Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» βλέπουν τη Θεσσαλονίκη…

Επιθέσεις στην Ελλάδα

για ταραχές και Σκοπιανό


Θα αρχίσουμε με την κορωνίδα του «άρθρου» της Anne Applebaum, που είδε το φως της δημοσιότητας, στην «Ουάσιγκτον Ποστ», στις 23 Δεκεμβρίου.
Πρόκειται για τύπο, που έχει άμεσες προσβάσεις στο αμερικανικό και βρετανικό Intelligence, με τίτλους, χωρίς υπερβολή. Θεωρείται η κατ’ εξοχήν ειδική για τις ανακατατάξεις στα Βαλκάνια, τα οποία έχει καλύψει πολλάκις, με ιδιαίτερα συμπάθεια προς τους Σκοπιανούς και τους Αλβανούς. Ήταν εκείνη που έγραψε πρόσφατα «άρθρο» για τον αντισημιτισμό που επικρατεί, τάχα, στη Θεσσαλονίκη, και πολύ πρόσφατα για τον αντισημιτισμό στη Ρωσσία.. Είναι ανακατεμένη και στην εκδήλωση της οργάνωσης «The Women’s Committee Washington National Opera» που, στα καλά καθούμενα διοργανώνει με την Washington National Opera, παράσταση, στις 7 Φεβρουαρίου 2009, αφιερωμένη στο «Θεσσαλονίκη. Στολίδι των Αιώνων!». Εκδήλωση φοβερά ύποπτη, εν τόπω και χρόνω, παρά το γεγονός ότι τελεί και υπό την αναγκαστικά ευγενή αιγίδα της Πρεσβείας μας, εδώ στην Ουάσιγκτον.

Την φροντίδα έχουν οι Rebecca Miller και Sally Cox. Και ήταν εκείνη που παρουσίασε την Θεσσαλονίκη, ως Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων… με ότι αυτό συνεπάγεται και σχεδιάζεται για το μέλλον…
Αυτή λοιπόν η δημοσιογράφος έγραψε «άρθρο», άκρως επικίνδυνο και αρνητικό, για τις ταραχές στην Ελλάδα, στην «Ουάσιγκτον Ποστ», λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι σοβαρή χώρα και της οποίας η μοναδική συνεισφορά στην εξωτερική πολιτική της ΕΕ είναι η πεισματική της άρνηση να μην επιτρέψει την διεθνή αναγνώριση της «Μακεδονίας», εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της. Και ότι οι Έλληνες είναι ελεεινοί γιατί χάλκευσαν οικονομικά στοιχεία, για να να μπεί η χώρα στην ζώνη του ευρώ. Εντύπωση δε προκαλεί το γεγονός, πως γράφει για διεφθαρμένη Ελλάδα και για την απομάκρυνση του κ. Καραμανλή από την εξουσία. (δείτε αναλυτικά προηγούμενη ανταπόκριση και σχετικό Δελτίο του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, που προκάλεσε ήδη παρέμβαση της Πρεσβείας μας στην Ουάσιγκτον προς την εφημερίδα, με οδηγίες εννοείται της Αθήνας – δείτε στο ένθετο)
Την ίδια ημέρα, η «Ουάσιγκτον Ποστ» ασχολήθηκε κα με τις βόμβες μολότωφ κατα του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα, ενώ δεν περνάει μέρα που να μην αναφέρεται για τις ταραχές στην Ελλάδα, ακόμη και αν είναι υποτονικές, ωσάν να είναι τμήμα της αμερικανικής επικράτειας!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Όταν οι Έλληνες δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στο να αλληλοκατασπαράσσονται και να αυτοκαταστρέφονταi, όπως επιβεβαίωσαν και τα Δεκεμβριανά που έδωσαν την εικόνα μιας άναρχης πολιτείας, όταν η Ελληνική νεολαία έχει αγαπημένο σύνθημά της το "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι", και για μοναδικό όραμά της να πιάσει μια σίγουρη δουλίτσα στο διεφθαρμένο Δημόσιο και να κάααθεται, ενώ έχουν καταντήσει τα πανεπιστήμιά τους χαβούζες, όταν εμείς οι ίδιοι δεν ανεχόμαστε ούτε την αναπνοή του Συνέλληνα, όπως φαίνεται καθημερινά στους τηλεοπτικούς σκυλοκαυγάδες, όταν οι κυβερνήσεις μας είναι διεφθαρμένες μέχρι το κόκαλο και τα κόμματα αλληλοσπαράσσονται, και τελικά όταν δε σεβόμαστε τον εαυτό μας, τη σημαία μας, το έθνος μας, το να έχουμε την απαίτηση να μας σέβονται οι εξαποδώ, και μάλιστα οι Αμερικανοί τους οποίους βρίζουμε καθημερινά, είναι τουλάχιστον παιδαριώδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]