Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βέτο κατά της Τουρκίας ετοιμάζεται να θέσει η Κύπρος

Η Κύπρος σκληραίνει την στάση της

Άγνωστες οι αντιδράσεις της Άγκυρας


Το δικαίωμα του βέτο προτίθεται να χρησιμοποιήσει η Κύπρος μπλοκάροντας το άνοιγμα του κεφαλαίου για την ενέργεια στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ευρωπαϊκής Ενωσης και Τουρκίας.
Τις προθέσεις της Λευκωσίας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» ο υπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Κυπριανού, σημειώνοντας ότι η ενέργεια αυτή της κυπριακής κυβέρνησης δεν είναι άσχετη με τις πρόσφατες προκλήσεις εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας.
«Δεν μπορούμε να συναινέσουμε στην έναρξη συζήτησης ενός σχετικού κεφαλαίου ενόσω υπάρχουν απειλές σε σχέση με την άσκηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων για έρευνες για εντοπισμό φυσικού πλούτου στη δική μας ΑΟΖ», τόνισε ο κ. Κυπριανού.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]