Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανό στην Ακρόπολη κρέμασαν οι αιώνιοι φοιτητές...

Καλούν σε αντίσταση

επιβεβαιώνοντας το εγκεφαλικό τους κενό


Πανό στο οποίο αναγράφεται η λέξη «αντίσταση» στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά ανάρτησαν φοιτητές στη βορειοανατολική πλευρά του ιερού βράχου της Ακρόπολης. Ευτυχώς, που αναγράφεται και στην Ελληνική γλώσσα η λέξη αντίσταση, ειδάλλως θα έδιναν την εντύπωση πως απευθύνονται ΜΟΝΟ σε μη Έλληνες!!!
Αν και η συγκεκριμένη πράξη σαν στόχο έχει να πλήξει ΜΟΝΟ στο εξωτερικό το κύρος της χώρας, το οποίο κάποιοι επιθυμούν να μειώσουν και να δώσουν την γενικότερη εντύπωση πως η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς επανάστασης και ακυβερνησίας, ασχέτως αν η εικόνα αυτή φέρνει και ουσιαστικές οικονομικές απώλειες στον τόπο. Αγνοούν οι "αφελείς" πως οι "πορτοκαλί επαναστάσεις" είναι παραγόμενες από την CIA. Εκτός και εάν νομίζουν πως η δική τους "μαυρο-κόκκινη" επανάσταση, λόγω χρώματος, διαφέρει και δεν συντονίζεται από το στρατηγείο της CIA (που βρίσκεται μέσα στα Εξάρχεια).

Δεν ενδιαφέρονται άλλωστε οι αιώνιοι φοιτητές, ούτε οι «λοχίες» τους και οι «στρατηγοί» τους για την μείωση της χώρας. Σκοπός τους είναι πλέον μεθοδευμένα, με συνεχόμενες δράσεις που θα μεταφέρουν (μέσω του γνωστού δικτύου Indymedia αλλά και άλλων ιστότοπων) στο εξωτερικό, να πραγματοποιήσουν ένα «αντάρτικο» που κύριο στόχο θα έχει την «εικονική εκτροπή της κυβέρνησης». Οι γενικότερες δράσεις τους, πέρα από το σπάσιμο βιτρίνων και το κάψιμο καταστημάτων, προσανατολίζονται πλέον σε «πόλεμο» κατά του πολιτεύματος, με τη μέθοδο του «ροκανίσματος» και την αναμονή ενός ακόμη «επεισοδίου» (σε μελλοντικό σύντονο χρόνο) που θα πυροδοτήσει ακόμη μία «λαϊκή εξέγερση».
Οι επόμενες ημέρες, μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2009 (οπότε και αποχωρεί ουσιαστικά ο Μπους και το ανθελληνικό του επιτελείο από την διακυβέρνηση των ΗΠΑ) κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει κλιμάκωση (και ίσως μεγαλύτερη) από τους θαμώνες των Εξαρχείων που υπηρετούν τα συμφέροντα του γνωστού-αγνώστου Σόρος (γνωστότατου για τις χρηματοδοτήσεις του σε "πορτοκαλί" επαναστάσεις).
Μάλιστα, έως και η γειτονική Τουρκία παρατηρώντας τις «δράσεις» των «οργισμένων Εξαρχείων» προσαρμόζεται σε μία στάση αναμονής, προεξάρχοντος του ιδίου του προέδρου της Τουρκίας κ. Γκιούλ, ο οποίος ακύρωσε όλες του τις επισκέψεις σε άλλες χώρες (μεταξύ των οποίων και το ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος Ισραήλ).
Οι ανακατατάξεις θεωρούνται πλέον δεδομένες. Το ζητούμενο είναι πότε και με ποιόν τρόπο θα γίνουν, καθώς και τι αποτέλεσμα θα επιφέρουν στην χώρα… Οι «δράστες» που θα ενεργήσουν στο εσωτερικό της Ελλάδας είναι επίσης γνωστοί. Ίσως όμως θα έπρεπε να προσανατολιστούμε το εύρος της δράσης τους και το έρεισμα που πιθανότατα θα δώσουν σε εξωτερικούς παράγοντες (Τουρκία) να επέμβουν (και που…).
Ένα εύγε λοιπόν στους υβριστές και είρωνες της Ακρόπολης των Αθηνών, που με την ανάρτησή τους προσβάλλουν όχι μόνο τους ίδιους τους εαυτούς τους, αλλά κύρια τον τόπο που τους εκθρέφει και τους επιτρέπει να εκφράζονται (έστω και ανθελληνικά) εναντίον του.
Η δική τους δημοκρατία, είναι βέβαιο πως δεν θα επέτρεπε αυτού του είδους τις δράσεις…
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]