Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέο μήνυμα από το Indymedia που βρίζει τα θεία και προκαλεί... - Οι εγκεφαλικά νεκροί κοπρολογούν και πάλι

Διαταραγμένα μυαλά

καλούν στην ισοπέδωση


Το κείμενο που ακολουθεί, αναρτήθηκε στο Indymedia και προδίδει την πλήρη εγκεφαλική αταραξία (μηδενική εγκεφαλική λειτουργία) του συγγραφέα του. Δεν θα το σχολιάσω, και αφήνω στους αναγνώστες του ιστολογίου να σκεφθούν τα επερχόμενα αλλά και τα μέχρι τώρα διαδραματιζόμενα.
Η προτροπή σε ενέργειες υπερβατικές του μέχρι τώρα μηδενιστικού μηνύματος για την παραγωγή πολιτικού λόγου και η βεβαιότητα πως η καταστροφή μπορεί να συνεργαστεί με την δημιουργία καταδεικνύουν την μηδενική μελέτη της ιστορίας και των τραγικών γεγονότων που συναντάμε σε αυτήν οποτεδήποτε υπήρξαν παρόμοιες "λογικές".
Σκεφθείτε το κείμενο που ακολουθεί και σκεφθείτε τι πραγματικά συνέβη και που πραγματικά αποσκοπούν οι άνθρωποι που βγήκαν από τις σκιές και τα σκοτάδια.
Η επίθεση κατά της πολιτείας, του πολιτεύματος και των πολιτών είναι εν εξελίξει και απλά βρισκόμαστε μπροστά σε μία αναδίπλωση και ανασύνταξη πριν την επανάληψη των γεγονότων που ντρόπιασαν την πατρίδα μας παγκοσμίως.
Διαβάστε το κείμενο του Indymedia εδώ
Μετά από όλα αυτά, τα σχόλια δικά σας...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Λυπάμαι πάρα πολύ για την ανάρτηση ενός κατάπτυστου κειμένου σ' ένα σοβαρό blog, και μάλιστα χρονιάρες μέρες...
    Δεν μπορώ να σχολιάσω κείμενο που δεν θάπρεπε να είναι εδώ.
    Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι σκέτη διαφήμιση των αναρχικών, πράγμα ακριβώς που επιζητούν;
    Τι σκοπό έχει αυτή η ανάρτηση; Την ανάλυση της σχιζοφρένειας και της ουτοπίας;

    Φαντάζομαι οι αναρχικοί θα έκαναν πολλά γέλια αν το πήραν είδηση...

    Όσο για τις βλασφημίες, μα ποιος δίδαξε τα παιδάκια με τις κουκούλες πώς να βλασφημούν ιερά και όσια; Ολόκληρη η ψευτοορθόδοξη κοινωνία μας δεν βλασφημεί όταν οργίζεται;

    Πάντως, και ο διάβολος "υιός" του Θεού είναι, και μάλιστα σε διατεταγμένη υπηρεσία. Έτσι λέει η Βίβλος, το θεμέλιο του Χριστιανισμού.
    Τα ζιζάνια φυτρώνουν στα ακαλλιέργητα εδάφη, και οι Έλληνες άφησαν το χωράφι τους χέρσο.
    Αντί να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι αναρχικοί, θάπρεπε να ασχολούμαστε με τη νεκρή πανεπιστημιακή ηγεσία που δίνει τροφή και ύδωρ στους αναρχικούς, καθώς και με τους μαθητές και σπουδαστές μας που στράφηκαν στον αναρχικό χώρο για επίλυση των προβλημάτων τους.
    Ο νοών νοείτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος της ανάρτησης. Να καταδειχθεί πως αυτά τα "παιδάκια" δεν είναι καθόλου αθώα και δεν μπορεί να τους καταλογιστεί το "ακαταλόγιστο" λόγω ηλικίας. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει περί τίνος ακριβώς πρόκειται και να μην πέφτει στην "εικονική πραγματικότητα" που του σερβίρουν προσπαθώντας να μετατρέψουν την κοινή μάζα σε ένα άβουλο όπλο με το οποίο ουσιαστικά θα μας οδηγήσουν σε μία "πνευματική αυτοκτονία". Η ανάρτηση εξυπηρετεί την αλήθεια και δεν είναι διαφήμιση. Αυτά που μεταξύ τους συνεννοούνται και νομίζουν πως ο κόσμος δεν θα τα μάθει ποτέ. Είναι η ευκαιρία να γνωστοποιηθούν τα σχέδιά τους, οι σκέψεις τους, οι στόχοι και οι σκοποί τους. Οι λέξεις που χρησιμοποιούν ξεδιπλώνουν την δύσσωσμη πραγματικότητα μέσα στην οποία ζούνε και που δυστυχώς κάποιοι με πολύ μεγάλη επιμέλεια τοποθέτησαν τους νέους, την ελπίδα αυτού του τόπου... Οφείλουμε να καταδεικνύουμε τον δρόμο στον οποίο βαδίζουν, επειδή τα ΜΜΕ φροντίζουν με περισσή φροντίδα να αποκρύπτουν από τους πολλούς. Το κείμενο αναρτήθηκε λοιπόν για να γνωρίζουμε και να μην εξακολουθούμε να είμαστε παρόντες αλλά ταυτόχρονα και απόντες. Ο σχολιασμός είναι απαραίτητος για όσους σκέπτονται και επιθυμούν να καταθέσουν την σκέψη τους και όχι να συγκαταλεγούν στο "ποτάμι" ιδεών ακρίτως και αβούλως. Δεν περίμενα πως δεν θα κατακριθεί το ιστολόγιο γι αυτή την ανάρτηση, αλλά μόνο εάν βάλεις το χέρι σου στην βρωμιά μπορείς να την πιάσεις και να την πετάξεις μακριά. Ειδάλλως, πάντα θα βρίσκεται εκεί που έχει "φωλιάσει" και θα μαζεύει με τον καιρό και άλλες βρωμιές, μέχρι που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο πρόβλημα που θα θέλει δυναμικές και ακραίες λύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν επιμένετε στην άποψή σας, ένα link στο κείμενο της ιστοσελίδας τους θα ήταν αρκετό.
    Η αισθητική και το θρησκευτικό αίσθημα ενός σοβαρού πολίτη προσβάλλονται βάναυσα όταν ανοίγει ένα σοβαρό blog και βλέπει το χυδαίο αυτό τίτλο.
    Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, και μια και επιμένετε ότι έχετε το δίκιο με το μέρος σας, γιατί δεν επαναδημοσιεύετε όλα τα κατάπτυστα άρθρα του Indymedia ώστε να ενημερώνονται οι αναγνώστες;
    Υπάρχουν και χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]