Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εργάστηκαν με ζήλο κατά της Ελλάδας και της κυβέρνησης Καραμανλή!!!

Με μοναδικό σκοπό να "πέσει"

Εν τω μεταξύ, στις 20 Δεκεμβρίου, στο Σαν Φραντζίσκο στις ΗΠΑ, 70 και πλέον κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε μεγαλοκατάστημα της οδού Μάρκετ και τα έκαναν λίμπα, με το σύνθημα «Αλληλεγγύη στην Ελληνική εξέγερση για την ανατροπή της Ελληνικής Κυβέρνησης»!!! Η Αστυνομία συνέλαβε τρεις…
ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ ΠΑΠΠΑΣ:
Ο άνθρωπος-πράκτορας των ΗΠΑ

Στο μεταξύ, μέχρι σήμερα, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις για τις ταραχές, στην εφημερίδα «Λος Άντζελες Τάιμς» του Τζων Σητιλίδη του Wilson Center της Αμερικανικής Πρωτεύουσας, το οποίο είναι φορέας της Αμερικανικής Κυβέρνησης, πασίγνωστο παρακλάδι του αμερικανικού Intelligence, καθώς και του Αλέξη Παπαχελά της «Καθημερινής».
Ακόμη του Γκρέγκορυ Πάππας, που εργάζεται για το Σταίητ Ντηπάρτμεντ και βρέθηκε στην Αθήνα ειδικά για τις ταραχές(!), στις εφημερίδες «Ουάσιγκτον Τάιμς» και στους «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς».

