Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δυναμική παρέμβαση Ψωμιάδη για το Σκοπιανό

Να αποσυρθούμε από τις συνομιλίες
«Όλα δείχνουν ότι επιβεβαιώνεται πλήρως η άποψή μου, πως ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ και να αποσυρθούμε τώρα από τις συνομιλίες»

Δυναμική και αποφασιστική απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών στην προκλητικότητα των Σκοπιανών ζήτησε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, κληθείς να σχολιάσει τη βούληση της κυβέρνησης Γκρούεφσκι να μετονομάσει το εθνικό στάδιο των Σκοπίων σε στάδιο «Φίλιππος Β' ο Μακεδών».

«Η ανιστόρητη, προκλητική και εκβιαστική προπαγάνδα των Σκοπιανών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Οι γείτονές μας, όχι μόνο δεν έβαλαν μυαλό μετά το Βουκουρέστι, αλλά συνεχίζουν, με πλάτες άλλων, τους ψευτοτσαμπουκάδες. Μέχρι εδώ. Οι Μακεδόνες, όλοι οι Έλληνες, είμαστε εξοργισμένοι. Η κοινή γνώμη απαιτεί την άμεση, δυναμική και αποφασιστική απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και κατέληξε λέγοντας:

«Όλα δείχνουν ότι επιβεβαιώνεται πλήρως η άποψή μου, πως ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ και να αποσυρθούμε τώρα από τις συνομιλίες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα είμαστε υπόλογοι απέναντι στην ιστορία μας».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]