Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν είναι κοινωνική εξέγερση αυτό που συμβαίνει

Να σταματήσουμε να καταπίνουμε

αμάσητα αυτά που μας προσφέρουν


Δεν είναι κοινωνική εξέγερση αυτό που γίνεται. Είναι αλητεία κάποιων που τους άφησαν ελέυθερους τόσα χρόνια και οι οποίοι περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσουν την κρίση που ήθελαν. Είχαν όλο τον καιρό δικό τους, δοκίμαζαν τις δυνάμεις τους τόσα χρόνια με τον κλεφτοπόλεμο που έπαιζαν και στρατολογούσαν τα νέα μέλη τους.
Είναι λυπηπό να πέφτουμε στην παγίδα όλων των ΜΜΕ, και αρκετών πολιτικών φορέων (πολιτικών και κομμάτων), τα οποία μιλούν για επανάσταση των νέων, για εκτόνωνση των νέων, για γενιά των 700Ε (τα τσουβαλιάσανε όλα δυστυχώς τώρα που τους συμφέρει), για ασυδοσία της αστυνομίας, για υπεράσπιση των εχθροπραξιών και με έμμεσο τρόπο και τόσα άλλα.
Δυστυχώς καπηλεύονται το δολοφονηθέντα νέο (αποτρόπαια πράξη) και έχουν το θράσος να μιλούν για όλα τα παραπάνω.

Βαρέθηκα να δέχομαι άκριτα όλη την προπαγάνδα τους, να κατακρίνω όλο τον κόσμο, όπως κάνουν συστηματικά τα τελευταία χρόνια από τα δελτία ειδήσεων, να μην ρίχνω το φταίξιμο και προς την πλευρά μου, να μην προσπαθώ να μάθω ο ίδιος και κατ' επέκταση στα παιδιά μου ηθικές αρχές και φραγμούς, να μην προσπαθώ να τους μάθω ότι σεβόμαστε τους νόμους, την περιουσία, το μόχθο και τη ζωή των συνανθρώπων μας, να αφήνω τα παιδιά μου να τριγυρνούν σαν ρέμπελοι σε κακόφημα στέκια, σε στέκια αναπαραγωγής αρρωστημένων ιδεολογιών, να μην προσπαθώ να μάθω ότι η ζωή -ασχέτως των ελάχιστων χρημάτων- κερδίζεται, παλεύεται και μοχθούμε για το καλύετρο αύριο...
Δεν σπάμε μαγαζιά και τα κλέβουμε, ώστε να τα δώσουμε στους φτωχούς. Ούτε δημιουργούμε κλίμα τρομοκρατίας. Έλεος με την παραπληροφόρηση!
Αν νομίζετε ότι πρέπει να στηρίξουμε φωνές που θέλουν αποσταθεροποίηση, κοινωνική ανατροπή και ό,τι άλλο, είμαστε ΥΠΟΛΟΓΟΙ και ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΓΟΙ σε ό,τι γίνεται σήμερα.
Σταματήσαμε να κοιτάζουμε τους εαυτούς μας, γεμίσαμε με τόσα ψεματα που έχουμε τυφλωθεί και αυτοκαταστρεφόμαστε και χαιρόμαστε δαιμονικά, γιατί με το πνεύμα της οίησης που έχουμε, νομίζουμε ότι προσφέρουμε στην κοινωνία.
Σε μια εποχή μου η δημοκρατία έγινε Οχλοκρατία και η Ελευθερία, Ελευθεριότητα. Γιατί την ελευθερία της ενημέρωσης, την άποψης, της γνώμης, την διαστρέψαμε έντελώς ή μας τη διαστρέψανε και την δεχτήκαμε όπως μας την έδωσαν, απερίσκεπτα.
Δηλαδή για να καταλάβουμε που έχουμε βρεθεί, πρέπει να φτάσουμε σε επίπεδα εμφυλίου πολέμου; Αν είναι δυνατόν!!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]