Ο Ομογενής αυτός διετέλεσε ένα διάστημα και ένοπλος φρουρός του πρώην Αμερικανού Υφυπουργού Εξωτερικών, Νίκολας Μπερνς, όταν ήταν Πρέσβης στην Ελλάδα. Το είδαμε με τα μάτια μας στη Φλώριδα, όταν ο Νίκολας Μπέρνς, ως Πρέσβης, παρέστη σε συνέδριο της ΑΧΕΠΑ.
Ο Γκρέγκορυ Πάππας, λοιπόν, έφθασε έκτακτα στην Αθήνα και ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, από όπου και καταγράφει τα πάντα, για λογαριασμό Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας, και στέλνει, συνάμα, και στημένες και «ανταποκρίσεις».
Ομογενής δε πράκτορας, φίλος του, εξεπλάγη για το πώς τάχα διέρρευσε αυτό!
Σύντομα, αναμένεται και κείμενο από τον Σπύρο Ριζόπουλο, χωρίς να γνωρίζουμε τι σχέση μπορεί να έχει με όλα αυτά, πέρα από το ότι είναι ένας καλός ειδήμονας περί τα Αλβανικά, και βαθύς γνώστης του ελληνικού πολιτικού συστήματος, με το οποίο ασχολείται.
Σήμερα, για παράδειγμα, είναι ειδικός σύμβουλος για επικοινωνιακά θέματα του Υπουργού, κ. Φώλια.
Ανθή Καρασάββα: Ειδική στη "17 Νοέμβρη"!
Είδαμε πάντως στις ΗΠΑ και μια αχαρακτήριστη «ανταπόκριση» της Ανθής Καρασσάβα, που ζει μόνιμα στην Αθήνα, στους «Νιου Γιορκ Τάιμς», και η οποία επαίρεται πως είναι εμπειρογνώμονας για την «17 Νοέμβρη»... Βλέπετε δεν μπορεί να λείψει ο Μάρτης ποτέ από την Τεσσαρακοστή. Ομογενής, εκ Καναδά ορμώμενη, έχει καταστήσει την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, «αμπελοχώραφό» της, όπως αντιλαμβάνεται όποιος συνομιλήσει για λίγο μαζί της...
Είδαμε και λόγια του Στάθη Καλύβα στην «Ουάσιγκτον Πόστ». Πρόκειται για κάποιον αναδυόμενο «πολιτικό αναλυτή», με περγαμηνές από τα αμερικανικά Πανεπιστήμια, που γράφει τώρα και στο «Βήμα»…
Όλοι τους σχεδόν πάντως, αυτοί στους οποίους προσφεύγουν τα Αμερικανικά ΜΜΕ, είναι ένας και ένας διαλεγμένοι, και δίνουν την εντύπωση πως «συναγωνίζονται» μεταξύ τους ποιος θα φανεί πιο αρεστός στους Αμερικανούς. Και κοντά σ΄ αυτούς, τους Έλληνες, υπάρχουν και 38 Αμερικανοί, που ασχολήθηκαν διεξοδικά με τα γεγονότα στην Ελλάδα, τις μέρες αυτές.
Δανιήλ Προυσαλλίδης: Ομογενής από Καναδά
Από τον Καναδά, εμφανίστηκε και ο Ομογενής «δημοσιογράφος» Δανιήλ Προυσαλλίδης, με έδρα δράσης την Οττάβα, που κατέκλυσε την χώρα με απαράδεκτα κείμενα, όπως ότι η Ελλάδα διαλύεται, η Κυβέρνηση Καραμανλή είναι διεφθαρμένη, το ΒΒC υποστηρίζει ότι για όλα φταίει ο Καραμανλής, ότι υπάρχει μεγάλη ανεργία, οικονομικό χάος, διαφθορά, αναρχία, απουσία Αρχών, διάλυση των πάντων και πολλά άλλα παρόμοια.
Για την επικράτηση των ισχυρισμών του επικαλείται ανάλογα κείμενα Ελλήνων Καθηγητών Πανεπιστημίου, τους οποίους και κατονομάζει.: Βασιλική Γεωργάντου, Νίκος Δεμερτζή, Περσεφόνη Ζέρη, Ηλία Κατσούλη, Θωμά Κοβιάτο, Θάνο Λίποβιτς και Παντελή Βασάκο. Επικαλείται ακόμη και τον Καθηγητή Σταύρο Δαλάκα, που κάνει λόγο για οχλοκρατία στην Ελλάδα…
Αθλιότητες από την Los Angeles Times
Στις 15 Δεκεμβρίου πάλι, μέσα σε μια μέρα, είδαμε τις εξής αθλιότητες:
Η εφημερίδα «Λος Άντζελες Τάιμς» έγραψε, ανάμεσα στ’ αλλα: Η κεντροδεξιά Κυβέρνησης της Ελλάδας μάχεται για να επιζήσει. Οι Ηγέτες της Κεντροαριστεράς απαιτούν νωρίς εκλογές. Πολλά σκάνδαλα από την Κυβέρνηση Καραμανλή.
Η Ελλάδα είναι η πιο αδύνατη οικονομική χώρα της Ευρώπης.
CNN: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Το CΝΝ μετέδωσε: Τα παιδιά των μεταναστών βασανίζονται από την Ελληνική Αστυνομία, κάτι που αντιπαρέρχεται η Κυβέρνηση Καραμανλή και οι διάφοροι φορείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η Ελλάδα είναι ανίκανη να προστατέψει τα παιδιά των παρανόμων μεταναστών.
Τα παιδιά αυτά είναι αδέσποτα, διανυκτερεύουν στα πάρκα και τα εκμεταλλεύονται οι Έλληνες.
Σε κίνδυνο βρίσκονται από τους Έλληνες τα ασυνόδευτα παιδιά.
Μην στέλνεται ασυνόδευτα παιδιά στην Ελλάδα.
Και κάνει σύσταση στην ΕΕ να πάρει μέτρα!
Λόγια που μπορούν να «ξεσηκώσουν» οργανώσεις εναντίον μας ή ακόμη και πληθυσμιακές ομάδες…
ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΤΑΪΜΣ
Οι «Νιου Γιορκ Τάιμς» έγραψαν: Η Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ χάους και ηρεμίας. Δοκιμή για την Κυβέρνηση Καραμανλή η συνεχιζόμενη βία.
Δήλωση του Πάνου Λειβαδά «Με το να μην αντιδράς βίαια στην βία έχεις πολιτικό κόστος». Η κατάσταση είναι ηφαίστειο βαλκανικό έτοιμο να εκραγεί.
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΤΑΪΜΣ
Η «Ουάσιγκτον Τάιμς» έγραψαν: Οι διαδηλώσεις προκάλεσαν επιθέσεις σε Ελληνικές Διπλωματικές Αποστολές.
Στην Τουρκία άγνωστος έριξε κόκκινη μπογιά στο Ελληνικό Προξενείο.
Στη Νέα Υόρκη, κάποιος πέταξε τούβλο στο Γενικό προξενείο της Ελλάδας και έγραψε συνθήματα με γκράφιτι.
USA TODAY
Η «USA TODAY» έγραψε: Η Κυβέρνηση Καραμανλή θα πέσει. Ματαιώθηκαν εσωτερικές αεροπορικές πτήσεις. Οι ζημιές ξεπέρασαν τα 26 εκ δολλάρια. (Η «Ουάσιγτον Πόστ» το ανεβάζει, στις 23 Δεκεμβρίου, σε 1,3 δισεκατομμύρια δολλάρια!!!).
Ο Γιώργος Παπανδρέου απαιτεί εκλογές.
Η Κυβέρνηση Καραμανλή έχει αυτοδυναμία στη Βουλή μιας ψήφου.
Το 1/5 των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η πιο κραυγαλέα περίπτωση Έλληνα πολίτη που αγωνίστηκε απεγνωσμένα για την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων από τη Διοίκηση εμφανίζεται ζωντανά στην προδικαστική περί παραδεκτού απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Στρασβούργου) http://www.equal-rights-greece.com/metafrasi_prodikastikis_strasbourg.htm, που ήταν και η πρώτη δημοσιοϋπαλληλική που έγινε τυπικά δεκτή στην Ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]