Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπόλογη η Κυβέρνηση Μπους για τις ταραχές στην Ελλάδα!

Πλήρες σχέδιο σε εξέλιξη κατά

των Ελληνικών συμφερόντων


Να γιατί είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εθνική ενότητα και συνοχή

Απεργάζεται μεθόδους για την αποσταθεροποίησή της, ώστε ο νεοεκλεγείς Μπαράκ Ομπάμα να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, από τα οποία δεν θα μπορεί εύκολα να απεμπλακεί ! Ό,τι ακριβώς γίνεται και με τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς εναντίον της Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Βέβαια παραμένει το τεράστιο ερώτημα, κατά πόσο ο κ. Ομπάμα έχει επίγνωση αυτής της πολιτικής από την στιγμή που είθισται ο κ. Μπους να τον ενημερώνει για κάθε ζήτημα.
Άλλωστε μόνο ένας ανόητος δεν θα μπορούσε ν’ αντιληφθεί, πως όλη αυτή την ιστορία των ταραχών στην Αθήνα, με αφορμή την τραγική δολοφονία του άμοιρου 15χρονου, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την υποκινούν φορείς της Αμερικανικής Κυβέρνησης, που ελλοχεύουν στην Αθήνα! Να υπενθυμίσουμε, ότι το Κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα είναι το μεγαλύτερο μετά το Κάιρο, με όλων των ειδών τα μέσα! Διαθέτει ακόμη και επαγγελματίες δολοφόνους, σύμφωνα με την Επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας για θέματα Intelligence (Μυστικών Υπηρεσιών και Πληροφοριών)!

«ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ…»
Η δολοφονία του μαθητή, όπως την χαρακτήρισε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, έδωσε το έναυσμα να γίνει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία κατά της Ελλάδας, με στόχο την ανατροπή της Ελληνικής Κυβέρνησης και την αποσταθεροποίηση της χώρας. Εκστρατεία που άρχισε από την Αθήνα, με όλες αυτές τις κατευθυνόμενες κινητοποιήσεις των κουκουλοφόρων, που προκάλεσαν απίστευτους και πρωτοφανείς σε αγριότητα και εχθρικότητα βανδαλισμούς. Και όπως υποστηρίζουν τα στημένα δημοσιεύματα βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή!!! Έπεται άγρια συνέχεια!!!
Αποκορύφωμα, όλη αυτή η απαράδεκτη και ανεξήγητη στάση του Αμερικανικού Τύπου και γενικά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης εναντίον της Ελλάδας. Με κακοήθεια, ύβρεις, δοσμένα άρθρα και δημοσιεύματα και ένα σωρό αθλιότητες, ασφαλώς χρηματοδοτούμενα, κατά «το παλιά μου τέχνη κόσκινο», έβαλαν στόχο την Ελλάδα, όχι ασφαλώς τυχαία. Οι ταραχές και η ενορχηστρωμένη κακόβουλη επίθεση των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης αποτελούν ένα και το αυτό πράμα. Είναι αλληλένδετα.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ «ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ»
Αξιόλογοι παρατηρητές, προσκείμενοι στο αμερικανικό Intelligence, εδώ στην Ουάσιγκτον, υποστηρίζουν ότι αυτό που επιχειρεί η απερχόμενη επίσημη Αμερικανική Κυβέρνηση είναι να σύρει το χαλί της εξουσίας από τον κ. Καραμανλή ώστε ο Barack Obama να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων! Ο Ομπάμα όμως πρέπει λογικά να έχει πλήρη γνώση μέχρι και της τελευταίας λεπτομέρειας αυτών των σχεδίων. Άλλωστε, ο ίδιος μας είχε πει, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχείο Χίλτον, στο Σικάγο, στις 7 Ιανουαρίου, στην οποία ο γράφων ήταν παρών, ότι ενημερώνεται καθημερινά από το Ιntelligence και μάλιστα είναι ικανοποιημένος!! Κατά συνέπεια, είναι φύσει αδύνατον, ο νεαρός Πρόεδρος να μην έχει γνώση περί των τεκταινομένων στην Ελλάδα. Και άρα θα έχει ευθύνη εάν δεν τα σταματήσει από τώρα!
ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αμερικανοί πρακτορίσκοι έχουν μεταβληθεί σε «εταιρεία εργολάβων» που εξυπηρετεί βασικά συμφέροντα Τουρκίας και Σκοπίων και όχι των ΗΠΑ
Στόχος τους η αποσταθεροποίηση της Ελλάδας πριν καλά καλά αναλάβει ο φιλικός Ομπάμα
Τo λέμε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, ότι πρόκειται για μια covert operation (μυστική επιχείρηση) εναντίον της Πατρίδας μας! Και πάνω στην κατάπτυστη βάση προώθησης δήθεν των αμερικανικών εθνικών συμφερόντων, κατά το «ο θάνάτος σου, η ζωή μου!». Επιχείρηση που έχουν συλλάβει και εκτελούν υπόγειοι δικτατορίσκοι εν αγνοία του Αμερικανικού Δημοκρατικού λαού, αρρωστημένα μυαλά με δυο λόγια, που αυταρέσκονται να καθορίζουν τις τύχες του κόσμου και να διατηρούν για τους εαυτούς τους το αξίωμα του πραγματικού «Πλανητάρχη». Και αυτή τη φορά νιώθουν και είναι «πλανητάρχες» μια και έχουν την πλήρη κάλυψη της απερχόμενης Κυβέρνησης Μπους, κάτι που μοιάζει με εντολή «λευκού χειρισμού»… και αδίστακτης δράσης!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ;
Ξέρουμε πολύ καλά, ότι ο Μπαράκ Ομάμπα, ως έγχρωμος από τα γενοφάσκια του, και έχοντας μέντορά του τον Αμπραάμ Λίνκολν, πρεσβεύει το ξερίζωμα όλων αυτών τα τρομακτικών παραεξουσιών που δένουν χειροπόδαρα την εικόνα και τα χέρια της Αμερικής, εμπλέκοντάς την σε κρίσεις με πολυδάπανες και απάνθρωπες λύσεις, που εξασφαλίζουν όμως δισεκατομμύρια δολάρια σε συγκεκριμένους πάντα «παίκτες», εκτός πια αν ο Ομπάμα άλλαξε τόσο αμέσως μετά την εκλογική του νίκη, στις 4 Νοεμβρίου.
Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον νεοκλεγέντα Αντιπρόεδρο, Τζόσεφ Μπάιντεν, που έχει τίτλους υποστήριξης της Ελλάδας, όλα τα χρόνια που υπηρέτησε στη Γερουσία, και μόλις προθχές αποκάλυψε, ότι όταν ο Μπαράκ Ομπάμα του πρότεινε την Αντιπροεδρία, την αποδέχθηκε με τον σαφή όρο, ότι θα παίρνει μέρος οπωσδήποτε σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις, που αφορούν την εσωτερική και εξωτερική πολιτική!
Οφείλουν λοιπόν και οι δυο, να απαλλάξουν αυτήν την χώρα, από ένα Intelligence, που στην πλειονότητά του απαρτίζεται από σαθρά και αρρωστημένα υποκείμενα, που έχουν προκαλέσει και προκαλούν τεράστια ζημιά στ΄ αμερικανικά συμφέροντα. Γι΄ αυτό και η Αμερική έφθασε στο σημερινά κατάντημα, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά και χτυπάει διάλυση! Έφτασε στο σημείο, το αμερικανικό Intelligence, να χρησιμοποιεί και αγράμματους πράκτορες, όταν κανείς λάβει υπόψη τους ομογενείς εκείνους, που κυκλοφορούν, εδώ στην αμερικανική πρωτεύουσα, μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού, αλλά και τα εν Ελλάδι υποτακτικά τους, που βρίσκονται στον ίδιο παρανομαστή, με κύριο και αποκλειστικό γνώμονα το χρήμα, τις βίλλες και τα πάσης φύσεως πλούτη! Η μεγαλύτερη καταισχύνη! Πάντως, επισημαίνουμε, όλως ιδιαίτερα πως η χρονική περίοδος μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την Ελλάδα!!
TΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ
Τα συνεταιράκια των Δυτικών Βαλκανίων το 2007 (λείπει προσωρινά ο Θάτσι του Κοσσόβου), έχουν μοιράσει δουλειές, επιρροές, εισροές και την Βόρεια Ελλάδα
Ο Μπερίσα θέλει «Τσαμουριά», ο Γκρούεβσκι «Αιγιακή Μακεδονία»
(ενώ η Τουρκία από ανατολικά θέλει Θράκη, Αιγαίο, Κύπρο)
Με όσους αξιόλογους πολιτικούς αναλυτές και αν μιλήσαμε, τις μέρες αυτές, μας κατέστησαν ξεκάθαρο, ότι η συντονισμένη αυτή αναρχία αποσκοπεί στην Βαλκανοποίηση της Ελλάδας και έχει άμεση σχέση, με τις αναμενόμενες γεωπολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια! Αιχμή του δόρατος οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί και, όλως ιδιαίτερα, οι παράνομοι διαβιούντες στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες, που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Όλοι αυτοί θα χρησιμοποιηθούν εν ευθέτω χρόνω...
ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΜΕΣΩ ΣΚΟΠΙΩΝ
Τα χειρότερα βρίσκονται μπροστά μας, διότι, όπως λένε πολιτικοί παρατηρητές, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε, διότι οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, δεν έχουν χρησιμοποιήσει ως τώρα την αποκαλούμενη εφεδρεία των Αλβανών! Άλλωστε, δεν είναι κρυφό ότι, την παραμονή της έναρξης των ταραχών, έστειλαν στην Θεσσαλονίκη τον αρχιεγκληματία των Βαλκανίων, Χασίμ Θάτσι, από την Πριστίνα του Κοσσυφοπεδίου. Και τα σενάρια είναι πολύμορφα και πολύπλοκα, αρκεί και μόνο να λάβει κανείς υπόψιν τα δυο Καλάζνικοφ, που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του λεωφορείου των Ματ ή τις περίεργες αφίξεις ανδρών (Αλβανών) από τα Σκόπια, που κατέλυσαν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία των Αθηνών τις κρίσιμες ημέρες…. Αν μπορούσαμε μάλιστα να αποκαλύψουμε επώνυμα τα όσα μας έχουν εκμυστηρευτεί συγκεκριμένοι Ομογενείς πράκτορες, που δρουν εδώ στην Ουάσιγκτον, για τις μεθόδους που απεργάζονται σκοτεινοί αμερικανικοί κύκλοι της Κυβέρνησης Μπους, τότε θα έφριττε και ο πιο ανυποψίαστος αναγνώστης!
CRISIS MADE IN USA
Καμιά άλλη χώρα πάντως στον κόσμο - μήτε η γειτονική Τουρκία - έχει την δύναμη και την υποδομή να κάνει αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες! Το αν η επίσημη Ουάσιγκτον των Μπους-Ομπάμα θέλει να πλήξει την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικαίωμά της, γιατί έτσι σαθρά νομίζει πως θα επιλύσει την επικείμενη αμερικανική οικονομική κατάρρευση, που επέρχεται σαν λαίλαπα. Ήδη, η χώρα βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική ύφεση, οι κοινωνικές αναταραχές βρίσκονται προ των πυλών, γι΄ αυτό και ο κ. Μπους απεφάσισε την ανάπτυξη χιλιάδων αμερικανικών στρατευμάτων, στις μεγάλες πόλεις, κάτι που υιοθετεί πλήρως και ο Μπαράκ Ομπάμα. Η «Ουάσιγκτον Πόστ» το έκανε μείζον θέμα. Το αιτιολογικό είναι η προστασία της χώρας από τρομοκράτες. Η αλήθεια είναι η καταστολή των αναμενομένων κοινωνικών ταραχών, λόγω της ανεργίας, της φτώχειας και της κοινωνικής εξαθλίωσης, που μαστίζουν αυτή την χώρα. Είναι αυτά που καταλογίζουν τ’ αμερικανικά δημοσιεύματα ότι τάχα τα έχει η Ελλάδα, ενώ τα έχει η ίδια η Αμερική και στην πιο τραγική τους μάλιστα διάσταση!
Camp Bondsteel: η μεγαλύτερη Βάση των ΗΠΑ στον κόσμο, που λέγεται πως είναι ορατή από τη Σελήνη! Έχει προδιαγραφές μιας πόλης 25.000 ανθρώπων! Βρίσκεται στα σύνορα Κοσσόβου - Σκοπίων και αποτελεί τον φύλακα της νέας γεωπολιτικής στρατηγικής των ΗΠΑ στα Βαλκάνια και τον φρουρό των Αμερικανικών Βαλκανικών Αγωγών στην περιοχή (Α”Μ”ΒΟ), όπου έντονα δραστηριοποιείται μέσω Ελλάδος και Σερβίας η …Ρωσία.
