Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Σάπιοι... είναι όσο ποτέ επίκαιροι!!!

Τους γνωρίζουμε και τους ανεχόμαστε!!!

Λάβαμε το παρακάτω e-mail. Είναι απόσπασμα από το βιβλίο του Κυριάκου Διακογιάννη "Οι Σάπιοι". Γράφτηκε αρκετά χρόνια πριν αλλά είναι το ίδιο επίκαιρο!
"Αυτή δεν είναι πιά χώρα!Είναι το μεγαλύτερο ορμητήριο ληστών, το πολυπληθέστερο στρατόπεδο συγκεντρώσεως αυτοχθόνων δουλοπαροίκων, το πλουσιότερο διεθνές δημοπρατήριο, όπου κανείς δεν ξέρει τι να πρωταρπάξει: Τα φανερά ευτελώς πωλούμενα ή τα αφειδώς κλεπτόμενα;
Αυτή δεν είναι πιά χώρα! Αυτό δεν είναι πιά κράτος!
Είναι ένας αφύλακτος καταυλισμός, τον οποίο μπορεί να λεηλατήσει ο κάθε διερχόμενος ανενόχλητος και βέβαιος ότι δε θα συναντήσει διαμαρτυρόμενο, είναι ένας τόπος του οποίου οι κάτοικοι βαδίζουν και παραμιλούν από τα δεινά και τα πάθη που επεσώρευσαν άπληστοι, άχρηστοι, ανίκανοι, ανεγκέφαλοι και αναίσθητοι κρατούντες.
Πόσο θα αντέξει αυτός ο λαός μόνο ένας Θεός ξέρει.
Είναι Πρυτανείο ψευτών, Ακαδημία λωποδυτών, εκτροφείο απατεώνων,το μεγαλύτερο των αιώνων.

