Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απαιτείται άμεση ρήξη με τους αμερικανοτσολιάδες

Θέλουν να μας κάνουν Σερβία!

Πρέπει να το πούμε καθαρά: Η έξοδος απ’ το τέλμα δεν είναι η πτώση Καραμανλή και η άνοδος του Γ. Παπανδρέου ή άλλων εκτρωματικών συμμαχιών...
Χρειάζεται ρήξη με τις προδοτικές και αμερικανοτσολιάδικες πολιτικές του ελληνικού κεφαλαίου. Χρειάζεται, πρώτα απ’ όλα, ρήξη με την υποτέλεια στις ΗΠΑ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
"Η απόκρουση του προβοκάτορικου σχεδίου που την υλοποίησή του ανέλαβαν οι κουκουλοφόροι και οι (υπερ-κομματικοί και δια-κομματικοί) πάτρωνές τους είναι το μείζον».

Πρώτα απ’ όλα δεν πρέπει να υποκύψουμε στο ραγιαδισμό που μας οδηγούν οι τρομοκράτες της υφηλίου και οι Έλληνες ραγιάδες («νταβάδες», ΜΜΕ και κόμματα) για να αποδεχτούμε τις λύσεις που θέλουν να μας επιβάλλουν.
ΟΛΟΙ αυτοί θέλουν να μας κάνουνε Σερβία. Αν υποκύψουμε σε αυτό τον προβοκατόρικο, τρομοκρατικό πόλεμο, όποια κυβέρνηση και αν έρθει θα πετύχουν τους στόχους τους. Όταν τις κυβερνήσεις τις ρίχνουν και τις «εκλέγουν» με αυτό τον τρόπο, ΤΟΤΕ αυτό που επακολουθεί είναι χίλιες φορές χειρότερο.
Πρέπει να αποκρουστεί αυτή η επίθεση, να καταγγελθεί ανοικτά στον ελληνικό λαό και να ζυμωθούν κινηματικές πολιτικές πάνω στα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.
Ο Καραμανλής και οποιαδήποτε κυβέρνηση πρέπει να πέφτει πολιτικά, από τον λαό ενεργοποιημένο πάνω σε πολιτικές, προγράμματα και οράματα.
ΟΤΑΝ λείπουν οι πολιτικές, τα εναλλακτικά προγράμματα και τα στρατηγικά οράματα ΤΟΤΕ αφήνουμε να αλωνίζουν οι «νταβάδες», οι κουκουλοφόροι και οι μυστικές υπηρεσίες.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]