Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η μεγάλη πολιτική είδηση "Big-Bang" στην Ελλάδα

Επιθέσεις με μοναδικό σκοπό

την πολιτική αστάθεια
στην Ελλάδα

23 Δεκεμβρίου, το Αμερικανικό Κρατικό Ραδιόφωνο μετέδωσε την συνέντευξη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιώργου Παπανδρέου, στο βρετανικό δίκτυο BBC, με την οποία καταφέρεται (προς τα έξω) εναντίον της Ελληνικής Κυβέρνησης, ζητά την παραίτηση της και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, γεγονός που έχει θορυβήσει σε τέτοιες κρίσιμες ώρες ακόμη και Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ, που ορισμένοι εξ αυτών φέρονται, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αποφασισμένοι να στηρίξουν την τωρινή Ελληνική Κυβέρνηση, παρά να παίξουν έστω και στο ελάχιστο το παιχνίδι του Μπους και των Μυστικών του Υπηρεσιών!!!
Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει βεβαίως καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, διάλυση του ΠΑΣΟΚ και δημιουργία ισχυρού πολιτικού μετώπου με Βουλευτές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ, που θα κληθούν να λάβουν μέρος στην υπάρχουσα Κυβέρνηση, με έναν ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ «BIG-BANG», αφού θα ταχθούν με το μέρος της σε περίπτωση περαιτέρω Εθνικής Υπονόμευσης ή Αποσταθεροποίησης, όπως αυτή που εξυφαίνεται…

Σε μια τέτοια περίπτωση είναι ευνόητο ότι θα βρεθούν εκτός «νυμφώνος» οι Γιώργος Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας, οι οποίοι και θα οδηγηθούν σε θλιβερή πολιτική μοναξιά, καθώς κρίθηκε από πολλούς η στάση τους υπερβολικά αρνητική, την ώρα που η χώρα δεχόταν κύματα μια πρωτόγνωρης λαίλαπας, σε δύο μέχρι τώρα φάσεις! Πύρινης το καλοκαίρι του 2007, «τρομοκρατικής» το χειμώνα του 2008…
ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΙΓΥΠΤΟΥ
Στις 24 Δεκεμβρίου πάλι, παραμονή Χριστουγέννων, κάποιος Μπρόνης Πολυχρονίου, δημοσίευσε στην αιγυπτιακή εφημερίδα «Αλ Αχράμ» του Καΐρου, παρόμοιο κατάπτυστο «άρθρο» με την «Ουάσιγκτoν Πόστ».
Επικαλείται μάλιστα και το περίφημο βρετανικό περιοδικό “Economist”… Ο «κύριος» Πολυχρονίου μας λέει, σε πολύ γενικές γραμμές, ότι είναι διεφθαρμένη η ελληνική κοινωνία, στην Ελλάδα διαλύονται τα πάντα, επέρχεται διάλυση της παιδείας, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι, ο ελληνικός λαός φοβάται για το μέλλον, η ανεργία έφθασε στο 29%, η ιδιωτικοποίηση της παιδείας κατάντησε εμπόριο, χρησιμοποιεί και αυτός τον όρο boehemian της Anne Applebaum, ενώ η Κυβέρνηση Καραμανλή σημειώνει πως είναι διεφθαρμένη και πρέπει να φύγει, ότι η Αθήνα είναι εμπόλεμη ζώνη και άλλα παρόμοια, για να καταλήξει στη σύσταση προσέξτε τους νέους Έλληνες που φέρουν βόμβες μολότωφ! Η εφημερίδα «Αλ Αχράμ του Καΐρου!
Από πού κι ως πού…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]