Σήμερα η Ελλάδα είναι αποχωρητήριο της Ευρώπης και πτυελοδοχείοτων Ηνωμένων Πολιτειών!
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο και στην ιστορία που υπέστη μεγαλύτερα δεινά και καταστροφές από φίλους και συμμάχους παρά από εχθρούς!
Η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με ιταμότητα μοναδική κουκούλωσε τη μεγαλύτερη λεηλασία εθνικού πλούτου στη νεότερη ελληνική ιστορία. ...είσθε, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, ίδιοι και απαράλλακτοι με τον Μητσοτάκη, είσθε όντως σαν δυό σταγόνες νερό μολυσμένο, είσθε πολιτικοί απατεώνες των αυτών επιδόσεων...
Εάν κάποιος είναι πολιτικός, δηλαδή κατά βάση υποκριτής, κατ' αρχήν δειλός, κατά τεκμήριο ψεύτης, κατά κανόνα εξαρτώμενος και κατά παράδοση ανέντιμος, δέ θα τολμήσει ποτέ να ομολογήσει ότι δεν είναι η Τουρκία ο πραγματικός κίνδυνος που απειλεί την Ελλάδα!
Ο πραγματικός κίνδυνος για την Ελλάδα, τον Ελληνισμό, το ελληνικό έθνος, είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και οι τέσσερις βάρβαρες χώρες της Ευρώπης: η Γερμανία, η Αγγλία, η Ιταλία και η Γαλλία.
Χωρίς αυτούς τους αδυσώπητους χασάπηδες, τους φονιάδες των λαών, η Ελλάδα δέν θα ανέβαινε στο Γολγοθά της Μικρασίας, ο Ελληνισμός της Κωνσταντινούπολης, της ΄Ιμβρου, της Τενέδου δέν θα είχε εξοντωθεί, η Β. Κύπρος δέν θα είχε κατακτηθεί από τον Αττίλα, η Ελλάδα, Δωδεκάνησα, Θράκη, Αιγαίο δέν θα απειλούντο σήμερα από τιςορδές του Ντεμιρέλ.
Γέμισε η Ελλάδα γενίτσαρους στη δούλεψη των ξένων.
Οι δειλοί, οι υποτελείς, οι πουλημένοι δέν ανέχονται τη λεβεντιά, την σκεπάζουν να μήν φαίνεται, να μήν την αναζητά και την απαιτεί ο λαός. Ο πατριωτισμός υπήρξε πάντοτε ο μεγάλος εχθρός όλων εκείνων που τρέφονται με τα απόβλητα της δουλείας.
Άν ζούσε ο Νικόλαος Πλαστήρας, θα τους είχε εκτελέσει αυθημερόν! "
"Οι Σάπιοι είναι πρώτη δύναμη στην Ελλάδα!"
Σκεφτείτε την Ελλάδα, να περιέλθει στην κυριότητα ενός Τζοχατζόπουλου, ενός Λαλιώτη, ενός Τζουμάκα, φρυάξαντος το 1985 να μήν απομακρυνθεί της Προεδρίας ο νεκροθάπτης του Ελληνισμού Καραμανλής, ενός Γιάννου Παπαντωνίου που ζήτησε στις 30 Μαρτίου να επιτεθεί επειγόντως ο Στρατός στους διαδηλωτές αγρότες..."
Ποτέ τόσο λίγοι δεν εξαπάτησαν τόσο πολλούς, για τόσο μεγάλο διάστημα!Σήμερα το ΠΑΣΟΚ δεν εκφράζει και δεν εκπροσωπεί πλέον τη δημοκρατική παράταξη! …Συνειδητοποίησα πλήρως ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν κόμμα, αλλά σκυλάδικο της Τρούμπας!"
Να σταματήσει πιά αυτή η απαίσια απάτη!
Να σταματήσει πιά αυτή η τεράστια απάτη πώς τάχα η Ελλάδα "σώθηκε" επειδή εντάχθηκε στην ΕΟΚ και θα ξανασωθεί ακόμη καλύτερα, όταν ξεπουλήσει την Ακρόπολη για να πετύχει τους απεχθείς όρους που της επέβαλαν οι καρχαρίες του Μάαστριχτ, προκειμένου να την δεχθούν στο ευρωπαικό ιχθυοτροφείο και να την ξεκοκαλίσουν τελείως!
Η Ελλάδα ζούσε πολύ καλύτερα, προτού ενταχθεί.
Η Ελλάδα δεν χρωστούσε δεκάρα, ψίχουλα ίσως, προτού ενταχθεί!
Η Ελλάδα από την ένταξή της και μετά οικονομικά δεινοπάθησε.
Η Ελλάδα από την ένταξή της και μετά υποχρεώνει το λαό της σε αφόρητη εικοσαετή και πλέον λιτότητα.
Η Ελλάδα από την ένταξή της και μετά ανέβασε το δημόσιο χρέος της σε πενήντατρισεκατομμύρια δραχμές, δηλαδή διακόσια δισεκατομμύρια δολάρια!"
Τέτοιες είναι οι εντολές εκ Βρυξελλών! Να σαπίσει τελείως αυτός ο λαός…
Ο μισός μαντρωμένος στη θανατερή χαβούζα της Αττικής, με τη Νεολαίατου να σπαράζει κρεμασμένη από τις σύριγγες της ηρωίνης, η Θράκη καιτα Νησιά έρημα, η Μακεδονία σε μαρασμό.
Η Ελλάδα στην σημερινή της κρατική διαμόρφωση δεν χρειάζεται στην Ευρώπη, η Γερμανία, το λυσσασμένο λυκόσκυλο του ανθελληνισμού, θέλει να επαναφέρει την Τουρκία κυρίαρχη δύναμη στα Βαλκάνια, αλλά αυτό το "έργο" δεν είναι δυνατόν να κατορθωθεί αν η Ελλάδα δεν διαλυθεί, αν δεν περιορισθεί στο νοτιά, αν η Νεολαία της δεν σαπίσει!
Κι εσείς οι προγραμματιστές της σαπίλας, τα γνωρίζετε όλα αυτά, αλλά ξύνετε τ' αρχίδια σας. Αυτές είναι οι εντολές των Βρυξελλών.
Σάπιοι του κερατά!
Την πατρίδα την πουλήσατε, την θρησκεία την ξευτελίσατε, την οικογένειατην διαλύσατε.
Σάπιοι του κερατά! ...πολιτικάντηδες, με του ψευτοσοσιαλισμού τα κάλπικα παραμύθια..!
Τόσο σάπιοι και τόσο ηλίθιοι κουμαντάρουν αυτήν την χώρα.
Όσο στην Ελλάδα κυβερνούν τοποτηρητές "μεγάλων" δυνάμεων, οι ελπίδες εθνικής επιβίωσης χάνονται.
Η συνέχεια εδώ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]