Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση της Telegraf κατά της Ευρώπης μέσω των επεισοδίων στην Ελλάδα

Μέσα σε ένα συνεχόμενο κύμα επιθέσεων ΜΜΕ των ΗΠΑ

Το σχέδιο κατάρρευσης των ευρωπαϊκών οικονομιών αρχής γενομένης από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία!!!

Πρέπει να πούμε, ότι κυκλοφόρησε στην Αμερική και απαράδεκτο «άρθρο» της «Τelegraph», γραμμένο από κάποιο Ambrose-Evans-Pritchard, ο οποίος «έτυχε» να βρεθεί σε συγκρούσεις νεαρών διαδηλωτών και της Αστυνομίας, με τίτλο «Το ευρώ είναι το πιο αδύνατο νόμισμα και καταρρέει».
Γράφει ειδικότερα: Οι Έλληνες διαδηλωτές χτυπάνε την ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση!!! Και χτυπά περαιτέρω το ευρώ, λέγοντας ότι η Ελλάδα βρέθηκε ενοχοποιημένη από την Εurοstat για στατιστικές ατασθαλίες. Και το δημόσιο έλλειμμά της είναι 35 δισεκατομμύρια δολάρια. Και ακόμη: Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη. Οι τουρίστες φεύγουν και πάνε σε Τουρκία και Κροατία. Θα απαιτηθούν χρόνια να γυρίσουν στη διαλυμένη Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου αποτελεί την μοναδική λύση διαδοχής!!!

Προβλέπει η κρίση να μεταφερθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, με πρώτη την Ισπανία, όπου θα γίνουν συγκρούσεις. Από την πείρα του ως «ανταποκριτού», στις Βρυξέλλες, και ειδικού αναλυτή, επισημαίνει ότι Αθήνα, Στρασβούργο, Μασσαλία, Άμστερνταμ και Βρυξέλλες είναι ασταθείς πόλεις και απειλούνται από το τρομοκρατικό Ισλάμ!!!!
Θα αντιδράσουν βίαια οι παράνομοι μετανάστες, ιδίως σε Ιταλία και Ισπανία, όπου θα ριμάξουν τα πάντα.
Όνειρα κατάρρευσης της Ευρώπης
Η Ευρώπη θα βυθισθεί βαθμιαία σε βαθιά ύφεση το 2009. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προβλέπει ανεργία στην Ισπανία του 15%. Ζητήθηκε από τους μετανάστες να φύγουν, αλλά θ’ αντιδράσουν βίαια. Οι συγκρούσεις θα φθάσουν στην Αγγλία, η οποία φλερτάρει τελευταία το ευρώ. Και καταλήγει ο ανεκδιήγητος με την πρόβλεψη συνέχισης των διαδηλώσεων στην Ελλάδα. Και ότι Έλληνες, Ισπανοί και Γάλλοι ζητούν τώρα το κλείσιμο της Κεντρικής Ευρωπαικής Τράπεζας, που εδρεύει στη Φραγκφούρτη…
Προφανέστατα ο «δημοσιογράφος» ξετύλιξε τους βαθύτερους αμερικανικούς πόθους για ευρω-κατάρρευση. Και ο πιο αδύνατος κρίκος στο σύστημα Ευρώ και Ευρώπη, είναι η Ελλάδα και μετέπειτα η Ιταλία, που έχουν το υψηλότερο δημόσιο χρέος και δεν αντέχουν δημόσιες ζημιές και κοινωνικές αναταραχές…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ & ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ ΕΠΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ εξηγεί πλήρως τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα κατά της κραταιάς ευρωπαϊκής οικονομίας.
    Ειδικότερα:
    Τον Ιανουάριο του 2008 δημοσίευμα των Financial Times μας ενημερώνει ότι με την στερλίνα να βρίσκεται σε ισοτιμία 1 προς 1,32 ευρώ,η βρετανική οικονομία υποχώρησε στην 6η θέση παγκοσμίως με 4% μικρότερο ΑΕΠ από την αντίστοιχη γαλλική που ξεπέρασε τη βρετανική για πρώτη φορά μετά το 1999 καταλαμβάνοντας την 5η θέση παγκοσμίως http://tutor2u.net/blog/index.php/economics/comments/britain-slips-to-6th-largest-economy
    Τον Οκτώβριο του 2008 βάσει των αναθεωρημένων ετήσιων στατιστικών δεικτών της Παγκόσμιας Τράπεζας η κατά κεφαλήν αγοραστική δύναμη των Ελλήνων ξεπέρασε τόσο αυτή των Ιταλών όσο & των Ισπανών αναδεικνυόμενη στη μεγαλύτερη στη Νότια Εύρωπη http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/DATASTATISTICS/0,,contentMDK:20399244~menuPK:1192694~pagePK:64133150~piPK:64133175~theSitePK:239419,00.html (GNI per capita 2007, Atlas method and PPP)
    Το Δεκέμβριο του 2008 δημοσίευμα της Guardian με τη στερλίνα να φλερτάρει την απόλυτη ισοτιμία 1 προς 1 με το ευρώ μας πληροφορεί ότι η βρετανική οικονομία συρρικνώθηκε σε τέτοιο βαθμό κατά τη διάρκεια του έτους που πλέον είναι μικρότερη κατά 0,7% της αντίστοιχης ιταλικής οπισθοχωρόντας στην 7η θέση παγκοσμίως με την ιταλική να την προσπερνά για πρώτη φορά μετά το 1997 καταλαμβάνοντας την 6η θέση
    http://guardian.co.uk/world/2008/dec/19/italy-beats-britain-currencies
    Οι δε προβλέψεις του Economist για το 2009 προβλέπουν ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση & άνοιγμα του χάσματος με την Ευρωζώνη αφού προβλέπεται συρρίκνωση της αμερικανικής οικονομίας κατά 1%,της ιαπωνικής κατά 0,9% & της βρετανικής κατά 1,4%.
    Την ίδια στιγμή οι χώρες στόχος της Τelegraph προβλέπεται να έχουν η μεν ελληνική αύξηση κατά 1,4% οι δε λοιπές χώρες της ευρωζώνης μικρότερη συρρίκνωση της αντίστοιχης βρετανικής (Ιταλία & Ισπανία -1,1% Γαλλία -0,7% Βέλγιο & Ολλανδία -0,4%)
    http://economist.com/markets/indicators/displaystory.cfm?story_id=12776976
    Η μόνη απτή πραγματικότητα & σίγουρη πρόβλεψη είναι η συρρίκνωση του τουριστικού προϊόντος παγκοσμίως λόγω της ύφεσης σε ΗΠΑ & Ιαπωνία κατά κύριο λόγο & σε ευρωπαϊκό επίπεδο κυρίως από την αδυναμία αγοράς αρκετού συναλλάγματος από Βρετανούς που με την ισοτιμία 1 προς 1 ευρώ στερλίνας (01.01.2009 1GBP= 1.03739 EUR)δεν είναι πλέον σε θέση να πραγματοποιούν διακοπές ή επενδύσεις στο εξωτερικό & ιδίως στην ευρωζώνη με την παρελθούσα ευκολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]