Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί οι ανώνυμοι στηρίζουν τους ανώνυμους κουκουλοφόρους;

Σταράτα λόγια

Μέσα σε αυτόν τον συνεχιζόμενο ορυμαγδό των ημερών, τις συνεχιζόμενες προκλήσεις και καταστροφές των κουκουλοφόρων, εμείς οι "απλοί πολίτες", όλοι όσοι παρακολουθούμε την συνεχιζόμενη επίθεση κατά του κράτους, τον εξευτελισμό μας διεθνώς και την απόπειρα ισοπέδωσης κάθε αξίας και ηθικής που μας έχει απομείνει, γινόμαστε τραγικοί μάρτυρες του αργού, βασανιστικού και ανηλεούς τρόπου έκφρασης και διαμαρτυρίας των κουκουλοφόρων και των μαστροπών τους.
Η πολιτική πορνεία μετεξελίχθηκε σε ιδεολογική πορνεία και επέρχεται η πλήρης απαξίωση των πάντων, για να επιβληθεί ο εθνομηδενισμός στις ζωές μας, στην καθημερινότητά μας, στον τόπο που κάποιοι έδωσαν τις ζωές τους για να μπορούμε να ζούμε ελεύθερα! Οι φτηνές πόρνες των εθνομηδενιστών, των πρακτόρων που δρουν ανεξέλεγκτα και ροκανίζουν ταχύτατα την δομή και τις ισορροπίες του κοινωνικού και του πολιτικού ιστού, διατρέχουν στους δρόμους των Αθηνών πετροβολώντας και κατακαίγοντας και την τελευταία ελπίδα ανάταξης, αντίδρασης και κάθε προσπάθειας ενός αξιοπρεπούς μέλλοντος για όλους.

Ο μηδενισμός, χειροκροτούμενος και πολυδιαφημιζόμενος από τα αρπακτικά της ενημέρωσης έχει εισβάλει στη ζωή μας και τρομοκρατώντας μας επιζητεί την έκφραση της αγανάκτησής μας, την οργή μας, τον θυμό μας, προκειμένου να τα μετατρέψει σε δικό του όπλο. Τα "παπαγαλάκια" της δημοσιογραφίας, συνεχίζουν τους μονολόγους τους και τις φραστικές τους επιθέσεις κατά της λογικής, επιβραβεύοντας την ρίψη σκουπιδιών στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, επιχαιρόντες των συστηματικών εγκληματικών και φονικών επιθέσεων κατά παντός αστυνομικού οργάνου, διαστρεβλώνοντας την τραγική αλήθεια και μεταφέροντας εικόνες φρίκης της Ελλάδας που πονά, χαμογελούν γνωρίζοντας πως το "ταμείο" θα είναι ανεβασμένο (το για ποιούς το αφήνω στην λογική του καθενός...) αλλά όχι για τους απλούς πολίτες, οι οποίοι θα κληθούν να ξαναπληρώσουν το "σπασμένο μάρμαρο", θα κληθούν να καταβάλλουν από το υστέρημά τους την προσπάθεια επιδιόρθωσης όλων των ζημιών και θα περάσουν δύσκολες γιορτές και μία ακόμη δυσκολότερη χρονιά λόγω της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης...
Η επαγγελματική στοχευμένη, σχεδιασμένη και εκτελεσμένη απροσχημάτιστη επίθεση κατά του πολιτικού συστήματος έχει ως επακόλουθο την δημιουργία "τάσεων" ανάμεσα σε αυτούς που παρακολουθούν και που ανήμποροι να αντιδράσουν(;) καταλήγουν σε συμπεράσματα, ίσως και λανθασμένα.
Με απλά λόγια, από ότι κατάλαβα έχουμε χωριστεί σε αρκετές "παρατάξεις".
Οι δυο βασικές είναι...
1. Εμείς οι κότες που καθόμαστε κλεισμένες στο σπίτι και βλέπουμε τους νταήδες (κουκουλοφόρους) να καίνε και να ρημάζουν σε βάρος μας και σε βάρος του Ελληνικού λαού.
2. Οι νταήδες (κουκουλοφόρους) και οι συμπαθούντες αυτούς που επιβραβεύουν τις πράξεις τους...
Μιας και από τους νταήδες -κουκουλοφόρους δεν μπορούμε να δούμε τα πρόσωπα τους –δεν το θέλουν και αυτοί-, έμειναν οι συμπαθούντες τους.
Δεν έχω κάψει ποτέ μου και γι αυτό και δεν έχω την αίσθηση. Θέλω να έχω αυτήν την εμπειρία.
Για να μην το κάνουμε όμως σε λάθος μέρος και τόπο και σε λάθος ανθρώπους, ο κάθε ένας που επικροτεί αυτά που έκαναν οι κουκουλοφόροι –και το κάνει εγγράφως- , ας βάζει και τα στοιχεία του.
Όνομα:
Επίθετο:
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο επαλήθευσης:
Άντε σκατούλες να δούμε τα "κότσια σας" και τα α@@@@α σας.
Καλή η διαμαρτυρία σας και η υποστήριξή σας, αγαπητοί μου, στον ισοπεδωτισμό και στην επίθεση που δέχεται η χώρα (μόνο εάν είστε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών δεν μπορείτε να την αντιληφθείτε), αλλά κάλλιστη θα ήταν να γινόταν επώνυμη, με θάρρος και όχι πίσω από την θλιβερή σκιά της ανωνυμίας. Το χειρότερο, δυστυχώς, είναι πως οι περισσότεροι "συμπαθούντες" και προτρέποντες σε συνέχιση των καταστροφών και της δολιοφθοράς που υπόκειται η χώρα, δεν είναι άλλοι από τους "πνευματικούς ταγούς" (ακόμη να παραιτηθεί ο πρύτανης του ΕΜΠ; το Indymedia "βγαίνει" από εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου στο οποίο ηγείται και το Indymedia καλεί σε καταστροφές τους βανδάλους και τα "ιδεολογικά ζόμπι" που χειραγωγεί), τους υπεύθυνους δασκάλους και καθηγητές (ένας μικρός αλλά υπαρκτός αριθμός τους)που πληρώνονται για να δημιουργούν "μηδενιστικά στρατιωτάκια" που τα προτρέπουν σε κάθε είδους βανδαλισμό, για να κάνουν την "επανάσταση" που αυτοί δεν μπόρεσαν επειδή έπρεπε να τρέξουν να βολευτούν, να γλύψουν, να σκύψουν και να επενδύσουν στο προσωπικό τους μέλλον!!!
Επαναλαμβάνω, λοιπόν, αφού θέλετε να καταγγέλετε τα όσα καταγγέλετε και επιθυμείτε να επιτίθεστε κατά της ζωής και της περιουσίας των υπολοίπων πολιτών, αν έχετε α@@@@α, κάντε το επώνυμα. Μπορείτε;
Τολμήστε κι εσείς μία φορά στη ζωή σας, δειλά ανθρωπάκια, γιατί οι επαναστάτες έχουν τόλμη και όχι χειραγωγούμενα... Πώς θα σας φαινόταν, αλήτες, να είχατε να αντιμετωπίσετε ένα άλλο Indymedia που θα λεγόταν TargetMedia, και θα σας στόχευε, με ονοματεπώνυμο, φωτογραφία σας και όλες τις σχετικές πληροφορίες που σας αφορούν; Πώς θα σας φαινόταν εάν κάποιος έστελνε εναντίον σας ορδές αγροίκων για να σας ισοπεδώσουν;
Το βρίσκετε καλή και δημοκρατική ιδέα;
Γιώργος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]