλύτερη όμως τρομοκρατική ενέργεια έχει διαπραχθεί από τα ΜΜΕ, όταν οι μεγαλοπαπάρες μικροδημοσιογραφίσκοι νεόπλουτοι προσκυνημένοι, παρότρυναν τους πολίτες να βγουν έξω και να διαμαρτυρηθούν μαζί με τους κουκουλοφόρους, όταν έκαναν στόχους επιθέσεων τους αστυνομικούς που απλά αμύνονταν και προστάτευαν (όσο τους επέτρεπε η πολιτεία) τις περιουσίες των πολιτών. Η «εξουσία» (ΜΜΕ και κόμματα) έχουν κάνει τους αστυνομικούς στόχους σάπιων ιδεολογιών και νοσηρών εγκεφάλων. Μην αναρωτιέστε λοιπόν γιατί ένα δεκαπεντάχρονο παιδί παρασύρεται και ρίχνει πέτρες και μολότοφ σε αστυνομικό τμήμα. Κάποιοι του το έμαθαν και το «παιδί» αρέστηκε, επειδή είδε ότι έχει καλύτερο «χαβαλέ» από το να σπάει καρέκλες στα γήπεδα…!!!
Τα ΜΜΕ φτιάξανε το κλίμα των επιθέσεων, έτσι καταθέτει μέσω δημοσκόπησης το 85% του Ελληνικού λαού!!! Και αυτή είναι μία αλήθεια που βγήκε μέσα από δημοσκόπηση, αλλά που ΔΕΝ μας την έχουνε πει!!! Γιατί άραγε;
Επειδή, πολύ απλά, το σχέδιο κατά της ομαλότητας της χώρας, κατά τη εσωτερικής ειρήνης και κατά όλων των πολιτών, είναι πασιφανέστατο πια! Μα, δυστυχώς, το σχέδιο περιλαμβάνει και κανονική επίθεση προκειμένου να μειωθεί ο εθνικός χώρος…
Ευελπιστώ να μην γίνουμε μάρτυρες της υλοποίησης αυτού του σχεδίου… Ευελπιστώ να υπάρχουν οι ικανοί αμυντικοί μηχανισμοί που θα θωρακίσουν την χώρα και που θα αμυνθούν ικανοποιητικά απέναντι στους επιβουλείς.
Ήδη, κάποιοι οπλισμένοι, εκπαιδευμένοι και αδίστακτοι, κυκλοφορούν στους δρόμους των πόλεών μας… Στόχοι είμαστε όλοι μας και όχι μόνον οι αστυνομικοί… Οι κουκούλες έχουνε πέσει όμως… Ο αγώνας των εφήβων προδόθηκε και ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν αυτό. Όλοι το περίμεναν και το απεύχονταν. Το χτύπημα έγινε σε έναν νέο άνθρωπο που δεν θα τον κλάψουν οι κουκουλοφόροι, δεν θα τον πενθήσουν οι συνδικαλιστές, δεν θα προτρέψουν σε καταλήψεις οι καθηγητές…
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]