Και λέγεται ανοιχτά, ότι θα επιχειρήσουν το τόλμημα οι Ηνωμένες Πολιτείες από τα έρημα Βαλκάνια, έχοντας συμμάχους τα εγκληματικά στοιχεία, που λέγονται Αλβανοί Κοσσοβάροι, με εφορμητήριο το αμερικανικό και νατοϊκό καρκίνωμα, που αποκαλείται Κοσσυφοπέδιο. Και εκείθεν τα ενδότερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο δε Μπαράκ Ομπάμα φέρεται αποφασισμένος να υλοποιήσει την απόφαση αυτή του κ. Μπους
Ο μεγαλύτερος υπερασπιστής των πλαστογράφων, στη Βάση του Bondsteel, στα κοσσοβοσκοπιανικά σύνορα, θεωρεί αδιανόητο να μην περιλαμβάνονται τα Σκόπια στο αμερικανικό ΝΑΤΟ, αφού η μεγαλύτερη στο κόσμο βάση των ΗΠΑ, πατάει όχι μόνο σε κοσσοβάρικο, αλλά και σε σκοπιανικό προτεκτοράτο και κατασκευάστηκε από θυγατρική της εταιρείας Halliburton, που έχει αναλάβει και των Αμερικανικό Βαλκανικό Αγωγό πετρελαίου Α”Μ”ΒΟ (Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία) που θα περνά όπως είναι «λογικό» και από το έδαφος των Σκοπίων…
Γι΄ αυτό και οι πιέσεις για το Σκοπιανό θα είναι γιγάντιες, αλλά πολύ πιο γιγάντια θα αποδειχθεί η αξιοπρέπεια και η εθνική και ιστορική συνείδηση του Ελληνισμού που συνηθίζει να ανατρέπει δεδομένα.
Ταυτόχρονα η Ρωσία άλλαξε τον Πρεσβευτή της στην Αθήνα, ο οποίος επέδειξε απαράδεκτη ολιγωρία και ενδιαφέρον για τις στρατηγικές υποδείξεις της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα, σχετικά με τις πραγματικές διαστάσεις του Σκοπιανικού…
Οι ΗΠΑ μπορούσαν να λύσουν το θέμα με την υιοθεσία της ονομασίας «Βαρτνάρσκα» όπως ονομαζόταν και παλαιότερα το κρατίδιο. Με την επιμονή τους στο «Μακεδονία» έχουν φέρει απέναντί τους τον Ελληνισμό και ενισχύουν έτσι την αναγκαστική ΕλληνοΡωσική προσέγγιση, οδηγώντας σε ριζική ανατροπή τα γεωπολιτικά δεδομένα…
Η Ελλάδα δεν θα διστάσει να βγει από το ΝΑΤΟ εάν απειληθεί στα ζωτικά της συμφέροντα και το ΝΑΤΟ δεν την υπερασπιστεί εγκαίρως και προκαταβολικώς. Η αναγνώριση «Μακεδονίας» είναι ευθεία απειλή εναντίον των ζωτικών ελληνικών συμφερόντων, όπως και οι τουρκονατοϊκές παραβιάσεις και απειλές στο Αιγαίο! Η Ελλάδα θα βγει από μια Συμμαχία που την οδηγεί σε Τυραννία και Εθνική Συρρίκνωση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, εάν προχωρήσουν!
Η Μόσχα, φυσικά δεν θα αφήσει ανυπεράσπιστη τότε την Ελλάδα, σαν την μοναδικότερη ευκαιρία στην Ιστορία της… Η Ελλάδα έχει λοιπόν ισχυρό διπλωματικό οπλοστάσιο και προτάσεις πάρα πολύ ελκυστικές ήδη, για να συνεχίσει να κάθεται να δίνει μαθήματα στοιχειώδους ιστορίας στα αμαθή στελέχη του Λευκού Οίκου και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που κάνουν τα πάντα για να αποσταθεροποιήσουν σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Αιγαίο και Κύπρο τον Ελληνισμό. Τον θεμελιωτή του Δυτικού Πολιτισμού! Τον διαρκή και ματωμένο υπερασπιστή της Ευρωπαϊκής Ελευθερίας! Τη μάνα και τον εφευρέτη της Δημοκρατίας!
Ο νέος Αμερικανός Ηγέτης, θα έπρεπε ήδη να έχει πληροφορηθεί που οδηγούν την Ελλάδα οι άνθρωποι του Μπους! Και να ανακοινώσει την πρώτη επίσκεψή του άμεσα στη Μακεδονία, δηλαδή στη Θεσσαλονίκη μας και τους Βασιλικούς Μακεδονικούς Τάφους στη Βεργίνα! Για να κατανοήσει από κοντά το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα κληρονομήσει και ξεπερνά σε διαστάσεις όλα τα άλλα περί αποστολής 10 χιλιάδων αμερικανών στρατιωτών, εντός του 2009, στο Κοσσυφοπέδιο, που θα καταλύσουν στην μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική βάση, σε ολόκληρο τον κόσμο, στο Bondsteel!
Του Λάμπρου Παπαντωνίου!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]