Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καλημέρα μάνα Ελλάδα και Χρόνια μας Πολλά

Καλημέρα Έλληνες...

Καλημέρα Ελλάδα της αργίας, καλημέρα Ελλάδα του χειραγωγημένου όχλου, καλημέρα Ελλάδα της Μιντιοκρατίας (η δημοκρατία πέθανε, η μιντιοκρατία βασιλεύει), καλημέρα Ελλάδα των Ελλήνων που συνεχίζουν να πονάνε και να χαμογελούν, καλημέρα Ελλάδα των γελοίων και των χαβαλετζήδων, καλημέρα μάνα Ελλάδα που τα παιδιά της καθημερινά σε σκοτώνουν για να εισπράξουν από την "ζωντανή αναμετάδοση" της κηδείας σου, καλημέρα Ελλάδα, καλημέρα Έλληνες και ανθέλληνες, καλημέρα στους ανθρώπους των σκιών και των συμφερόντων, καλημέρα αδελφέ που μετά από όλα αυτά συνεχίζεις να ελπίζεις, καλημέρα ελεύθεροι σκοπευτές που αναζητάτε τα νέα σας θύματα ευελπιστώντας στην ατυχία τους, καλημέρα σας Έλληνες που συνεχίζετε να παλεύετε ενάντια στις σκιές και στους δούλους των υπανθρώπων. Καλημέρα και Χρόνια μας Πολλά...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]